- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.901
maltepeyi bilmiorum bi araştrm hemen canm saol.birde iyiki doğdun sen iyiki burdasn:)))nice senelere sevdiklerinle herşey gönlünce güsel olsun
aylin gideceğiniz gün küsmnüştünüz ya yolda da sürmedi demi
giderken hediye felan götürdün mü canım
edacm bn doğada temz havada eşimle yürüyüşe cıkmak sakinlikte kafa dinlemek dinlenmek ve temiz hava almak istiorum pahalı mı peki nette öyle söylentiler vr fiyatlar hakkında bilgide yokk pek
bisikletle gezebiliosun, atv ye binebiliorsun
dağ deniz doğa, evet hepsi var ama kışın daha güzel daha romantik olur orası.
en ucuz pansiyon galiba kişi başı 180 tl mi neydi. biz eşimle şu grupfoni mi şehirfırsatı mı ne ordan almıştık galiba oralara bakabilirsin.
Allah'ım bir markete gittim geldim yolda buharlaşıcam diye korktummmm
Bu nasıl bir sıcaktır asfalt erimiş resmen
günaydın kızlarrr
dün doğum günümdü. eşim unuttu sandım çünkü dün öğlen arayıp akşam için ne yemek yapacağımı söyledi. bende unuttu sandım. ama unutmamışşşşş
birlikte yemeğe gittik. hediye alamamış kocişim çok yoğun çalışıyor bu ara ama olsun önemli değildi benim için.
yeliz asosa gittinmi hiç orasıda çok sakin kalabalık değil temiz güzel bir yer dinlendirici
ordada 3 günden fazla kalınmaz ama sıkılırsın
bide denizi süperdirrr
tertemiz berrak çakıltaşları görünüyo bakınca hem gidince behramkaley
de gezersiniz tarihi yerleri seviyosanız
evli bebişler evlendikten sonra kıl tüy işlerini nasıl yapıyorsunuz:)) illahi deri üstünde beliriyorlarr sorun teşkil ediyorlar mı:))
evli bebişler evlendikten sonra kıl tüy işlerini nasıl yapıyorsunuz:)) illahi deri üstünde beliriyorlarr sorun teşkil ediyorlar mı:))
ahahahhaha :) evet bende hep merak ederdim evlenince nasıl olucak acaba sonuçta alınacak kıvama gelinceye kadar bi süre beklemek gerekio :) o sürede ne yapcaz falan die düşünüodum ama evlendikten sonra çokda önemli olmuyomuş :) kılmış tüymüş dışlamamak gerek onlarda bizim parçamız :))) tabi olabilecek en kısa zamanda alınması taraftarıyım orası ayrı :)
Kübracım canım doğum günün kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?