2011 gelin adayları buyrun sohbete

allah allah eda valla bende inan üzüldüm ne bileyim ya zor kolay değil banada haber ver haber alınca

keşke seni arasa konuşşa rahatlar biraz sende yeni evlisin üzül istmiyordur kesin

zaten bana bişi anlatamıyo..anlatmaya baslarken bişi dicem ama üzülme tmmı diye başlıyo..
şuan gittiği yerin telini bulmaya çalışıyorum

kimden bahsediyosunuz kızlar
birine bişey mi oldu ben yokken

kimden bahsediyosunuz kızlar
birine bişey mi oldu ben yokken

aylinim benden bir hafta önce evlenen arkadasım varya..hani doğuya tayinleri çıktı demiştim..
evlilikleri çok kötü gidiyo..arkadas evi terketti..boşanma davası açıcak..ama hiçbişey kesin değil şuan..
kesinleşene kadarda bişi söylemek istemiyorum sitede..

edacım galiba iş ve şehir değişikliği stres yaptı onlarda iyi anlıyorum umarım çözülemeyecek bişi değildir ya

bebişlerrr oturmadan önce kira verilir mi acep ev sahibi benden istedide verdim diyeyeim ağustosta tekrar mı verecem anlamdım yaa engin bilgilerinizle aydınlatın beniii

Malesef canım... otur oturma fark etmiyor tuttum dediğin andan itibaren daha doğrusu kontratı yaptığın gibi başlıyorsun kiracı olmaya bizde 1 ay boş vermiştik hoş o sırada ufak ufak eşya götürmüştük ama olsun içim acımıştı :97:

bebişlerrr oturmadan önce kira verilir mi acep ev sahibi benden istedide verdim diyeyeim ağustosta tekrar mı verecem anlamdım yaa engin bilgilerinizle aydınlatın beniii

zuzum, eğer insaflı biriyle bu ayın geri kalan kirasını istemez ama ağustos da ister kirasını, her ayın ilk 1-5 iş günü icinde kiranı ödemen gerekiyor.
yani kirayı ödüyorsun oturuyorsun.
biz her ay 800 takır takır ödüyoruz valla, çok üzülüyorum ama yapılacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…