2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hayırlı olsun canım... Anne yokluğu çok zordur tabiki canım Allah yardımcınız olsun ama umarım nişanlınla beraber herşeyi çok güzel birşekilde atlatırsınız :)))

:))) ne güzel işte, hayata eğlence katmak lazım :) ben böreği 220 derecede pişiriyorum alt üst fan açık şekilde tabi fırından fırına değişir... benimkisi mini fırın

Hahaha vallahi ruh ikizim gibisin kıss sen benim
böreğin içimi pişmedi ki edoşşş...
fırından fırına değişiyor ama benimki 180-200 gibi pişiriyor canım börekleri...

ya bende yemek yapmayı çok sevdim ama bolca vaktim olsun istiyorum...daha kimseyi de yemeğe almadım.hazır evde boş kalmışken bir gün alayım bari diyorum...

Yaa işte vakit bolken çok zevkli gerçekten ama dar zamanda zor oluyor bişileri yetiştirmek.. o gibi durumlardada imdadıma clipsom yetişiyorrr
Ama çalışmıyorken evinin,mutfağının tadını çıkarr :13:

işleri bitrdim şükür kızlar ayy karnım acıktı sizin bu muhteşem tariflerinizden krebi bnde severm kıymalı cok severm ozellikle ama yazn eşimde bnde yemek yiyemioruz salata meyva tüketiyoruz hep inann kızlar yemek yapıom kalıo yenmıo

bende şu an öyle yapıcam ,ama sanırım benim elim hamur işlerine daha yatkın onu keşfettim...:)böyle giderse kocamla sonumuznolur bilmiyorum :)

ben bu havalarda bol bol zeytinyağlı yapıyorum kızlar
çeşit çeşit şehriye salatamdan yapıyorum
bi de hemen hemen hergün cacık yapıyorum
mesela dün meksika fasulyeli, mısırlı, mini köfteli şehriye salatası yaptım, biraz salsa sos koydum (nar ekşisi yerine) yanına bi de cacık
borcamın dibini sıyırdı kardeşimle kuzenim

bende şu an öyle yapıcam ,ama sanırım benim elim hamur işlerine daha yatkın onu keşfettim...:)böyle giderse kocamla sonumuznolur bilmiyorum :)

Yaa bizde yemek yemeyi çok seviyoruz,üstüne abur cuburda çok seviyoruz herşeyi sevincede yiyip yiyip kilo alıyoruzzz :97:
Tek duam hamile kalmadan önce kilo almıyayımm sırf o yüzden kendimi frenliyorum çoğu zaman :))))

bende cumartesi günü kayınvalideme çıkmıştım kahvaltıya dedim eli boş gitmeyim krep yapayım çıkarayım :) 6-7 tane falan yaptım ama yarım saat sürdü valla :)

O zaman sanırım benim elim çok alıştı artık.. çünkü tek yaşarkende hemen hemen her sabah yapardım kendime özellikle için nutella sürüp yemeğe bayılıyorum... waffle gibi

yeliz kıymalı krep dedinde annem yapıyodu bi ara sultan böreğimi osmanlı böreğimi neydi adı. kıymalı iç harcı vardı, içine kaşarda rendeliyodu galiba, kreplerin içine harcı koyup kalın sigara böreği gibi yapıp kürdanla tutturuyodu sonra onu yumurta ve galeta ununa bulayıp kızartıyodu çok kalorili ama çok süper bişey tabi biraz ağır oluyo kızartma olduğu için boyutuda büyük olduğu için bi kişiye bi tane tam geliyodu ahhh ahhh acıktımmı ne :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…