- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.901
Ayers ; Canım bencede maltepeden ev tutman sizin için daha iyi gözüküyor..
çünkü eşinin işi açısından onada yazık,yorgun argın o kadar yol gidip gelicek sürekli
hem aynı memlekette olduktan sonra sen annene gider gelirsin nolucakki
insanlar nerelere gidip alışıyorlar sevdiğin yanında olduktan sonra heryere alışırsın merak etme
Ben anneme yakın ev aramıştım ama bulamadım.şimdi farklı semtlerdeyiz ama 2 günde bir görüşüyoruz ya o bana geliyor ya ben onaaa gidiyorum:)))
kızlar hamilelik döneminde ve doğumdan sonra işine devam edicek olan varmı
buket masa çok farklı orjinal ama biraz fazla yer kaplayacak gibi geld mutfağın genişse alabilirsin canım.
Maltepede çok uzak sayılmaz canım.
Hemde sevdiceğim haftada bir gün izinli ben iki gün.
Yani izin günümde annemi görmeye gidebilirim.
Sevdiceğimde akşam almaya gelir güzel olur.
İçim sayenizde rahatladı gerçekden.
Sabah bir arkadaşım deli misin nasıl maltepede oturcaksın kavacıkda tut demişdi moralim sıfıra inmişti.
canım insanlar senin şartlarını imkanlarını bilmeden çok rahat konuşabilirler. eşimde 30 yıllık bir binadan daire alınca aynı şeyi söyleyenler oldu banada. niye yeni ev almadınız. imkanlar onu gerektiriyordu kayınvalideme yakın ve uygun ev oydu. içini kendi istediğimiz gibi yapma imkanımız oldu hem ev uygun olunca. ama kimse anlayamaz tabi bizim gibi. o yüzden kim ne derse desin kararlılığını koru.
nette ölçüleri bulamadım kübra yaİstikbale gidip bizzat bakmam lazım boyutuna malesef geniş bir mutfağım yok ama 2 sandalye tam sığmış canım ya bir sandalye me kdar geniş olabilir ki kolu felan da yok
bende varım doğum günüme kadar gelirim doğumdan sonrada bir iki hafta içinde gelirim heralde
yani mutfak masası çokta büyük olmaz zaten ama bacakları biraz geniş ya belki sıkıntı olur diye düşündüm. sen zaten ölçüsüz iş yapma canım mutfak masanı koyacağın yeri ölç öle al masanıı. ama çok beğendim çok orjinal farklı bir masa.
buketcim ben bi mutfak masası görmüştüm onu bulursam sana atayım resmini..4 kişilik çok kullanıslı..sandalyeler masaya yapısıyo hiç çıkıntı olmuyo harika bişidi.dur bakıcam hemen
benim eşimde gebelik süreci ve sonrasında çalıştırmayı düşünmüyorum diyor..hoş bende istemiyorum çünkü bünyem çok hassas..
1 sene zaten düşünmüyoruz çocuk..ev alana kadar
buketcim buldum canım..
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.
aa benim gördüğüm bu değildi o dahada asortik birşeydi ama kırmzı siyah olarak vardı sadece. buda çok güzelmiş ama rengi çok koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?