- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.921
aylincim ben eylülde sizin o taraflara gelmek istiyorum bir haftalık sarmısaklı nasıl bilgin var mı
benim hoşuma gitti akçay felan
aylincim ben eylülde sizin o taraflara gelmek istiyorum bir haftalık sarmısaklı nasıl bilgin var mı
emayn canım sana özel msj atamıyorum sitede yeniyim 100 msj göndermiş olmam gerekiyormuş mecbur burdan yazıyorum yani.. dediğin siteye girip tüm adımları oluşturdum ben sadece foruma yükleyemiyorum nerden yükleneceğini bilmiyorum bir el atın hanımlar...
"Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." yazıyor bide kodun tümü yapışmıyor o alana karakter sayısı yetmiyor bu gibi sorunları konuşacağımız başlıklar yok mu burada araya girmekten hiç hoşlanmıyorum çünkü. sizi rahatsız etmek istemem kızlar kusura bakmayınnn..
edda canıkom ark haber varmı
senin morel nasıl ulaşabldin mi
"Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." yazıyor bide kodun tümü yapışmıyor o alana karakter sayısı yetmiyor bu gibi sorunları konuşacağımız başlıklar yok mu burada araya girmekten hiç hoşlanmıyorum çünkü. sizi rahatsız etmek istemem kızlar kusura bakmayınnn..
Canım sen yapmak istediğin tarihi söyle istersen ben sana linki hazırlıyım :)
allah allah eda valla bende inan üzüldüm ne bileyim ya zor kolay değil banada haber ver haber alınca
keşke seni arasa konuşşa rahatlar biraz sende yeni evlisin üzül istmiyordur kesin
:)) canım ben hazırlamıştım zaten ama kod sığmıyor kutunun içine sorun orda yanii. ama bide sen dene bakimm
11.09.2010 da evlendik
yok hayır resim değil canım yorumların altında olan çizelgelerden bahsediyorum saoll :)
:)) canım ben hazırlamıştım zaten ama kod sığmıyor kutunun içine sorun orda yanii. ama bide sen dene bakimm
11.09.2010 da evlendik
zaten bana bişi anlatamıyo..anlatmaya baslarken bişi dicem ama üzülme tmmı diye başlıyo..
şuan gittiği yerin telini bulmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?