2011 gelin adayları buyrun sohbete

bu durumda menüyem ihtiyacın var yoksa

yaaa bn hiç etmiyorummm kapakları bıle kapanmıo kapannda buzdolabında soguktan heralde atıyor ya nerdeyse bi aylık maasımı verdm yaaa ikeada ne gusel kaplar vrr

İkeadakiler hiç bi işe yaramıyor yani hava alıyor ben normal saklama kapı olarak kullanıyorum onlarıı
ama tupperwerler öyle değil havasını alıp üstünede peçete koyup koydunmu dolaba 15-20 hiçbişi olmuyor yeşillikler falan.
Yelisim sen tam kapatamıyorsun sanırım çünkü çok zor kapanıyor ve işim olduğu zaman bile zor açıyorum ben dolapta kendilğinden nasıl açılıyor anlamadım :44:

Kız hanginizin dediği doğru

Ahanda sevdiceğim geldi konuşuyoruz.Mailide sonra yazayım bari

her iki görüşü savunanlar var:))))kaplar güsel kabul ama bnm penir kabımda falan hemen bozuluyor peynir acayp sinir oluom ama bn ynede kullanıom butun meyva ve sebzeleımı kaplara yerlestırp koyuyorum organık hem saglıklı o yuzden ıcım rahat

Günaydın kızçeler... Berat kandiliniz ve cumanız mübarek olsun. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

Bu arada dün betüşle konuştuk. Hepinize ayrı ayrı selamı var kızlar.
Düğünü çok güzel geçmiş. Evinde interneti olmadığı için giremiyormuş.

Ayy nişanlılığın tadıda başkaydıı...
Evin içinde köşe kapmaca oynamalar,asansörde kaçamak öpücükler,cilveleşmeler ayrı tadı vardı o zamanlarında

Aaa bak orası gerçekden öyle.
Nişanlı olmanında bambaşka tadları var kesinlikle.
Kaçamak bakışmalar,mutfaga gider gitmez peşimden gelmeler.
Sarılıp öpmeler cilveleşmeler.Sonra biri gelince aniden toparlanmalar.
Kıkırdaşmalar Eli kolu durmaz sevdiceğimn ama herkes çok masum sanıyor

günaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar, hayırlı kandiller
geçmişi okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım kızlar.
meltemin yazdıklarına canım sıkıldı... Allah bu mubarek günde ona yol göstersin.

Hepsi öleee hepsi öleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…