2011 gelin adayları buyrun sohbete

yeliz yapsam öğleden sonra yaparım çünkü gecesi ramazan ilk sahuru belki insanlar alış veriş yemek yaparlar bende ancak temizlerim akşama kadar zaten
benimde o kadar olur muhtemelen diye düşünüyorum eşime dedim cantık felan alalım yap kurabiye börek ya otuz kişiye ben nasıl baş edeyim o zaman annen su böreği yapar benim annemde başka bişey hem temizlik yap hem o kadar kap kaşık o kalabalıkta şaşırmış sanıırm
tabakta hazırlasak
börek olur sarma olur patates salatası olur birde tatlılı birşey pöfff

emine ben hiç yapamdım mercimek çorbası bugün dedi eşim yapda yiyeylim .((((

bence kendini cok yormaa hazır al yaa nıe ugracasacksnki gündüz yapacaksan pilav ayran güsel olurr kurabiye falan zahmetlı olur bnce canm sen bılırsn yınede tabı ılla yok bn yorulmak ıstıorum dıosan oayrı:)))

hayy ağzın bal yesin kuzummm
Kocişim mercimek çorbası istedi çorbama karar verdim ama yanına ne yapsam bilemedim:)

ayy hiç bilemedim k nasıl bişeyler olsunn sebze et tavuk ???:44:

sulu köfte pilav olabilir
tavuk sote fırın makarna
karnıyarık domatesli pilav cacık

ne malzemeler var evde

Bende yıllar önce yapmıştım 3-4 kere sonra annemle babam ayrılıp annem bizim yanımıza gelince mutfağı ona devretmiştim :)
Bakalım bugün yıllar sonra deniyeceğim tekrar, inşallahh muvaffak olurumm :97:

tavuklu pilav ayran tatlı yapsan daha kolay olmazmı canı hem hazırlık hem servşs açısından

eğitimin güzel tarafı geç başlayıp erken bitmesiydi
İçeriği de güzeldi, pişman olmadım

kestiriyormusun yarın saçlarını bakiim

evet kestiriyorum..eminede sormus aynı benim gibi şikayetçi saçından..kestiriyimmi dedim kızlara kestir gitsin dediler..
bende kestiricem yarın olmasa pazar..
canım sıkkın biraz adaş

ayy hiç bilemedim k nasıl bişeyler olsunn sebze et tavuk ???:44:

sulu köfte pilav olabilir
tavuk sote fırın makarna
karnıyarık domatesli pilav cacık

ne malzemeler var evde

Evde dolmalık biberim var,dolma yapsam bide yanına fırında patatesli tavuk yapsam çokmu alakasız olurki :44:
heh bide patlıcanım var,haftanın son günü bişeyime kalmadı dolapta,yarın buranın pazarı :)

denizzzz ramazanda misafirmi ağırlıcaksın...
ay ben kendimi düşünemiyorum.
cumartesi günü ilk misafirimizi ağırladık yabancı değillerdi arkadaşlarımızdı
ama yemeği yapmaktan beraber oturamadık, ekmek almayı unuttuk, pilavı az yaptık...

İlk zamanlar en güzeli yakın,kusura bakmıycak arkadaşları ağarlayıp
tecrübe edinmek :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…