2011 gelin adayları buyrun sohbete

O zaman sanırım benim elim çok alıştı artık.. çünkü tek yaşarkende hemen hemen her sabah yapardım kendime özellikle için nutella sürüp yemeğe bayılıyorum... waffle gibi

ahahahahah :) bende bende, hatta nutella nın üzerine çilek reçeli dökerim sararım ama heryerinden akar o akmadan ben yemeye çalışırım :) krepi yapma süresi kısada pişirme süresi bana uzun geliyo :)

kendisinin adı avcı böreği olup en sevdiğim börektir

ahahahahah :) bende bende, hatta nutella nın üzerine çilek reçeli dökerim sararım ama heryerinden akar o akmadan ben yemeye çalışırım :) krepi yapma süresi kısada pişirme süresi bana uzun geliyo :)

ayy bak canım çekti çok,birkaç tane fazla yapayımda bari kocişim gelene kadar midemi tutsun

ya ben bir şey sormak istiyorum kızlar şimdi aklıma bir düşünce geldi şimdi benim kazandıgım maaş bana kalıyor istedigim gibi harcayabiliyorum ama evlendikten sonra maaşlar ortak mı oluyo harcamalar ortak mı oluyo yani ev arkadası gibi mi oluyo merak ettim

herkeste farklılık gösteriyordur heralde canım ama ben para tutma özürlü olduğum için ve paramıda çarçur etmek istemediğim için eşime vermeyi ve ondan harçlık almayı düşünüyorum böylece ev için ne alınıyorsa o almak durumunda kalacak bence paramızı çarçur etmeyeceğim

Tatlım bizim evlenmeden öncede ortaktı herşeyimiz şuandada öylee...Evin muhasebe müdürü benim,eşimin maaş kartı bende fatura,kira,ev giderleri herşeyi ben takip ediyorum sonrada kalanla ne yapsak diye beraber plan yapıyoruz... istediği bişi oldumu kartından alıyor ben takip ediyorum. Ama çalışmaya başladığımızdada benim param diye ayırmam.. yani evlilikte senin paran benim param olmamalı bence.

olur mu öyle şey canım erkek çalışıp evine bakmakla yükümlü kadın isterse çalışır istemezse çalışmaz çalıştığı müddetçede para kendisinindir. He borcunuz harcınız olur ne biliyim ev falan satın alırsın o ayrı o zaman paraları birleştirirsin birlikte ödersin canım. Ben hem maşımı vermiyorum hemde diyorum ben çalışmasam bana zaten bakmakla yükümlüsün o yüzden de hergün ben evdeymişim gibi eve para bırakıcaksın o paralarıda biriktiriyoruz kumbarada kısmet olursa seneye tatile gidicez onunla :)) kendi maaşımıda kendime göre harcıyorum kenara koyuyorum canım. Kadınlar kendini sağlama almak zorunda hernekadar sevsekte kocalarımızı yarınımızıda düşünmek zorundayız

bence öyle bişey yapma canım gerekirse bütün paranı annene ver annen den al harçlığını ama maaşını götürüpte kocanın eline sayma bence benim fikrim bu yönde

çok dogru yazmıssın çok da güzel anlatmıssın bazen babalarımızdan görmedigimiz şeyleri gördügümüz zaman bile nasıl şaşkına dönüyoruz degil mi?Sen de biriktir canım maaşını bankalarda çok güzel hesaplar var onlala degerlendirebilirsin

benimki maşallah herşeyi kredi kartıyla almış. maaşı aldığı gün bitti. olan benim paracıklara oldu. ben zaten almam gerekenden fazlasını almıştım. şimdi onun aldıklarını da ben ödemiş oldum sanki bir kaç ay sonra biter diye umuyorum ama bu sefer de para biriktereceğiz ev almak için derken bana bişey kalmayacak galiba

tabiki kalkıpta kocama sert bi şekilde söylemiyorum bunları benim param benimdir falan diye o da zaten herzaman ben karışmam ne yaparsan yap maaşını der hakkını yiyemem bi zor durumda falan kalsa tabiki bende bütün maaşımı koyarım ortaya ama şu an öyle bişeye gerek yokken neden yapıyım. Eşim zaten kendi işi olduğu için kazancı günlük hergün kazandığını getiriyo içinden haçlığını alıyo benzinini dolduruyo kalan da birikiyo ordan ödemelerimizi yapıyoruz evdeki kontrolde bende. Ama maaşım zaten hesabıma yatıyo bende kendi taksitlerimi falan ödüyorum kalanıda biriktirebilirsem birikticem bakalım

bence öyle bişey yapma canım gerekirse bütün paranı annene ver annen den al harçlığını ama maaşını götürüpte kocanın eline sayma bence benim fikrim bu yönde

o benim eşimse annem kadar onada güveniyorum canım o paralar bizim için eşim tarafından biriktirilecek alacağımız her neyse yine bizim olacak ama sanada hak veriyorum tabi Allah korusun olurda bir ayrılık olursa kenarda paran olsun diyorsun ama çok şükür evim arabam ve dükkanım var ben kısa zamanda toparlarım kendimi

Kocanızdan habersiz her zaman kenarda biraz paranız olması lazım kızlar yarın öbür gün birşey olursa VER PAŞAM DİYENE KADAR VE KÖŞEM DERİZ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…