- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #8.481
canım zayıf tüylere lazer uygulatma benim fikrimce..
:roflol:
Ayy bu kıl tüy işini nasıl çözücem bilmiyorum, çok araştırdım yüz bölgesine sakın lazer yaptırmayın kurtulamazsınız diyorlar, benimde 2 senedir çenemde çıktı iyimi, çok rahatsız oluyor, resmen paranoyak oldum o yüzden.
Ekimdeki ultrasondan sonra çözüm aricam ama zaman yetmeyecek.
Canım ben sivilce için bi ilaç kullandım. Rocatan diye.
o bende tüylenmeye yol açtı. bende hiç yok gbi bişeydi.
Boynumdakilerde kalınlaştı tek tük zaten atışlı. direk tüylere yapıyo.
Göbeğe yaptırırsam orasıda öle olur.
Ay bide göğüs arasındaki tüylerim bile canımı sıkıyo. ayva tüyü ama.
bu ilaç mahvetti. biraz daha belirginleşti.
doktora gösterdim aldırcaktım. yok almayalım dedi almadı. zayıf olduğu için.
Canım ben sivilce için bi ilaç kullandım. Rocatan diye.
o bende tüylenmeye yol açtı. bende hiç yok gbi bişeydi.
Boynumdakilerde kalınlaştı tek tük zaten atışlı. direk tüylere yapıyo.
Göbeğe yaptırırsam orasıda öle olur.
Ay bide göğüs arasındaki tüylerim bile canımı sıkıyo. ayva tüyü ama.
bu ilaç mahvetti. biraz daha belirginleşti.
doktora gösterdim aldırcaktım. yok almayalım dedi almadı. zayıf olduğu için.[/B
arasında ucunda biraz acıldık ama malum öyle..yavastan kurtulmam lazımmmmmm:hulya:
kızlar ince tüylerle ilgili benim tavsiyem bioder..bioderin yeni bir agdası çıkmış onu bende alcam ince tüylerime önce onunla agda yapıp sonrada bioder serum ve krem kullancam..işe yarayacagını düşünüyorum.
kızlar ince tüylerle ilgili benim tavsiyem bioder..bioderin yeni bir agdası çıkmış onu bende alcam ince tüylerime önce onunla agda yapıp sonrada bioder serum ve krem kullancam..işe yarayacagını düşünüyorum.
Kuzenim kullandı hiçbir çözüm bulamadı, en son lazer epilasyon yaptırmaya karar verdi, onda da tamamen bitmedi tüyleri, sanırım ömür boyu bizimle bunlar mafoldumben
Nişanlımla kıl-tüy yarışına giricez artık :))
Hiç böyle şeylerden bahsetmedi, acaba onun için çok sorun yokmu, diye düşünüyorum zaman zaman...
Eğer çok tüylüsün derse bir ağda atarım bacağına o acıyla daha bişey diyemez kanımca :))
Nişanlımla kıl-tüy yarışına giricez artık :))
Hiç böyle şeylerden bahsetmedi, acaba onun için çok sorun yokmu, diye düşünüyorum zaman zaman...
Eğer çok tüylüsün derse bir ağda atarım bacağına o acıyla daha bişey diyemez kanımca :))
:roflol:..hiçbir erkek tüyden hoşlanmaz..benimkide hiçbişe demiyor o konularda.siirlenince kolundaki tüylere yapışıp çekiyorum ona bile dayanamıyor...empati kurduruyorum çaktırmadan bu arada
evet bizde konuşmuştuk
o da hoşlanmıyo kıldan tüyden
hiçbi erkekte hoşlanmaz diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?