- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.341
canm cok gusel ıyı gunlerde kullan ınsallh hayrlsyla otur cok hos mobılyalrn
ben eskiden güzelsen güzelsin sanardım ama öyle değilmiş canım. çirkin olsanda istersen çok alımlı olabiliyorsun. bir kerekendine güven en önemli etken. ne kızlar var aslında çirkin ama öyle kendine güveniyor bakımlı ve güleryüzlü güzel bakıyorki bayılıyorsun valla. bu işin sırrını çözdüm bende kendimi çirkin görüyordum. birde hayatımda kimseyle çıkmadığım için kimse teklif falan etmediği için. ama sorun bendeymiş kafamda yani yüzümde değil
cok tesekkur ederim:) begenmene sevindim..
Benim için ruh güzelliği önemlidir kızlar beni makyajımla kokoşluğumla sevecekelrse hiç sevmesinler insanın ruh güzelliği zaten yüzünede yansır herşeyine yansır
çirkin şansı olsun herkesin ...
şafakkkkkkkkkkkkkkk 56geçiyor zaman beeee
denzcm bn lafa baslamadan ilk önce onu soyledm zaten huy güselli herseyden önemli sonrası bakım,giyim vs tbı bunlarrn ynnda güven önemli die düşünüorum bn
Pazar günü misafir var umarım yamuk yapmazlr bu sefer
Benim için ruh güzelliği önemlidir kızlar beni makyajımla kokoşluğumla sevecekelrse hiç sevmesinler insanın ruh güzelliği zaten yüzünede yansır herşeyine yansır
çirkin şansı olsun herkesin ...
esra sen neler yapıyorsn evlımısn izmirde oturuyorsn sanrm
bi bakmışsn evli mutlu cocuklu:)))))
canım zaten ben o kategoriden yararlanıyorummmm
şaka bir yana ruhsal zeka diye bir kitap vardı. çok güzel bir kişisel gelişim kitabı. orda okumuştum. ve bence çok güzel anlatılmış. insanın ruh hali düşünceleri insanın duasına dönüşürmüş. aynayabakıp ben çirkinim dedikçe rabbim onun yarattığına olan bu nankörlüğünden dolayı senin çirkinliğin artarmış. ama sen ayna karşısına geçip rabbime şükürler olsun dedikçe buda içten içe bir şükür olur ve rabbim güzelliğini arttırırmış.
hani nasıl derler düşünce çağırırmış diye o yüzden hep güzel düşünün güzel şeyle rolsun.
anladım ben seni,,,herşeyden önce şunu hemn söylemek istiorum huy güselliği hepsinden önemli ve güsel bunu kenara koyalım önce:))sonra bakımlı olmak önemlidir bnce her kadn güseldir kimi da güseldr orası ayrı:)))giyim de insann kişiliğini yansıtır önemli bir konu yani bnce bütün hepsi aynı anda yapabilmek zor ama hepsinden biras olsa yeter:)))karışık oldu galiba
ben eskiden güzelsen güzelsin sanardım ama öyle değilmiş canım. çirkin olsanda istersen çok alımlı olabiliyorsun. bir kerekendine güven en önemli etken. ne kızlar var aslında çirkin ama öyle kendine güveniyor bakımlı ve güleryüzlü güzel bakıyorki bayılıyorsun valla. bu işin sırrını çözdüm bende kendimi çirkin görüyordum. birde hayatımda kimseyle çıkmadığım için kimse teklif falan etmediği için. ama sorun bendeymiş kafamda yani yüzümde değil
evlü mutluuuu 2-3 yıll çocuksuzzzzz bebişimmm
Zuhal kaç odalı evdi tuttuğun
zuhalcm bnde 4 hatta 5 sene dusnmuorum dıodum smdı bı yanmda ıstıo gıbı sankı dha dur kırkımız yenı cıkıo:))evlennce hemen evlı mutlu cocuklu durumuna gecıosun yanı ne bılm parcan olsun ıstıosun ama tabı Rabbım zamanda ısteyene hayrlısını versn bncede 2 yada 3 yıl beklemek mantıklı katılıyorum sna bnde o yuzden ıstesemde dıkkatlı olmaya calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?