2011 gelin adayları buyrun sohbete

denizim temiz görünüyordu ev ama güzelce yine silip süpürürüm:) insan kiracıda olsa temizx kullanması lazım çok kızıyorum öyle şeylere

deniz sende ne var bu akşam yemekte. Ben dün akşam süzme mercimek çorbası ve melemen yaptım son çare. Aklıma daha hafifi yemek gelmiyor ya. çıldıracam bu yemek bulma konusunda

ben niyetliyim bugün annemde niyetli aradı gel diye hem kandilleşriiz hem de yemek yeriz ordanda baş sağlığına gideceğzi zaten sonra kayınvaliddemlerle kandilleşriz sonra evime çıkıp dedem için dua okumayı düşünüyorum allahtan birşey çıkmazsa

Kübracım bizde diyette kimse yok canım boğaza çalııyoruz resmen
iki gündür kayınvaldem veriyor geç gittiğimz için fazla yapıyor sağolsun

Denizim bu akşam için yemek yapmadım..kayınvalideme bohça için el öpmeye gidicez..hemde kandilleşicez ordada yeriz yemegimizi..
kayınvalidem memlekete gidicekmiş..onu ugurlar geliriz eve

yok bebişimm daha güzel biryeri tuttum anneme 2 dk balkondan kolunu kaldırsa görürüm yani:)) 1 sokak yukarıdaa

zuhal ne güzel ya, Allah gönlüne göre vermiş canım. Böylece hem vicdanın rahat edecek hem de istediğin zaman görebilceksin....
şükürler olsun

ya kızlar sohbetinize hiç katılamıyorum ama hep takip ediyorum hatta isimlerinizi biliyorum

DENİZKOYDUMADIMI: Zuhal
Spicy: Buket
Akasya22: Kübra
Ayers: Nilay
Emayn: Emine
Sonbahar14: Zeynep
Xeddax: Eda
Krade: Deniz
Yelisgökhan: Yeliz

doğru mu isimler,

zuhal ne güzel ya, Allah gönlüne göre vermiş canım. Böylece hem vicdanın rahat edecek hem de istediğin zaman görebilceksin....
şükürler olsun

ah su vicdanlar bir rahat etse,ben de annemin karsı apartmanından ev tuttum ama hala icim rahat degil,sanki evlenip onu yüzüstü bırakıyormuşum gibi geliyor....sanki hic evlenmemem gerekliymis,hep onlarla bir yaşam surmeliymisim, ben ona haksızlık ediyormusum gibi geliyor bir türlü huzurlu olamıyorum ben.....

yok canım biz ilk gün kirayıda konuşup 275 e tuttum ben evi:)) küçük şehir burda herkes birbirini tanır yamuk yapamaz yaniii

yok canım biz ilk gün kirayıda konuşup 275 e tuttum ben evi:)) küçük şehir burda herkes birbirini tanır yamuk yapamaz yaniii

benim yarı aylık kiram...ahh istanbul yaktın bizi
hayırlı ugurlu olsun zuzuşummmm..
sende barklandın sonunda..boş eve girer girer çıkarsınız şimdi..
biz evi tuttuk ertesi gün termosda çay yaptım akşam bi güzel içtmiştik balkonda

ayy kızlr bn bıldınız dalmısım:))eşim geldı kapı sesını duyunca hemen uyandm gelmış bna aglıomusun aşkım dıo yaa ne aglaması bıldın uyuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…