2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aynı ruh hali içindeyiz düğündaş.
Ben 4 haftaya bakmıyorum 3 aya odaklandımm sende öyle yap

çizelgeye bakmıyorum ben kendim düşününce daha az varmış gibi geliyo

ramazan geçince bayram var ooo eylül oldu zaten diyorum snr ekim de geçince ben evllencemm kasımı zaten hiç saymıyorum bölee kendimi kandırıom işte ama ii oluo

Deniz ve yeliz allahım kabul etsin kızlar.

Kandiliniz mübarek dularınız kabul olsun inşallah.

saol canm bnm hepimizin dualrı kabul olsun buarada nişanlınla atışmanıızı okudum hakikaten saçmalamışsınızz:)))))kız bu yüzden kızlırmı hiçç ama sna hak veriom bazen oluyorr mesela bnde çarşamba günü pazarlık yapmaya cıktık hayatmda ilk defa cıktım eşim 4 tane roka 1 tl varken 3 tanesini alınca bı kızdım onaaa

Ayy benimkide öyle hemen tilki gibi açıyor gözlerini nereye
diyorum bu saatte nereye gidebilirim ki wc e tabiki :)
Bu sıcakta ve çalışırken çok zor Allah güç kuvvet versin arkadaşım
Ramazanda da hepimize inşallahh....

e 4 tane rokayı nasıl tüketecektin illa 1 i bozulacaktı zaten:) Aferin enişteye

yok canım gitmedim zaten inegölde fabrikası olan ürünlerin satış yerlerine gittik bir mobsa mıydı ne niliferde orası hoşuma gitmişti sadece biz ankara mobilya aldık andaş dan

bizde gümüşte beğendik işte ama aileler duvar ünitesinin kapaklarını beğenmediler bozulur diye brde koltukları beğenmediler süngeri yumuşakmış bu haftada inegöle bakacağız beğenemezsek gümüştekiler alacağız haftaya

mevlüt kalabalıkmıydı yelizcim ikram olarak neler yaptın bende 31 de düşünüyorum ama kısmet artık

30 kişiydik canm ikram olarak akşam oldugu ıcın tulumba tatlısı uaptırdım yanındada soguk limonata ikram ettim sıcakta pilav yenmezdi vazgectm o yuzden canm akşm okutacaksan sende öyle yap

nilay resmen laf sokuşturmuşsun nişanlında peygamber sabrı var inşallah birgün tükenmez

Ahh bukomm hiç sorma saçmaladım resmen.Ama ilk başda ben erkeğim sorgularım tabi diyince çok kızdım

Birden sorgulanıyormuşum gibi geldi.Ama durumu o şekilde bağlamamam gerekirdi.Yine ilk özür diliyende sevdiceğimdi üstelik
Bazen dilimin ayarı hiç olmuyor.

Hay sen çok yaşa emii

Dün akşam annemlerdeydik kapıdan çıkarken 'hala senin evli olduğuna inanamıyorum böyle kendi evine gidiyorsunyaa bi garip oluyorum' dedi,yine duygusala bağladık :))))
Şimdi bu akşamda kandil tekrar gitmek yerine annemleri yemeğe çağırayım diyorummm ???:44:

Şahane bir fikir emoşşş bence çok ama çok güzel olur...

Sevdiceğimde akşam onu bizden her yolculadığımda elimi tutuyor ve haftaya görüşürüz anne diyor
Tabi ben merdivenlerin oraya kadar inir sarılıp sevdiceğime veda edip tıpış tıpış evin yolunu tutuyorum

Ayy nişanlılığın tadıda başkaydıı...
Evin içinde köşe kapmaca oynamalar,asansörde kaçamak öpücükler,cilveleşmeler ayrı tadı vardı o zamanlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…