2011 gelin adayları buyrun sohbete

yok canım dedim ya dugunumun Eylul'de...nisanliyim henuz:)

ever İzmir'de oturuyorum ama Manisa'da calısıyorum sana yakınım yani:) dugun telaşesi iste bizde de hazırlıkları tam gaz suruyor...

bn sordugum soruları bır kac kez sorabılrım unutuyorum cunkuhatta kızların ısımlerını karstırmamak ıcın kagıda yazdm bazen ordan bakıorumm yakınız evt cnm yolun duserse beklerm bı acı kahvemı ıcersn:)

yok onemli degil canım ben de unutuyorum:) cok isterim ama imkansız gibi ancak her sabah izmir'den servisle manisa organize sanayiye gel aksam don yaptıgım bu,manisayı bile bilmiyorum yani...

benimde düğünüm var eylül de ama kafam çok karıştı, nişanı atsam mı diye düşünüyorum nikahıda yapmıştık bi de 1 ay önce :84::84(

bu düşünceler o kadar çok oluyor ki. ben kınadan önce bile ayrılmayı düşündüm. nişanlım ters bişey dese bitecekti ama demedi şükür. iyiki evlenmişim. neyse diyeceğim o ki olanalrı dışarıdan bir gözle tarafsız değerlendirmeye çalış. objektif ol. gerçekten ayrılınacak şeyler mi yoksa şu anki stresinden telaşından mı kaynaklanıyor ikisini çok iyi ayırmak lazım.

Boya badana + perde ölçüleri + mobilya+ halı+

bence çok aşırıa kaçma kendi eviniz olunca detay düşünürsünüz
sorssaydın ev sahibine evlecek oğlu felan varmıyımş sonra bir sene snora çıkın demesin

düğündaşım neler yapıyosun hazırlıklar nasıl gidiyor?
bize bir türk filmi klasiği yaşattılar hastanede...sonuçları yanlış okuyup beni hepatitli yaptılar 2 dakikada sonra telaşlı bir gece ve sonra pardon yanlış okumuşuz şaka gibi!!!

Allaha şükür birşeeyim yok ama nişanlımın ben senin yanındayım demesi sürekli sevgisini göstermesi çoook güzeldi...bugün de nikah günümüzü aldık onun doğum gününe :) 25 ağustosta evli olacağız...

anladım ben seni,,,

ya senin düşüncelerin çok hoşuma gidiyo o kadar olgun ve mantıklı konuşuyosun ki,, benim senin gibi olabilmem için kırk fırın ekmemk yemem lazım sanırım

teşekkür ederim canım. bende snein yaşınlarındayken öyledüşünüyordum. geç oldu biraz benim bu hale gelmem yaş 26. sen en azından bak duyuyorsun bazı şeyleri. iste canım ve istediğini yap. rabbime güven en önemlisi. o o kadar büyük ki sen onun sevdiği kuluysan neden olmasın. bunu düşün. ve kendine güven canım. bu konuda kişisel gelişim kitaplarını oku. genç beyin dergisi var mesela oda çok güzel bir dergi onuda okumanı tavsiye ederim.

benimde düğünüm var eylül de ama kafam çok karıştı, nişanı atsam mı diye düşünüyorum nikahıda yapmıştık bi de 1 ay önce :84::84(

nişan atman gerekiyorsa nikah var diye vazgeçmek olmaz.. ama gerçekten bu kadar ciddi bir karar da kolay verilmemesi lazım. sorun sence gerçekten aşılamayacak bişey mi yoksa hepimizin son zamanlarda yaşadığı ufak şeyler mi

canım evi kızınınmış onlarda iş gereği başka şehirde yaşıyorlarmış kirayı oraya gönderecekmiş yok yani:)) sıkıntı olmaz dedi hatta şimdi aradım kiracı çıkmış galiba ev boş gözüküyor diye sen canını sıkma anahtarı alayım vercem dedi ev senin dedi :)) umarım adamı sıkmamışımdır ya 1 haftada 2 kere aradım ne yapayım telaşş iştee.denizim boya badanası yapılık prıl pırıl ev bakalıma rtık

ay kızlarr oldum yerde dalıodum masa üüztündeki minik çiçeğimi düşürünce sesine irkildim:))))bn kaldım yerden devam edimm sıcakta maf oluos ya klimada yok odada off kii ne offf

hayrlı olsun inşallh hersey güsel geçer senn içn:))

selammmm düğündaşımm bende evi tuttum gibi bişi iştee:) bak şunların yaptıklarına yaa:) bizim nikah düğün gecesi olacak daha onun işlemleride var off off

Bizim kiracı yeni evliydi evi görsen mutfak doabını açamadım yapış yapış elimi çekmeye çalışıorum çok pis bamış hergün kızartla leş etmiş mtfağı diper odaları annem güzel fırçaladı

ben de oyleydim canım annemin karsısındaki evi kacırmayalım diye ayni hafta icinde nisanlıma kac kere arattım ev sahibini sonra ev sahibi de evin kirasını arttırdı:)

yani bir tanıdıgımız sordugunda 550 ama yaparız biseyler daha demis adam telefonda,snr biz evi gormeye gittik adam 600'e cıktı...zar zor 575'e indi....neymis emlakcılarla konusmusmus...

biz cok arayınca heralde bizim evin kirasını ucuz buldular ondan arıyor bunlar habire diye dusundu adam,halbuki benim derdim anneme yakın olmak....emlakcı da ne dediyse artık adam kirayı ucurdu,biz evi tuttuktan snr daha bir suru bosalan ev oldu aslında ama ben acele etmisim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…