- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.141
Aynı ruh hali içindeyiz düğündaş.
Ben 4 haftaya bakmıyorum 3 aya odaklandımm sende öyle yap
Deniz ve yeliz allahım kabul etsin kızlar.
Kandiliniz mübarek dularınız kabul olsun inşallah.
sağol eminecim valla kalktım gece birşeyler hazırladım bir sürahi su içtim yattım .)
eşimde bende tutayım felan dedi sonra caydısanırım ben gidiyorummutfa diyorum diyorki nere gidiyorsun azıcık yanından ayrılayım hemen uyanıyor kesik uykulu wc giderken felan nerdeydin der sanki gezmeye gidicem o saatte gece yarısı...
ben valla uyudummu pek girse çıksa dışarı anlamam :)
bababben ne güzel görmüş herkese nasip değil
günaydın kızlarrr denizcim bu pazar inegöle gidiyoruz mobilya bakmak için gitmişmiysiniz siz
saol canm bnm hepimizin dualrı kabul olsun buarada nişanlınla atışmanıızı okudum hakikaten saçmalamışsınızz:)))))kız bu yüzden kızlırmı hiçç ama sna hak veriom bazen oluyorr mesela bnde çarşamba günü pazarlık yapmaya cıktık hayatmda ilk defa cıktım eşim 4 tane roka 1 tl varken 3 tanesini alınca bı kızdım onaaa
yok canım gitmedim zaten inegölde fabrikası olan ürünlerin satış yerlerine gittik bir mobsa mıydı ne niliferde orası hoşuma gitmişti sadece biz ankara mobilya aldık andaş dan
mevlüt kalabalıkmıydı yelizcim ikram olarak neler yaptın bende 31 de düşünüyorum ama kısmet artık
nilay resmen laf sokuşturmuşsun nişanlında peygamber sabrı var inşallah birgün tükenmez
saol canm bnm hepimizin dualrı kabul olsun buarada nişanlınla atışmanıızı okudum hakikaten saçmalamışsınızz:)))))kız bu yüzden kızlırmı hiçç ama sna hak veriom bazen oluyorr mesela bnde çarşamba günü pazarlık yapmaya cıktık hayatmda ilk defa cıktım eşim 4 tane roka 1 tl varken 3 tanesini alınca bı kızdım onaaa
çizelgeye bakmıyorum ben kendim düşününce daha az varmış gibi geliyo
ramazan geçince bayram var ooo eylül oldu zaten diyorum snr ekim de geçince ben evllencemm kasımı zaten hiç saymıyorumbölee kendimi kandırıom işte ama ii oluo
e 4 tane rokayı nasıl tüketecektin illa 1 i bozulacaktı zaten:) Aferin enişteye
tüketmesemde evde dursun zararımı varr:)))hem sebzelerm bozulmasın die çok para verip tupper aldım uzun ürünlerı uzun zaman koruo burda bni takdir etmen lazım püü snaaaa:)))
yeliz yazdım sana ne ikram ettin felan kaç kişi biey verdin mi ????????????????????????????
Dün akşam annemlerdeydik kapıdan çıkarken 'hala senin evli olduğuna inanamıyorum böyle kendi evine gidiyorsunyaa bi garip oluyorum' dedi,yine duygusala bağladık :))))
Şimdi bu akşamda kandil tekrar gitmek yerine annemleri yemeğe çağırayım diyorummm ???:44:
Ay çok güldüm yeliz ya.
Tupper kullanmak nasip olmasada henüz bende aldım.
Alıyorumda işe yarıyor mu bari.
Ay çok güldüm yeliz ya.
Tupper kullanmak nasip olmasada henüz bende aldım.
Alıyorumda işe yarıyor mu bari.
Şahane bir fikir emoşşş bence çok ama çok güzel olur...
Sevdiceğimde akşam onu bizden her yolculadığımda elimi tutuyor ve haftaya görüşürüz anne diyor
Tabi ben merdivenlerin oraya kadar inir sarılıp sevdiceğime veda edip tıpış tıpış evin yolunu tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?