- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.381
Bizim kiracı yeni evliydi evi görsen mutfak doabını açamadım yapış yapış elimi çekmeye çalışıorum çok pis bamış hergün kızartla leş etmiş mtfağı diper odaları annem güzel fırçaladı
Edda şekerim ne var akşam yemekte
sen bohçayı ne zaman götüreceksin
deniz sende ne var bu akşam yemekte. Ben dün akşam süzme mercimek çorbası ve melemen yaptım son çare. Aklıma daha hafifi yemek gelmiyor ya. çıldıracam bu yemek bulma konusunda
hayıırlısı olsun canım Allah iyi günlerde sevdiğinle oturmayı nasip etsin... annenle aynı binada olan evi mi tuttun?
yok bebişimm daha güzel biryeri tuttum anneme 2 dk balkondan kolunu kaldırsa görürüm yani:)) 1 sokak yukarıdaa
zuhal ne güzel ya, Allah gönlüne göre vermiş canım. Böylece hem vicdanın rahat edecek hem de istediğin zaman görebilceksin....
şükürler olsun
ben de oyleydim canım annemin karsısındaki evi kacırmayalım diye ayni hafta icinde nisanlıma kac kere arattım ev sahibini sonra ev sahibi de evin kirasını arttırdı:)
yani bir tanıdıgımız sordugunda 550 ama yaparız biseyler daha demis adam telefonda,snr biz evi gormeye gittik adam 600'e cıktı...zar zor 575'e indi....neymis emlakcılarla konusmusmus...
biz cok arayınca heralde bizim evin kirasını ucuz buldular ondan arıyor bunlar habire diye dusundu adam,halbuki benim derdim anneme yakın olmak....emlakcı da ne dediyse artık adam kirayı ucurdu,biz evi tuttuktan snr daha bir suru bosalan ev oldu aslında ama ben acele etmisim iste
ya kızlar sohbetinize hiç katılamıyorum ama hep takip ediyorum hatta isimlerinizi biliyorum
DENİZKOYDUMADIMI: Zuhal
Spicy: Buket
Akasya22: Kübra
Ayers: Nilay
Emayn: Emine
Sonbahar14: Zeynep
Xeddax: Eda
Krade: Deniz
Yelisgökhan: Yeliz
doğru mu isimler,
zuhal ne güzel ya, Allah gönlüne göre vermiş canım. Böylece hem vicdanın rahat edecek hem de istediğin zaman görebilceksin....
şükürler olsun
yok canım biz ilk gün kirayıda konuşup 275 e tuttum ben evi:)) küçük şehir burda herkes birbirini tanır yamuk yapamaz yaniii
yok canım biz ilk gün kirayıda konuşup 275 e tuttum ben evi:)) küçük şehir burda herkes birbirini tanır yamuk yapamaz yaniii
maşallah yani tüm isimler doğru deşifre oluyoruz kızlar bundan sonra benim adım çiçek tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?