- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.181
Günaydın tatlım...
Şu mübarek gecede herşey su gibi aksın gitsin,bütün gönül muradların olsun inşallah :)
aslı sende hep facedesin buraya gelmiyorsun niye ??
Hepsi öleee hepsi öleee
ayy bana fırsat kalmıyor ki Buketimmm
e yine yap emoşum asansörde yapış adama ne olduğunu şaşırsın
:78: Denizzz 4 gündür cityville oyununu açtım oynuyorum açmaz oynamaz olaydım ya.
ay hastalık yaptı bende bu aralar((( ordan hiç çıkamıyorum gece rüyamda bile cityvile oynuyorum.
:78: Denizzz 4 gündür cityville oyununu açtım oynuyorum açmaz oynamaz olaydım ya.
ay hastalık yaptı bende bu aralar((( ordan hiç çıkamıyorum gece rüyamda bile cityvile oynuyorum.
yeliz yapsam öğleden sonra yaparım çünkü gecesi ramazan ilk sahuru belki insanlar alış veriş yemek yaparlar bende ancak temizlerim akşama kadar zaten
benimde o kadar olur muhtemelen diye düşünüyorum eşime dedim cantık felan alalım yap kurabiye börek ya otuz kişiye ben nasıl baş edeyim o zaman annen su böreği yapar benim annemde başka bişey hem temizlik yap hem o kadar kap kaşık o kalabalıkta şaşırmış sanıırm
tabakta hazırlasak
börek olur sarma olur patates salatası olur birde tatlılı birşey pöfff
emine ben hiç yapamdım mercimek çorbası bugün dedi eşim yapda yiyeylim .((((
hayy ağzın bal yesin kuzummm
Kocişim mercimek çorbası istedi çorbama karar verdim ama yanına ne yapsam bilemedim:)
hoşgeldin adaşım nasılsın eğitim nasıl geçti
bn şimdiden evlerinizi merak ediom yaaa inşallh her sey güsel olurr su gibi olurr zuhalcm
yeliz yapsam öğleden sonra yaparım çünkü gecesi ramazan ilk sahuru belki insanlar alış veriş yemek yaparlar bende ancak temizlerim akşama kadar zaten
benimde o kadar olur muhtemelen diye düşünüyorum eşime dedim cantık felan alalım yap kurabiye börek ya otuz kişiye ben nasıl baş edeyim o zaman annen su böreği yapar benim annemde başka bişey hem temizlik yap hem o kadar kap kaşık o kalabalıkta şaşırmış sanıırm
tabakta hazırlasak
Çok fenalar =)
Tupper'ıda almış bulundum kızlar ama daha fazla almiyim.
Deniyimde öyle alırım.
hani ev kuruyorlar köy mü ne öyle birşey ablamda sabaha kadar oynMIŞ KOYUN LAR FELAN OMU
eğitimin güzel tarafı geç başlayıp erken bitmesiydi
İçeriği de güzeldi, pişman olmadım
kestiriyormusun yarın saçlarını bakiim
ayy hiç bilemedim k nasıl bişeyler olsunn sebze et tavuk ???:44:
sulu köfte pilav olabilir
tavuk sote fırın makarna
karnıyarık domatesli pilav cacık
ne malzemeler var evde
tabakta hazırlasak
denizzzz ramazanda misafirmi ağırlıcaksın...
ay ben kendimi düşünemiyorum.
cumartesi günü ilk misafirimizi ağırladık yabancı değillerdi arkadaşlarımızdı
ama yemeği yapmaktan beraber oturamadık, ekmek almayı unuttuk, pilavı az yaptık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?