- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #8.461
ordaki firkete mevzusu bizde de olmuştu adam bi takmış ki bin tane var belkide :) hiç off bile demedi ben saydım daha kuaföre o bişş dememişti
benim kısa ve cansız
Slm kızlar, geçmişi okuyayım dedim ama mümkün değil, ben ilerledikçe sayfalarda ilerliyo.
Birçok kişi akşam iftardaymış, bizde yemek verdik, yemeklerin çoğu kaldı yaa(
Sadece dolma bitti :))
Takma kirpik mevzusunu görünce aklıma eski dönemler geliyo :))
Ablamın düğününe taktırayım dedim, kuaför gerek yok dedi ama ben illede tak dedim, kadın bi taktı Türkan Şoray gibi oldum, daha da takmam :))
İlk ve sondu zaten....
Slm kızlar, geçmişi okuyayım dedim ama mümkün değil, ben ilerledikçe sayfalarda ilerliyo.
Birçok kişi akşam iftardaymış, bizde yemek verdik, yemeklerin çoğu kaldı yaa(
Sadece dolma bitti :))
Takma kirpik mevzusunu görünce aklıma eski dönemler geliyo :))
Ablamın düğününe taktırayım dedim, kuaför gerek yok dedi ama ben illede tak dedim, kadın bi taktı Türkan Şoray gibi oldum, daha da takmam :))
İlk ve sondu zaten....
Ben tek tek taktırdım. eğer tüm taktıysa onlar belli oluyor. bide kirpiklerde boy boy oluyomuş.
cimcime güzel olmadı mı kız :)))
kızlar lazerli epilasyon yaptıran varmı aranızda...?
eftalyacım birde şu kıldan tüyden kurtulsak ne güzel olurdu ya :bbo:
evet ya..ben koltuk altına gittim.bugün ikinci seansa gidecegim.bacakda yaptırcam bugün umarım biter:Saruboceq:..sen ne yapıyorsun.
evet ya..ben koltuk altına gittim.bugün ikinci seansa gidecegim.bacakda yaptırcam bugün umarım biter:Saruboceq:..sen ne yapıyorsun.
Ya bende lazer epilasyona gitmek istiyorum.
Benim boynnumda 10 tane falan kıl vardır. 1 taneydi çektim 3 oldu 5 oldu.
şİMdi gidiyorum bende çıktıkça Şimdiye kadar 3 seans gittim galiba.
Azaldı. Tek bir iki tüğ kaldı benim gördüğüm.
Koltuk altı için bende istiyorum. Bide benim göbekte de var aynı boyun gibi oldu.
bi taneydi çektim çoğaldı.
bacak ve koltuk altı için makine yapıyorumikisinde de tüyler pütür pütür çıkıyor malum bölgeyede 3 kere ağdaya gittim o kadar kıl dönmesi yaptıki bıraktım 3 gün bebek cildi gibi oluyor sonra pütür pütür onada jilete devamakannehir
jıletmilmaz:bence en güzeli lazer canım..genitale bayramdan sonra başlıcam kararlıyım..okadar rahat oluyorki..2 ay çıkmadı düşün..sonra incelip azalcak sonrada bitcek insallah
jilete devam yazmışım ya kızlar mülüm babanın sözleri gibi olmuş yanlız:roflol: babaya selam , jilete devam...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?