- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.881
Ahh canım dedem rahatsız uzun yola gelemiyor vede yürüyemiyor.
12,13 saatlik yol.Onlar için çok fazla.Ben bir şekilde hem balayını hemde ziyaret olayını ayarlıyacağım.
kübracım iyi ki doğdun canım sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere
yeliz, ağva bir hafta kalınabilcek bir yer değil. max. 3-4 gün. kücük bir köy/kasaba ama güzel.
nilaycım, daha eylül'e var ama evi tutacağın zaman haber ver canım.
bizim ev de E5 e yakın belki zümrütevlere cıkmadan o civarlarda buluruz bi de kira bütçenizi söylersiniz ona göre bakarız
kızlar pazartesi öğleden sonra tatil olurr cumayıda bırlestırırler bnce hafta içi 5 gün tatil olurr inşallahhhh hafta sonuda dahil bizim 9 gün olurr tatil için bizde istanbula gelmek istios ağva giden varmı aranzda bn nette arastrdm cok begndm
yeliz, ağva bir hafta kalınabilcek bir yer değil. max. 3-4 gün. kücük bir köy/kasaba ama güzel.
bizim ev de E5 e yakın belki zümrütevlere cıkmadan o civarlarda buluruz bi de kira bütçenizi söylersiniz ona göre bakarız
Haber veririm tabi edacım.
Şimdi biz allah nasip kısmet ederse 1 yıla kadar ev almayı düşünüyoruz.
Ailem bu konuda destek.O yüzden çok fazla kirasının yüksek olmaması lazım.
Oturulabilecek evler 500,600 civarında bende o şekilde kira düşünüyorum.
Birde sevdiceğimin işi tam huzurevi duragının orda.Onada yürüme mesafesinde olmalı ki rahat gidip gelsin.
O yüzden zümrütevleri düşünüyorum.
mutlu huzurlu sağlıklı yıllar sizinle olsun kübracım..nice yıllar hayırlısıyla inş.:124:
zümrütevler çok gelişti canım yeni yapılar var ve uygun kiralı. e5 ede yakın bence güzel seçim.
.
doğum günün kutlu olsun kübracım
nice mutlu huzurlu yıllara kocişinle birlikte inşallah
Ben gittim canım ama orası sonbaharda yada ilkbaharda çok güzel... yani eylülde çok sıcak olur gibi geliyo,ortamı çok romantik :)
kübracımm doğumgünün kutlu olsun canım...sevdiklerinle beraber güzel bir ömre...
Ağvaya giden ve balayı için otel önerebilecek olan var mı kızlar?
yelizcim eda haklı bizde geçen hafta sou eşimle gittik. ama inan bir kaç saate heryeri dolaşmış olduk. bence günü birlik yetecek bir yer. fazla bir aktivite yok.
maltepeye bayılıyorum. çocukluğum orda geçti benim en sevdiğim semt. her yeri güzel geliyor bana. sahili muhteşem. hiç bir yerde öyle sahil yoktur. bütün adalar karşında
edacm bn doğada temz havada eşimle yürüyüşe cıkmak sakinlikte kafa dinlemek dinlenmek ve temiz hava almak istiorum pahalı mı peki nette öyle söylentiler vr fiyatlar hakkında bilgide yokk pek
günaydın kızlar :) geçmişi okuyup geldim, eminecim o krepli tavuklardan bende istiyorum, kaldıysa eğer akşama size geliyorum :) deniz sen nasılsın bugun iyi oldunmu biraz dün çok halsizdin, bugunde hava çok fena ama inş. çabuk geçer bugun ayılıp bayılmadan bitirelim bugunu de :) nilaycım bende kızlara katılıyorum hem balayı hem ziyaret ikisini de es geçme bencede, ben balayından dönünce eşime dedim ki yaaa yine gidelim balayına :) olmaz artık o bikere olur :) seneye tatile gideriz diyo. inş. her tatilimiz balayı tadında geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?