2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayy bu kıl tüy işini nasıl çözücem bilmiyorum, çok araştırdım yüz bölgesine sakın lazer yaptırmayın kurtulamazsınız diyorlar, benimde 2 senedir çenemde çıktı iyimi, çok rahatsız oluyor, resmen paranoyak oldum o yüzden.
Ekimdeki ultrasondan sonra çözüm aricam ama zaman yetmeyecek.

canım zayıf tüylere lazer uygulatma benim fikrimce..

:roflol:

Canım ben sivilce için bi ilaç kullandım. Rocatan diye.
o bende tüylenmeye yol açtı. bende hiç yok gbi bişeydi.
Boynumdakilerde kalınlaştı tek tük zaten atışlı. direk tüylere yapıyo.
Göbeğe yaptırırsam orasıda öle olur.
Ay bide göğüs arasındaki tüylerim bile canımı sıkıyo. ayva tüyü ama.
bu ilaç mahvetti. biraz daha belirginleşti.
doktora gösterdim aldırcaktım. yok almayalım dedi almadı. zayıf olduğu için.

kızlar ince tüylerle ilgili benim tavsiyem bioder..bioderin yeni bir agdası çıkmış onu bende alcam ince tüylerime önce onunla agda yapıp sonrada bioder serum ve krem kullancam..işe yarayacagını düşünüyorum.

Zaten zayıf tüyleri görmüyomuş diye duydum.
Boyun ve çene bölgesi için en iyisi iğneli sanırım.

Ben hiç öle krem kullanmadım ama sanki kremle o tüğler bitmez gibime geliyo ya. :kedi:
ama denemek lazım.

Kuzenim kullandı hiçbir çözüm bulamadı, en son lazer epilasyon yaptırmaya karar verdi, onda da tamamen bitmedi tüyleri, sanırım ömür boyu bizimle bunlar
mafoldumben

Nişanlımla kıl-tüy yarışına giricez artık :))
Hiç böyle şeylerden bahsetmedi, acaba onun için çok sorun yokmu, diye düşünüyorum zaman zaman...
Eğer çok tüylüsün derse bir ağda atarım bacağına o acıyla daha bişey diyemez kanımca :))

:roflol:..hiçbir erkek tüyden hoşlanmaz..benimkide hiçbişe demiyor o konularda.siirlenince kolundaki tüylere yapışıp çekiyorum ona bile dayanamıyor...empati kurduruyorum çaktırmadan bu arada

:roflol:..hiçbir erkek tüyden hoşlanmaz..benimkide hiçbişe demiyor o konularda.siirlenince kolundaki tüylere yapışıp çekiyorum ona bile dayanamıyor...empati kurduruyorum çaktırmadan bu arada

Valla kızlar benim nişanlım kıl tüğ sevmiyo. Benim bildiğim kadarıyla erkekler genelde sevmiyo.

evet bu kıl tüy işi çok zor ya yazın özellikle
lazer bende istiyorum ama iyi bi araştırmam lazım
kuaför zamanım yaklaşıyor benimde

:)) Valla buyursun kılsız tüysüz birini bulabiliyosa bulsun. Öyle tvlerde makyajlı photoshoplu hatunları görüp bana ahkam kesmesin.
Ünlülerin bile ne hallerini görüyoruz, geçenlerde Okan Bayülgenin bir programını izlemiştim.
(Bi kaç ay oldu)
Manken konuklarına ağdamı yoksa epilasyonmu dedi, ikiside ağda dedi.
Birisi Aysun Kayacı diğerini unuttum.

Kızlar ya nerde duymuştum belki bu topikte belki başka bi yerde.
Ağda yaptıktan hemen sonra yapılan yere su değerse kararma yapıomuş sanırım.
bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…