- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.721
O zaman sanırım benim elim çok alıştı artık.. çünkü tek yaşarkende hemen hemen her sabah yapardım kendime özellikle için nutella sürüp yemeğe bayılıyorum... waffle gibi
O zaman sanırım benim elim çok alıştı artık.. çünkü tek yaşarkende hemen hemen her sabah yapardım kendime özellikle için nutella sürüp yemeğe bayılıyorum... waffle gibi
yeliz kıymalı krem dedinde annem yapıyodu bi ara sultan böreğimi osmanlı böreğimi neydi adı. kıymalı iç harcı vardı, içine kaşarda rendeliyodu galiba, kreplerin içine harcı koyup kalın sigara böreği gibi yapıp kürdanla tutturuyodu sonra onu yumurta ve galeta ununa bulayıp kızartıyodu çok kalorili ama çok süper bişey tabi biraz ağır oluyo kızartma olduğu için boyutuda büyük olduğu için bi kişiye bi tane tam geliyodu ahhh ahhh acıktımmı ne :)
kendisinin adı avcı böreği olup en sevdiğim börektir
Bu akşamki menüm salta domates penir ekmek
çok kötüyüm çok halsizlikten düşüp bayılacağım
ben wafle a biterim o yüzden çeyize aldığım ilk eşyam waffle makinam oldu
ahahahahah :) bende bende, hatta nutella nın üzerine çilek reçeli dökerim sararım ama heryerinden akar o akmadan ben yemeye çalışırım :) krepi yapma süresi kısada pişirme süresi bana uzun geliyo :)
maşallah buket ya maşallah
ya ben bir şey sormak istiyorum kızlar şimdi aklıma bir düşünce geldi şimdi benim kazandıgım maaş bana kalıyor istedigim gibi harcayabiliyorum ama evlendikten sonra maaşlar ortak mı oluyo harcamalar ortak mı oluyo yani ev arkadası gibi mi oluyo merak ettim
Bende bayılıyorum buketim ama henüz makinesini alamadım şimdilik kreple yerini doldurmaya çalışıyorum :))
ya ben bir şey sormak istiyorum kızlar şimdi aklıma bir düşünce geldi şimdi benim kazandıgım maaş bana kalıyor istedigim gibi harcayabiliyorum ama evlendikten sonra maaşlar ortak mı oluyo harcamalar ortak mı oluyo yani ev arkadası gibi mi oluyo merak ettim
herkeste farklılık gösteriyordur heralde canım ama ben para tutma özürlü olduğum için ve paramıda çarçur etmek istemediğim için eşime vermeyi ve ondan harçlık almayı düşünüyorum böylece ev için ne alınıyorsa o almak durumunda kalacak bence paramızı çarçur etmeyeceğim
olur mu öyle şey canım erkek çalışıp evine bakmakla yükümlü kadın isterse çalışır istemezse çalışmaz çalıştığı müddetçede para kendisinindir. He borcunuz harcınız olur ne biliyim ev falan satın alırsın o ayrı o zaman paraları birleştirirsin birlikte ödersin canım. Ben hem maşımı vermiyorum hemde diyorum ben çalışmasam bana zaten bakmakla yükümlüsün o yüzden de hergün ben evdeymişim gibi eve para bırakıcaksın o paralarıda biriktiriyoruz kumbarada kısmet olursa seneye tatile gidicez onunla :)) kendi maaşımıda kendime göre harcıyorum kenara koyuyorum canım. Kadınlar kendini sağlama almak zorunda hernekadar sevsekte kocalarımızı yarınımızıda düşünmek zorundayız
bence öyle bişey yapma canım gerekirse bütün paranı annene ver annen den al harçlığını ama maaşını götürüpte kocanın eline sayma bence benim fikrim bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?