- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.701
ben arnavutum, Turkle nisanliyim bu sene de evleniyoruz, cok mutluyum cok sevincliyim bide sabirsizm ama cok ta fazla heyecan yok belkide anne eksikligi hazirligii tek basima yapmamdir belki, hala ne gelinlik ne biseye karar verdim kayinvalide yanimda degil akrabalar akrabalar desen hepsi kendi derdinde yine tek basimayim gelinlik diktirmeye dusunuyorum ama onadaa krarar veremiyorum Babama soruyorum guluyor ben ne anlarim kizim diyor cok stresss bastii ufff
heryerde var şeker marketlerdede var ama ben pazardan aldım tazecikk :))
bende kendime hareketlilik ekşın katıyorum mutfakta..
şimdi sayın seyirciler son olarak tuz ekleyip 180 C de ki ısıtlmıs fırına atıyoruz...şimdi ana yemeğe geçiyoruz falan..
gülüyom kendime mutfakta..
börek yaptım pişmedi kızlar..
turbo kısmını açtım 180 c de 40 dk falan..banamısın demedi..bide hazır yufkadan düşünün..nerde yanlıs yaptım:83:
:))) ne güzel işte, hayata eğlence katmak lazım :) ben böreği 220 derecede pişiriyorum alt üst fan açık şekilde tabi fırından fırına değişir... benimkisi mini fırın
evett edoşum sana uygun olan kısmı sadece krep
en güzeli krep yap ama büyük tavan varsa onda yap 14-15 tane...
aralarına kaşar rendele karabiber dök biraz da sonra pasta gibi kes yedir kocana
bende kendime hareketlilik ekşın katıyorum mutfakta..
şimdi sayın seyirciler son olarak tuz ekleyip 180 C de ki ısıtlmıs fırına atıyoruz...şimdi ana yemeğe geçiyoruz falan..
gülüyom kendime mutfakta..
börek yaptım pişmedi kızlar..
turbo kısmını açtım 180 c de 40 dk falan..banamısın demedi..bide hazır yufkadan düşünün..nerde yanlıs yaptım:83:
neeeee 14-15 tane miiii :)))) bi saatte ancak pişer zaten :)bu sıcakta o ocağın başında olmak işkence gibi
Şuan için çok hamaratım ama çalışmaya başladıktan sonra ne olacağım bilmiyorummmmm...:87:
ya bende yemek yapmayı çok sevdim ama bolca vaktim olsun istiyorum...daha kimseyi de yemeğe almadım.hazır evde boş kalmışken bir gün alayım bari diyorum...
Yaa işte vakit bolken çok zevkli gerçekten ama dar zamanda zor oluyor bişileri yetiştirmek.. o gibi durumlardada imdadıma clipsom yetişiyorrr
Ama çalışmıyorken evinin,mutfağının tadını çıkarr :13:
yok kısss tanesi 1 dakika bile sürmüyor pişmesi... ben 2-3 günde bir sabahları yapıyorum kocama 15 dakikada
bende şu an öyle yapıcam ,ama sanırım benim elim hamur işlerine daha yatkın onu keşfettim...:)böyle giderse kocamla sonumuznolur bilmiyorum :)
bende cumartesi günü kayınvalideme çıkmıştım kahvaltıya dedim eli boş gitmeyim krep yapayım çıkarayım :) 6-7 tane falan yaptım ama yarım saat sürdü valla :)
kızlar bn cıkıorum yarn grsrz öpüorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?