2011 gelin adayları buyrun sohbete

Allah'ım bir markete gittim geldim yolda buharlaşıcam diye korktummmm
Bu nasıl bir sıcaktır asfalt erimiş resmen

aylin gideceğiniz gün küsmnüştünüz ya yolda da sürmedi demi
giderken hediye felan götürdün mü canım

evet canım küstük giderken
ama yolda barıştık
biraz uğraştırdım tabiki

hediye götürdüm tabiki canım
dayısında kalıcaktık
evde herkese ufak tefek şeyler aldım
köyde kayınvalidemin kardeşlerinin kızı ve oğlunun yeni çouckları olmuştu onlara hediyeler aldım
yakın akrabalara gidilicekti yenge teyze falan
onlara da havlu çember falan koydum
öyle yani ufak tefek şeyler götürdüm

edacm bn doğada temz havada eşimle yürüyüşe cıkmak sakinlikte kafa dinlemek dinlenmek ve temiz hava almak istiorum pahalı mı peki nette öyle söylentiler vr fiyatlar hakkında bilgide yokk pek

yeliz asosa gittinmi hiç orasıda çok sakin kalabalık değil temiz güzel bir yer dinlendirici
ordada 3 günden fazla kalınmaz ama sıkılırsın

takipedim ozaamn tam bizlikmişş orası teşkkr ederm

Allah'ım bir markete gittim geldim yolda buharlaşıcam diye korktummmm
Bu nasıl bir sıcaktır asfalt erimiş resmen

mrb. arkadaşım konuyla ilgili değil ama soracak kimseyi bulamadım baktım sende yapmışsın bir bilene sorayım dedim. :) bu yorumlarınızın altındaki çizelgeleri nasıl yapıyorsunuz tickerfactory sitesinden yapılcak yazıo ama ben bir türlü beceremedim bi de bilgisayar okumuşum :82: :)) çok hoşuma gidiyor bende yapmak istiyorum bizde niye yokk

Kübracım canım doğum günün kutlu olsun

evli bebişler evlendikten sonra kıl tüy işlerini nasıl yapıyorsunuz:)) illahi deri üstünde beliriyorlarr sorun teşkil ediyorlar mı:))

ahahahhaha :) evet bende hep merak ederdim evlenince nasıl olucak acaba sonuçta alınacak kıvama gelinceye kadar bi süre beklemek gerekio :) o sürede ne yapcaz falan die düşünüodum ama evlendikten sonra çokda önemli olmuyomuş :) kılmış tüymüş dışlamamak gerek onlarda bizim parçamız :))) tabi olabilecek en kısa zamanda alınması taraftarıyım orası ayrı :)

evli bebişler evlendikten sonra kıl tüy işlerini nasıl yapıyorsunuz:)) illahi deri üstünde beliriyorlarr sorun teşkil ediyorlar mı:))

zuzucm bn oldum olası sir kullanırım azaltıo ve gec cıkıo evlenmeden önce lazere gidecektm fıyatlarıda uygun geldı ama eşim istemedi neticede radyasyon alıosun ne kadr saglıklı dıe bnce sorun olmaz cıkıo tabı ama eşinde sende tiksinmiosun ki yani küçück tüyleri almak münkün olmadıgndan yni bn cok tıtzımdr ama sir ıcın bıras uzaması gerek küçükleri en son makıneye halledıom

katılıyorumm bnde neticede dogal bi şey elbet cıkacak en ksıa sürede alındktan sonra sorun yok rahat ol zuzucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…