2011 gelin adayları buyrun sohbete

böle anlatınca sen haklısın bencede bende olsam surat yapardım açıkcası
nişanlında sonradan daha sakın düşünüp doğru kararı vermiş demekki
nişanlın verdiği karada haklı sende böle bi durumda kaldığın için haklısın
ama sonuçta tatlıya bağlanmış süperr
inşallah gerçekten tutucağınız zaman en içine sineni istediğin gibisini bulursun canım

Canım seni çok iyi anlıyorum ama bunları senin değil nişanlının düşünmesi lazım daha fazla...
Bencede daha erken bu kadar yorma kafanı üzme kendini,
dediğim gibi düğüne 1 ay kala fazlasıyla geriliceksin zaten gözünü korkutmak gibi olmasında.
Canım 3.5 ay kısa gibi görünüyor ama herşeyin yoluna girmesi için fazlasıyla yeticek bir zaman
biraz daha sabret ama ciddi olarak ev bakmaya başladığınızda yani düğüne kadar az bir zaman kala,nişanlınıda al o konuşamıyorsa annesi ile beraber konuşun uygun bi dille..Anne biz ev bakıyoruz ama sen dönücekmisin kalıcakmısın senin içinde oda olsun istiyoruz falan gibisinden.

Canım seni anlıyorum ama sen nekadar acele edersen et herşey olucağına varıyo kısmetten öteye geçilniyo evlenmeden önceki üç ayda bana da geliyodu aynı sorular ve eşimin ailesi burada yaşamalarına rağmen cevaplarını alamıyodum ben sen daha çok erkenden panik olup yanlış davranışlarda bulunuyosun. Bana da bi söylendi kaynanamla bizi yanına alıcakmış durumları yok diye güya. Dedim ben gitmem. Sonra dendi kaynanam annesinin yanına taşınıcak evi bize bırakıcak diye eşimde bunu istiyodu kira vermeyelim hemen ev alır çıkarız diye ama bu seferde yine biz eşya falan almamış olucak onların eski eşyalarına ait o evde yaşıcaktım ama bazı şeyler için katlanırım gene dedim ama rabbim işte herzaman yardımcımız düğüne bir ay kala hala hiçbişey belli değilken bir ev çıktı karşımıza sıfır daire fiyatıda uygun hemen kiraladık yani dicem bunlar için daha çok erkenden netleştirmeye çalışıyosunuz bak burda kaç kişi evlendi kiralayanların hepside en erken bir buçuk ay önce buldu etrafından soranlarada daha netleşmedi de geçiştir canım

Nişanlım kendinden çok emin.Bizimle kalmıcak diyor.
Kışın gelebilir misafir olarak diyor.Ama aile yapılarımız çok farklı.
Ben annemle herşeyi konuşur danışırım cevapsız hiç bir şey yok.
Ama nişanlım tarafından var.Kendimi istenmeyen gelin gibi hissediyorum.
Ne hata yaptım onuda bilmiyorum.Nişanlım benim yanımda ama aslında yok.
Çok karmaşık bir durum.Ve tarih yaklaştıkça ben sitrese biniyorum

Teşekkür ederim canım benim inşallah.
Tatlıya bağlamadan uyumayız şükür ki birde ertesi gün mutlaka buluşuruz.
Bu akşam gelicek yüz yüze konuşucaz inşallah.

Yorumun için teşekkür ederim esroşum...Ahh işde ikimizde acele ettim.
Tecrübesizlikle sonrasındada nişanlım vazgeçince kırgınlık oldu.
Ama bu cevapsız sorular beni inanılmaz yoruyor.Bunu hissediyorum.
Umarım biran önce kurtulurum bu ruh halinden.

Ilk bir hafta kabus gibiydi şimdi evlenenlere tedbirler sunuyorum ark evlendi pazar günü aradı olmamış acımış bırakmış netcem diyor tutuşmuş dedim allah seni kahretmesin eşide iri yarı kız ufak tefek dedim krem felan deneyin hala ses yok çatlıyorumda meraktan

Deniz düğünüme yakın senden özel mesaj bekliyorum kuzum

Bizim düğün şimdi 1 ile 5 arasında ya.
Biz 5 den sonra ne yapcaz acep?Balayına gitmek için direk yola mı çıkarız.
Ertesi gün mü çıkarız sizce hangisi daha uygun?

Yelizcim tşk bilgi için de canım 2 ay oldu yırytılan yerler bile kabuk bağlamıştır artık
demekki bünyeden bünyeye fark ediyor pöfffffffffff

bn hiç bi şey bilmodum nerdeyse eşim bna kimse sna bir şey anlatmadımı dedı ilk 1 ay cok kotu oldum şimdi eşimle herşeyi öğreniyorumm iyiym yni

bu iş beyinde bitiyor kuzum zaten orda ağlıyor üzülüyor herkes sen zaten kasmıssın evden çıktığın andan beri kas katısın sonra gel hayde buyur olur olmuyor işte ben acaba annem fena oldumu düşünüyordum kim bilir daha neler düşündüm de stres yaptım

ertesi gün dinlenmiş bir şekilde güzelce devam yola ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…