2011 gelin adayları buyrun sohbete

aylincim ben eylülde sizin o taraflara gelmek istiyorum bir haftalık sarmısaklı nasıl bilgin var mı
benim hoşuma gitti akçay felan

Ayline sormuşsun ama edremitli biri olarak cvp vermek istedim Eylülde bzim oralar süper olurr valla akçayın denizi kötü ben sevmiyorum ama ayvalık veya altınoluk tam tatillik olur :)

emayn canım sana özel msj atamıyorum sitede yeniyim 100 msj göndermiş olmam gerekiyormuş mecbur burdan yazıyorum yani.. dediğin siteye girip tüm adımları oluşturdum ben sadece foruma yükleyemiyorum nerden yükleneceğini bilmiyorum bir el atın hanımlar...

zuhalcim benim eşim çok titiz sevmez öyle yerlerde saç görsün felan :) ama yelizin dediği gibi çokta önemli olamıyor bende ağda yapıyorum yani ufak ufak çıkıyor ama yapacak birşey yok tek tek hangi biriyle uğraşayım

aylincim ben eylülde sizin o taraflara gelmek istiyorum bir haftalık sarmısaklı nasıl bilgin var mı

biz balayında ayvalık'a gittik canım...otelimiz sarımsaklıya 5km falandı...ama otel kötü olduğu için biz pek memnun kalmadık...o yüzden hep dışardaydık...sarımsaklı,şeytan sofrası,cunda adası falan var yakınlarında onu da toplasan toplasan 1 günde dolaşırsın zaten.ama çok güzel koyları var fotolarını yollarım sana istersen...koylara da günü birlik gezi düzenliyorlar biz katılamamıştık ama.o tarafta aktiviteler bunlar canım...

Canım sitede oluşturduğun linki alıyosun, kontrol paneline giriyosun,oradan sol yandaki profil düzenleyi tıklıyorsun,sonrada çizelge yazan kutucuğa yapıştırıp kaydet diyorsun :)

valla canım ben balıkesirliyim ama
o tarafa hiç gitme fırsatım olmadı
araba alabilseydik şimdiye kadar gidicektik
ama bayramdan sonra falan bizde gitmeyi düşünüyoruz
o taraf bize ters biraz 4 saat falan sürüyo
o yüzden hiç gidemedim oraya
biz genelde en yakın yer erdeğe gidiyoruz
günübirlik falan
ama akçay altınoluk falan çok güzelmiş
giden arkadaşlarım var

"Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun." yazıyor bide kodun tümü yapışmıyor o alana karakter sayısı yetmiyor bu gibi sorunları konuşacağımız başlıklar yok mu burada araya girmekten hiç hoşlanmıyorum çünkü. sizi rahatsız etmek istemem kızlar kusura bakmayınnn..

resim yüklemek istiosan resmin boyutu büyük geliodr ozaman yükleme yapılmıo

Canım sen yapmak istediğin tarihi söyle istersen ben sana linki hazırlıyım :)

allah allah eda valla bende inan üzüldüm ne bileyim ya zor kolay değil banada haber ver haber alınca

keşke seni arasa konuşşa rahatlar biraz sende yeni evlisin üzül istmiyordur kesin

Rabbim kötü insanlardan bizi korusun bnmde çok iyi görüştüğüm arkadasm demeym kardesm diyorum çünkü bn ona onunda sevdigi bir arkd.eski nişanlıs tarafndan darp edilmiş hatta ormana sürüklerken görenler yardıma koşmuş ALLAHTAN kız ailesine söylemiyor cünkü ailesi çok katı daha öncede ailesi dövüp sokaga atmıştı şimdi sevdigi biri var cok sevıo hemde onada soyleyemıyor ona bır sey yapıcak diye ailesnn yanna gıttısmdı morlukları bıras iyileşti ama yüregnde acılan asla iyileşmycek sanrm çok uzuldm duydumda ALLAHIM böyle ailelern böyle adamlarn cezasnn versn inşallh

allah allah eda valla bende inan üzüldüm ne bileyim ya zor kolay değil banada haber ver haber alınca

keşke seni arasa konuşşa rahatlar biraz sende yeni evlisin üzül istmiyordur kesin

zaten bana bişi anlatamıyo..anlatmaya baslarken bişi dicem ama üzülme tmmı diye başlıyo..
şuan gittiği yerin telini bulmaya çalışıyorum

zaten bana bişi anlatamıyo..anlatmaya baslarken bişi dicem ama üzülme tmmı diye başlıyo..
şuan gittiği yerin telini bulmaya çalışıyorum

Edoşum inşallah en kısa zamanda düzelir herşey...
Arkadaşının yanında olmak istiyorsun ama çok fazla üzüldüğünün o da farkında demekki konuşamıyor seninle..
Duygularını biraz daha frenlemeye çalış tatlım. çok zor bişi arkadaşının yaşadığı ama en azından sen güçlü gözüküp onuda güçlendirmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…