2011 gelin adayları buyrun sohbete

:))) ben ilk kanamam olduğunda ne yani ben şimdi kadınmı oldum diye duygusallaşıp ağlamıştım :)))))

ayy çiğdem itiraf ediyorum bnde bnde eşimde agladı tabi ikimiz agladık sonra o bnı bıcı bıcı yaptırdı bn cocuk gıbıydm durup durup aglamya baslıodum şimdi gülüorum tbi kendimeneseki yalnz deılmısım

ay nilay ya pardon ben iş yerinde buzdolabı yok sandım canım

bişey olmaz bence iki saatten

Var buzdolabı denizim.
Şimdi öğlen yapmış olan bir yerden alcam.
Akşama kadar dolapda tutcam.
Sonrada eve götürcem.
Akşamda tavuk sotenin yanına makarna ve patates kızartması yaptım mı tamamdır.
İçicek olarak kola.birde kakaolu puding yapayım diyorum sevdiceğim sever çayın yanına.

evet deniz bu sıcakta denenmiyor bişey bende az önce kendime gidip haşema aldım. olurda denize gidersek eşimle giyerim diye. normalde ben kadınlar plajına gidiyordum gittiğimiz tatil köyünde o yüzden bikiniyle girebiliyordum. şimdi eşimle gireceğim için haşemaya ihtiyacım oldu. kızlar sizce güzel mi bu
HÜMAY - Haşema Bayan Modelleri

çok güsell ama renk konusunda bıras acabılrsn koyu renk sıcagı cabuk ceker ama lacıvertte gusel bır renk cokta severm canm

evet Kübracım güzelmiş haşema. Güle Güle kullan. Ama haşemaların bu kadar pahalı olduğunu bilmiyodum ben şaşırdım:44:

Son düzenleme:

Al bendende o kadar bugün mutlaka temizlik yapmam lazım aslında,yarın çarşıya çıkıcam cuma mübarek gün zaten cmtside misafirlerim varr ohhh ne güze ne güzell

:) :) benide annem aradı şimdi dışarda işleri varmış onunla çıkıcam...akşam döndüğümde ütü yaparım hem biraz daha serin olur.yarında temizlik...akşama yemeğim bile yok Allah'tan kapımız fazla birine gideriz akşam yemeğiine de artık :):)

Bencede model olarak çok güzel sade.Ben renginide beğendim.
Bazıları böyle alabula alıyorlar bence hoş durmuyor.

çok güsell ama renk konusunda bıras acabılrsn koyu renk sıcagı cabuk ceker ama lacıvertte gusel bır renk cokta severm canm

aslında güzel çok renkleride var ama canım. onlada ben burda diye bağırırım gib gweldi. sonuçta çokta dikkat çekmemem lazım zaten bununla yeterince çekicem.
altınada beyaz plaj terliği aldım oda biraz açtı bakalım eşim beğenecekmi bu akşam göstereceğim

Ayyy akrabalarımın bu memlekete taşınmasını istiyorummmm :)) Yemek yenicek kapılarımız olsunnn :)
annenle doya doya zaman geçir ne güzel,Hepimize kolay gelsinnn :)

güsellnle dikkat cekecegıne emınım bn acık oldgum halde evlenmeden öncede bıkını gıymıodum şimdide gıymıom mayo gıyıorm onuda bulncaya kadr canm cıktı ıp askılı modelınde sırtı acık olmucakk gogus kısmı kapalı olacak eger halk plajına gıdersek pareyo falan gıyorum kımse yoksa rahat rahat yuzuyorum ohhh:)))çekinirm bn öyle sevmem

evet Kübracım güzelmiş haşema. Güle Güle kullan. Ama haşemaların bu kadar pahalı olduğunu bilmiyodum ben şaşırdım:44:

evet canım kapalıların fazla ihtimali olmadığı için olabildiğince kazıklıyorlar. aslında uygunlarıda var ama sonuçta sudan çıktığında hızlı kuruması için iyi bişey almam gerekiyordu. bakalım ilk defa giyeceğim

Bencede model olarak çok güzel sade.Ben renginide beğendim.
Bazıları böyle alabula alıyorlar bence hoş durmuyor.

çok alacalıyı bende beğenmiyorum canım.

kübracm yukarıda narçiçeği rengnde bı haşemo vardı cok guseldı rengı sevmezmısın dha canlı ve cok moda bır renk

ayh yeliz ona bende bittim çok güzel ama geçen senenin modeliymiş bu sene üretmemişler. rennkli ama çok dikkat çekici değil gibi geldi hem bana. çok şık tı hemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…