- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.161
Dün akşam annemlerdeydik kapıdan çıkarken 'hala senin evli olduğuna inanamıyorum böyle kendi evine gidiyorsunyaa bi garip oluyorum' dedi,yine duygusala bağladık :))))
Şimdi bu akşamda kandil tekrar gitmek yerine annemleri yemeğe çağırayım diyorummm ???:44:
Süperr bişi gerçekten...
Ben sürekli onları kullanıyorum şiddetle tavsye ediyorum :)
bu durumda menüyem ihtiyacın var yoksa
çaktrma hiç bi şeye yaramıyor lafın gelişi dedim asla alma herşey bozuluyorrr giitii onca param
Süperr bişi gerçekten...
Ben sürekli onları kullanıyorum şiddetle tavsye ediyorum :)
yaaa bn hiç etmiyorummm kapakları bıle kapanmıo kapannda buzdolabında soguktan heralde atıyor ya nerdeyse bi aylık maasımı verdm yaaa ikeada ne gusel kaplar vrr
çaktrma hiç bi şeye yaramıyor lafın gelişi dedim asla alma herşey bozuluyorrr giitii onca param
Kız hanginizin dediği doğru
Ahanda sevdiceğim geldi konuşuyoruz.Mailide sonra yazayım bari
Kız hanginizin dediği doğru
Ahanda sevdiceğim geldi konuşuyoruz.Mailide sonra yazayım bari
günaydınnn bebişlerrrr benden de güzel bir gün hepinizee ayy sabah çok heycanlandım kiracı evi boşaltmış galiba perdeler filan yoktu umarım bu akşama hallolur herşeyy
annemde ilk çıktığında furyaya kapılıp her boyundan almıştı ama diğer kilitli saklama kaplarından bir farkını göremedik biz
Ayy nişanlılığın tadıda başkaydıı...
Evin içinde köşe kapmaca oynamalar,asansörde kaçamak öpücükler,cilveleşmeler ayrı tadı vardı o zamanlarında
Ayy nişanlılığın tadıda başkaydıı...
Evin içinde köşe kapmaca oynamalar,asansörde kaçamak öpücükler,cilveleşmeler ayrı tadı vardı o zamanlarında
günaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar, hayırlı kandiller
geçmişi okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım kızlar.
meltemin yazdıklarına canım sıkıldı... Allah bu mubarek günde ona yol göstersin.
Aaa bak orası gerçekden öyle.
Nişanlı olmanında bambaşka tadları var kesinlikle.
Kaçamak bakışmalar,mutfaga gider gitmez peşimden gelmeler.
Sarılıp öpmeler cilveleşmeler.Sonra biri gelince aniden toparlanmalar.
KıkırdaşmalarEli kolu durmaz sevdiceğimn ama herkes çok masum sanıyor
günaydınnn bebişlerrrr benden de güzel bir gün hepinizee ayy sabah çok heycanlandım kiracı evi boşaltmış galiba perdeler filan yoktu umarım bu akşama hallolur herşeyy
e yine yap emoşum asansörde yapış adama ne olduğunu şaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?