2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübracım iyi ki doğdun canım sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere

yeliz, ağva bir hafta kalınabilcek bir yer değil. max. 3-4 gün. kücük bir köy/kasaba ama güzel.

nilaycım, daha eylül'e var ama evi tutacağın zaman haber ver canım.
bizim ev de E5 e yakın belki zümrütevlere cıkmadan o civarlarda buluruz bi de kira bütçenizi söylersiniz ona göre bakarız

Ahh canım dedem rahatsız uzun yola gelemiyor vede yürüyemiyor.
12,13 saatlik yol.Onlar için çok fazla.Ben bir şekilde hem balayını hemde ziyaret olayını ayarlıyacağım.

Anladım canım, ama herkesinde dediği gibi 2-3 gün bile olsa mutlaka başbaşa kalıp dinlenin :13:

Haber veririm tabi edacım.
Şimdi biz allah nasip kısmet ederse 1 yıla kadar ev almayı düşünüyoruz.
Ailem bu konuda destek.O yüzden çok fazla kirasının yüksek olmaması lazım.
Oturulabilecek evler 500,600 civarında bende o şekilde kira düşünüyorum.
Birde sevdiceğimin işi tam huzurevi duragının orda.Onada yürüme mesafesinde olmalı ki rahat gidip gelsin.
O yüzden zümrütevleri düşünüyorum.

yelizcim eda haklı bizde geçen hafta sou eşimle gittik. ama inan bir kaç saate heryeri dolaşmış olduk. bence günü birlik yetecek bir yer. fazla bir aktivite yok.

maltepeye bayılıyorum. çocukluğum orda geçti benim en sevdiğim semt. her yeri güzel geliyor bana. sahili muhteşem. hiç bir yerde öyle sahil yoktur. bütün adalar karşında

zümrütevler çok gelişti canım yeni yapılar var ve uygun kiralı. e5 ede yakın bence güzel seçim.

mutlu huzurlu sağlıklı yıllar sizinle olsun kübracım..nice yıllar hayırlısıyla inş.:124:

teşekkürler kızlarrr.

zümrütevler çok gelişti canım yeni yapılar var ve uygun kiralı. e5 ede yakın bence güzel seçim.

.

Evet canım ilanlara hergün bakıyorum.
Sıfır daireler kiralar 500 TL.Site içinde bölge olarakda gelişmiş ve gelişmeye devam eden bir yer.
Banada uygun oluyor.Çünkü zümrütevler otobüsü kadıköyden çok sık kalkıyor.
Vede ilk kalkış yeri olduğu için oturup rahat yolculuk yapabiliyorum.
Her ikimizede en uygun bölge.

edacm bn doğada temz havada eşimle yürüyüşe cıkmak sakinlikte kafa dinlemek dinlenmek ve temiz hava almak istiorum pahalı mı peki nette öyle söylentiler vr fiyatlar hakkında bilgide yokk pek

maltepeyi bilmiorum bi araştrm hemen canm saol.birde iyiki doğdun sen iyiki burdasn:)))nice senelere sevdiklerinle herşey gönlünce güsel olsun

edacm bn doğada temz havada eşimle yürüyüşe cıkmak sakinlikte kafa dinlemek dinlenmek ve temiz hava almak istiorum pahalı mı peki nette öyle söylentiler vr fiyatlar hakkında bilgide yokk pek

bisikletle gezebiliosun, atv ye binebiliorsun
dağ deniz doğa, evet hepsi var ama kışın daha güzel daha romantik olur orası.
en ucuz pansiyon galiba kişi başı 180 tl mi neydi. biz eşimle şu grupfoni mi şehirfırsatı mı ne ordan almıştık galiba oralara bakabilirsin.

canım çok sağol biraz daha iyiyim beni ayakta tutan şey malesef uyku evlendim evleneli uyku düzenimde haliyle değişiklikler oldu akşam da geç yattık ama yinede düne göre biraz daha iyyim bir sağlık ocağına gidip kanıma baktırayım çünkü kansızlık felan olabilir gerçi vitamin de kullanıyorum artık neye yoracağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…