2011 gelin adayları buyrun sohbete

katılıyorum sna birv kadn kendıe guvenmelı ve begenmelı bncee bıras egocu olabılr ama bn kendımı begnrm:)))cunku herseyn bası once kendını sevmekten gecer:)

Benim için ruh güzelliği önemlidir kızlar beni makyajımla kokoşluğumla sevecekelrse hiç sevmesinler insanın ruh güzelliği zaten yüzünede yansır herşeyine yansır

çirkin şansı olsun herkesin ...

denzcm bn lafa baslamadan ilk önce onu soyledm zaten huy güselli herseyden önemli sonrası bakım,giyim vs tbı bunlarrn ynnda güven önemli die düşünüorum bn

canım zaten ben o kategoriden yararlanıyorummmm

şaka bir yana ruhsal zeka diye bir kitap vardı. çok güzel bir kişisel gelişim kitabı. orda okumuştum. ve bence çok güzel anlatılmış. insanın ruh hali düşünceleri insanın duasına dönüşürmüş. aynayabakıp ben çirkinim dedikçe rabbim onun yarattığına olan bu nankörlüğünden dolayı senin çirkinliğin artarmış. ama sen ayna karşısına geçip rabbime şükürler olsun dedikçe buda içten içe bir şükür olur ve rabbim güzelliğini arttırırmış.

hani nasıl derler düşünce çağırırmış diye o yüzden hep güzel düşünün güzel şeyle rolsun.

ben hep şükrederim eşimde yeterrr der:))))

anladım ben seni,,,

ya senin düşüncelerin çok hoşuma gidiyo o kadar olgun ve mantıklı konuşuyosun ki,, benim senin gibi olabilmem için kırk fırın ekmemk yemem lazım sanırım

evlü mutluuuu 2-3 yıll çocuksuzzzzz bebişimmm

zuhalcm bnde 4 hatta 5 sene dusnmuorum dıodum smdı bı yanmda ıstıo gıbı sankı dha dur kırkımız yenı cıkıo:))evlennce hemen evlı mutlu cocuklu durumuna gecıosun yanı ne bılm parcan olsun ıstıosun ama tabı Rabbım zamanda ısteyene hayrlısını versn bncede 2 yada 3 yıl beklemek mantıklı katılıyorum sna bnde o yuzden ıstesemde dıkkatlı olmaya calısıyorum

çalıştığım sürece düşünmüyoruz canım:)) ama çocuk yuvayada şart tabi allah eksikliğini yaşatmasın..yaş kaç bebişimmm senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…