2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya biraz alakasız olucak ama hani okmanızı da isterim çünkü çok güzel anlatmış ve gerçek duyguları olduguna da eminim bir derdim var kısmında eşimin......merakı bu arada çİGDEM evin çok güzel ama mutfaktaki o örtüleri kaldır be güzelim çok boğmuş

tabiki senin düşüncen saygı duyarım canım ama bu senin trilyonlarında olsa, herşeyinde olsa yada ona muhtaç olduğun için yaptığın bişey değil ama yapılması gereken bence bu

tabiki senin düşüncen saygı duyarım canım ama bu senin trilyonlarında olsa, herşeyinde olsa yada ona muhtaç olduğun için yaptığın bişey değil ama yapılması gereken bence bu

bende senin düşüncene saygı duyuyorum canım bende ortak kazanıp ortak birşeyler almanın çok daha güzel olacağını düşünüyorum

saol meltemcim, bende örtüyü mörtüyü sevmem pek ama çeyiz serilirken örtüsüz olmaz dediler serdiler dahada kaldırmadım, evi yerleştirirlerken diyodum kafanıza göre koyun ben sonra yerleştiririm düzeltirim öle kaldı hiç bişeye elimi sürmedim :))

aylincim hoşgeldin nasıl begendinmi eşinin memleketini evli hatunlar kendiniz biaz daha alışınca benim teyzem de çalışıyor pazar gününden yemekleri hazırlayıp pişirmeden buzdolabına koysanız mesela karnıyarık hazırlayıp sadece pişirmesi kalsa ya da marketten aldıgınız malzemeleri tupperware kapları uzun olarak saklıyor soganları sarımsakları dograyıp buzluga koyun maydonozları koyun antartika serisi uzun olarak saklıyor olmaz mı ben mesela annem evde yokken dolmamı sarardım dizimin karşısına geçip hem vaktin nasıl geçtigini de anlamazdım hem de kolaylık oluyordu

aman öyle olsun bakalım nasılsın esroş kız hamile olmak nasıl bir duygu hemen duygularınızı alalım

çok anlattım duygularımı canım topikte ama geçmişteki sayfalarda kaldı:)) Sende yaşa ve gör dermişim Şöyle söyleyim canım evlenmeden önce ben evleniyomuyum şimdi moduna giriyosunya evlendikten sonrada ayy ben şimdi evlimiyim benim kendime ait bir evimmi var biz şimdi karı koca mı olduk şaşıklığına dönüyo ya bu olay hamile kalıncada yine aynı duygular ben annemi oluyorum şimdi benim çocuğummu olucak gibi sürekli böyle inanılmazlıklar dünyasında yaşıyosun. Tabi birde bunun bünye boyutu varki sürekli uykun var yorgunsun sürekli tuvalet ihtiyacı hiisediyosun ve en kötüsü miğde bulantısı:)) bunları yaşayınca da gerçek dünyaya dönüyosun tabi biraz panik ve psikolojinde etkileniyo ben böyle bir dünyaya evletmı getiricem nasıl yetiştiricem nasıl büyütücem gibi sorular beyninin içinde dolaşmaya başlıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…