2011 gelin adayları buyrun sohbete

Maltepede çok uzak sayılmaz canım.
Hemde sevdiceğim haftada bir gün izinli ben iki gün.
Yani izin günümde annemi görmeye gidebilirim.
Sevdiceğimde akşam almaya gelir güzel olur.
İçim sayenizde rahatladı gerçekden.

Sabah bir arkadaşım deli misin nasıl maltepede oturcaksın kavacıkda tut demişdi moralim sıfıra inmişti.

buket masa çok farklı orjinal ama biraz fazla yer kaplayacak gibi geld mutfağın genişse alabilirsin canım.

nette ölçüleri bulamadım kübra ya İstikbale gidip bizzat bakmam lazım boyutuna malesef geniş bir mutfağım yok ama 2 sandalye tam sığmış canım ya bir sandalye me kdar geniş olabilir ki kolu felan da yok

canım insanlar senin şartlarını imkanlarını bilmeden çok rahat konuşabilirler. eşimde 30 yıllık bir binadan daire alınca aynı şeyi söyleyenler oldu banada. niye yeni ev almadınız. imkanlar onu gerektiriyordu kayınvalideme yakın ve uygun ev oydu. içini kendi istediğimiz gibi yapma imkanımız oldu hem ev uygun olunca. ama kimse anlayamaz tabi bizim gibi. o yüzden kim ne derse desin kararlılığını koru.

kızlar hamilelik döneminde ve doğumdan sonra işine devam edicek olan varmı

Ben hamilelikte çalışmaktan yanayım tabi çok ağar çocuğun sağlığını etkileyecek bir iş değilse...
Ama doğumdan sonra en azından bebek 1 yaşına gelene kadar çalışmaya karşıyım..
Hoş maddi imkanın varsa 6-7 yaşına gelene kadar kendin bak ama duruma göre zorr

benim eşimde gebelik süreci ve sonrasında çalıştırmayı düşünmüyorum diyor..hoş bende istemiyorum çünkü bünyem çok hassas..
1 sene zaten düşünmüyoruz çocuk..ev alana kadar

Kesinlikle arkadaşlarım bekar.Erkek arkadaşları var ama sözlü yada nişanlı değiller.
Bu durumda beni anlamaları zaten çok güç.O yüzden dediğin gibi kararlı olacağım.
Ev kendinin oldukdan sonra isterse 50 yıllık olsun.Ki önemli olan o yuvanın içinde mutlu huzurlu olmak.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Edoşumm benim düşünce olarak hamiş olmama daha yıllar olsada ben doğumdan öncede sonrasındada çalışmayı düşünüyorum.
Maaşdan çok benim için sigortam önemli.17 yaşımdan beri ödeniyor.Arada boşluk olsun istemem.

nette ölçüleri bulamadım kübra ya İstikbale gidip bizzat bakmam lazım boyutuna malesef geniş bir mutfağım yok ama 2 sandalye tam sığmış canım ya bir sandalye me kdar geniş olabilir ki kolu felan da yok

yani mutfak masası çokta büyük olmaz zaten ama bacakları biraz geniş ya belki sıkıntı olur diye düşündüm. sen zaten ölçüsüz iş yapma canım mutfak masanı koyacağın yeri ölç öle al masanıı. ama çok beğendim çok orjinal farklı bir masa.

Öyle yapalım canım sağol fikir için

buketcim ben bi mutfak masası görmüştüm onu bulursam sana atayım resmini..4 kişilik çok kullanıslı..sandalyeler masaya yapısıyo hiç çıkıntı olmuyo harika bişidi.dur bakıcam hemen

kare şeklinde sandaleyelerde köşeli tam kare oluyorlar gördüm o masayı cabnım da hem fiyatı çok yüksek hem sadece kırmızı siyah rengi var hemde masa çok alçak

benim eşimde gebelik süreci ve sonrasında çalıştırmayı düşünmüyorum diyor..hoş bende istemiyorum çünkü bünyem çok hassas..
1 sene zaten düşünmüyoruz çocuk..ev alana kadar

Bizimde en büyük isteğimiz ev almak ama bu şartlarda zor görünüyor....Taksitlerini falan ödemek çok zor.
Eşimin memlekette dairesi var ama babası vefat etmeden sattırmazmış bizimde birikimimiz çok az olduğu için evalmak için daha uzun yıllar bekliycez gibi :97:

günaydın kızlarrr agzı olan konusuyor diye bir laf varya herkes konusuyo demi her konuda fikri olsun olmasın konusmak için Kübra'da böyle yazınca dün akşam da Yelizin yasadıklarını okuyunca bunu anladım ahh Yelizimm ahhh ben de ne zorluklar çektim biz tanışmamızın birinci ayında evlenme karar almıştık babam beni yurt dısına gönderemedigi için evlenemedik sonra da ayrılmamı istedi bu yasıma kadar hep onun istedikleri oldugu için onu da kabul ettim işimden de çıktım ondan da ayrıldım eve kapattım kendimi sürekli uyudum ne yemek yedim ne de baska birsey artık ben ölüyüm diye dua ediyordum dayanamıyordum çünkü ilk kez sevmiştim sen demişsin ya bizde hep derdik kolay olmadı ki kolay bir sekilde kaybediyim seni derdik ama şimdi o yapanları da biliyorum onlar da çok pişman affedermiyim asla affetmem

bende mutfak için masa sandalye arıyorum ama beendiklerim çok pahalı ya.. Bu işe kalkışmadan önce bu kadar pahalı olduğunu hiç tahmin etmezdim. Off off rabbim yardımcımız olsun.

aa benim gördüğüm bu değildi o dahada asortik birşeydi ama kırmzı siyah olarak vardı sadece. buda çok güzelmiş ama rengi çok koyu

buket bende buna benzer ama bernardoda görmüştüm kare masa dörde bölmüşler gibi iki bölüm kırmızı ikisi siyah. sandalyelerde böyle içe giriyor. onlarda kırmızı siyah renklerde. süper bir masaydı ama şimdi resmini bulşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…