- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.301
oooo hoşgeldinizzz prensesss :)))
erken uyanmamak güzel bir duygu değillmiii
hatılıyorum ben eminecim çadırda kalma planları yapıyordun
:))) ben ilk kanamam olduğunda ne yani ben şimdi kadınmı oldum diye duygusallaşıp ağlamıştım :)))))
ayy çok özendim şimdi sana ne güzel sabah alarm sesiyle uyanmamak dimi canım şu aralar hiç çalışasım yok
ay nilay ya pardon ben iş yerinde buzdolabı yok sandım canım
bişey olmaz bence iki saatten
kesinlikleeeee :) harika bir duygu ...ama çok sıcak bir sürü işim var yapasım yok...
evet deniz bu sıcakta denenmiyor bişey bende az önce kendime gidip haşema aldım. olurda denize gidersek eşimle giyerim diye. normalde ben kadınlar plajına gidiyordum gittiğimiz tatil köyünde o yüzden bikiniyle girebiliyordum. şimdi eşimle gireceğim için haşemaya ihtiyacım oldu. kızlar sizce güzel mi bu
HÜMAY - Haşema Bayan Modelleri
evet deniz bu sıcakta denenmiyor bişey bende az önce kendime gidip haşema aldım. olurda denize gidersek eşimle giyerim diye. normalde ben kadınlar plajına gidiyordum gittiğimiz tatil köyünde o yüzden bikiniyle girebiliyordum. şimdi eşimle gireceğim için haşemaya ihtiyacım oldu. kızlar sizce güzel mi bu
Al bendende o kadar bugün mutlaka temizlik yapmam lazım aslında,yarın çarşıya çıkıcam cuma mübarek gün zaten cmtside misafirlerim varr ohhh ne güze ne güzell
çok güsell ama renk konusunda bıras acabılrsn koyu renk sıcagı cabuk ceker ama lacıvertte gusel bır renk cokta severm canm
ayy çok özendim şimdi sana ne güzel sabah alarm sesiyle uyanmamak dimi canım şu aralar hiç çalışasım yok
:) :) benide annem aradı şimdi dışarda işleri varmış onunla çıkıcam...akşam döndüğümde ütü yaparım hem biraz daha serin olur.yarında temizlik...akşama yemeğim bile yokAllah'tan kapımız fazla birine gideriz akşam yemeğiine de artık :):)
aslında güzel çok renkleride var ama canım. onlada ben burda diye bağırırım gib gweldi. sonuçta çokta dikkat çekmemem lazımzaten bununla yeterince çekicem.
altınada beyaz plaj terliği aldım oda biraz açtı bakalım eşim beğenecekmi bu akşam göstereceğim
fazla özenme bence canım ...şu an çok güzel geliyor ama bir hafta sonra sıkılmaya başlarım ben
evet Kübracım güzelmiş haşema. Güle Güle kullan. Ama haşemaların bu kadar pahalı olduğunu bilmiyodum ben şaşırdım:44:
Bencede model olarak çok güzel sade.Ben renginide beğendim.
Bazıları böyle alabula alıyorlar bence hoş durmuyor.
kübracm yukarıda narçiçeği rengnde bı haşemo vardı cok guseldı rengı sevmezmısın dha canlı ve cok moda bır renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?