- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.361
yok canım dedim ya dugunumun Eylul'de...nisanliyim henuz:)
ever İzmir'de oturuyorum ama Manisa'da calısıyorum sana yakınım yani:) dugun telaşesi iste bizde de hazırlıkları tam gaz suruyor...
benimde düğünüm var eylül de ama kafam çok karıştı, nişanı atsam mı diye düşünüyorumnikahıda yapmıştık bi de 1 ay önce :84::84 (
çalıştığım sürece düşünmüyoruz canım:)) ama çocuk yuvayada şart tabi allah eksikliğini yaşatmasın..yaş kaç bebişimmm senin
bn sordugum soruları bır kac kez sorabılrım unutuyorum cunkuhatta kızların ısımlerını karstırmamak ıcın kagıda yazdm bazen ordan bakıorumm yakınız evt cnm yolun duserse beklerm bı acı kahvemı ıcersn:)
benimde düğünüm var eylül de ama kafam çok karıştı, nişanı atsam mı diye düşünüyorumnikahıda yapmıştık bi de 1 ay önce :84::84 (
yok onemli degil canım ben de unutuyorum:) cok isterim ama imkansız gibi ancak her sabah izmir'den servisle manisa organize sanayiye gel aksam don yaptıgım bu,manisayı bile bilmiyorum yani...
manisayı bnde bılmıorum bilmekte istemiorum:))ama ızmırı bılırm
anladım ben seni,,,
ya senin düşüncelerin çok hoşuma gidiyo o kadar olgun ve mantıklı konuşuyosun ki,, benim senin gibi olabilmem için kırk fırın ekmemk yemem lazım sanırım
Boya badana + perde ölçüleri + mobilya+ halı+
bence çok aşırıa kaçma kendi eviniz olunca detay düşünürsünüz
sorssaydın ev sahibine evlecek oğlu felan varmıyımş sonra bir sene snora çıkın demesin
düğündaşım neler yapıyosun hazırlıklar nasıl gidiyor?
bize bir türk filmi klasiği yaşattılar hastanede...sonuçları yanlış okuyup beni hepatitli yaptılar 2 dakikada sonra telaşlı bir gece ve sonra pardon yanlış okumuşuz şaka gibi!!!
Allaha şükür birşeeyim yok ama nişanlımın ben senin yanındayım demesi sürekli sevgisini göstermesi çoook güzeldi...bugün de nikah günümüzü aldık onun doğum gününe :) 25 ağustosta evli olacağız...
hayrlı olsun inşallh hersey güsel geçer senn içn:))
düğündaşım neler yapıyosun hazırlıklar nasıl gidiyor?
bize bir türk filmi klasiği yaşattılar hastanede...sonuçları yanlış okuyup beni hepatitli yaptılar 2 dakikada sonra telaşlı bir gece ve sonra pardon yanlış okumuşuz şaka gibi!!!
Allaha şükür birşeeyim yok ama nişanlımın ben senin yanındayım demesi sürekli sevgisini göstermesi çoook güzeldi...bugün de nikah günümüzü aldık onun doğum gününe :) 25 ağustosta evli olacağız...
canım evi kızınınmış onlarda iş gereği başka şehirde yaşıyorlarmış kirayı oraya gönderecekmiş yok yani:)) sıkıntı olmaz dedi hatta şimdi aradım kiracı çıkmış galiba ev boş gözüküyor diye sen canını sıkma anahtarı alayım vercem dedi ev senin dedi :)) umarım adamı sıkmamışımdır ya 1 haftada 2 kere aradım ne yapayım telaşş iştee.denizim boya badanası yapılık prıl pırıl ev bakalıma rtık
selammmm düğündaşımm bende evi tuttum gibi bişi iştee:) bak şunların yaptıklarına yaa:) bizim nikah düğün gecesi olacak daha onun işlemleride var off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?