- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #84.941
Kızlarrr tamam oldu galiba hata vermedii ben gidip html kodları yapıştırdım çook teşekkür ederim cicişler...
Canım sen yapmak istediğin tarihi söyle istersen ben sana linki hazırlıyım :)
tatlım tebrıkler şimdi bnada anlat bakalım nerde hazırlıoss bunları nereye yapıstırıosss:))))bnde yapmak ıstıorumm herkeste vrr:)))
allah allah eda valla bende inan üzüldüm ne bileyim ya zor kolay değil banada haber ver haber alınca
keşke seni arasa konuşşa rahatlar biraz sende yeni evlisin üzül istmiyordur kesin
zaten bana bişi anlatamıyo..anlatmaya baslarken bişi dicem ama üzülme tmmı diye başlıyo..
şuan gittiği yerin telini bulmaya çalışıyorum
canım çok sağol engin bilgilerin için:)) oldu senin yolladığını yapıştırdım.
Rica ederim tatlım ama beğenmediysen edanın dediği gibi değiştirip image url i yapıştırabilirsin :)
istersen sende bana evlilik tarihini ver ben sana hazırlıyımsonrasını nereye yapıştıracağını anlatırım canım
10.06.2011 ama aynısı olması afilli olsun tatlım
http://davf.daisypath.com/m06lp3.png
en afillisinden bunu profili düzenle bölümünden çizelge yazan yere yapıştır canımhahahayy :82:
kimden bahsediyosunuz kızlar
birine bişey mi oldu ben yokken
saol cnm bnm bnde bulmuştum bakıodummm karar vermeye calısıodum cok saol tatlım
daisypath dan yapıyorsan ordaki linki değil img url yazısını tıklayıncaki linki kopyala yapıstır yapıcaksınız..
Ne demek canım kadınların sırt sırta veripte yapamıcağı hiçbirşey yok bu dünyada :118::118::118:
aylinim benden bir hafta önce evlenen arkadasım varya..hani doğuya tayinleri çıktı demiştim..
evlilikleri çok kötü gidiyo..arkadas evi terketti..boşanma davası açıcak..ama hiçbişey kesin değil şuan..
kesinleşene kadarda bişi söylemek istemiyorum sitede..
bebişlerrr oturmadan önce kira verilir mi acep ev sahibi benden istedide verdim diyeyeim ağustosta tekrar mı verecem anlamdım yaaengin bilgilerinizle aydınlatın beniii
bebişlerrr oturmadan önce kira verilir mi acep ev sahibi benden istedide verdim diyeyeim ağustosta tekrar mı verecem anlamdım yaaengin bilgilerinizle aydınlatın beniii
çok doğru diosn vla buarada sen yenısın sanrm aramzda hosgeldn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?