- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.281
Yelizcim tşk bilgi için de canım 2 ay oldu yırytılan yerler bile kabuk bağlamıştır artık
demekki bünyeden bünyeye fark ediyor pöfffffffffff
Çok şekersin emoşomm :);Mesaj alınmıştır :)
Kızlar birde ne dicem ben şimdi öğlen hazırdan tavuk sote alsam akşama kadar bozulur mu?
Kadın olmak zor kızlar ne yapayım yani az da gülüverelim bunlar konuşulunca işim bir ürperiyor .((((((((((
Kızlar birde ne dicem ben şimdi öğlen hazırdan tavuk sote alsam akşama kadar bozulur mu?
bu iş beyinde bitiyor kuzum zaten orda ağlıyor üzülüyor herkes sen zaten kasmıssın evden çıktığın andan beri kas katısın sonra gel hayde buyur olur olmuyor işte ben acaba annem fena oldumu düşünüyordum kim bilir daha neler düşündüm de stres yaptım
ertesi gün dinlenmiş bir şekilde güzelce devam yola ....
Hiç üşenmedim buldum
4 hazirandı düğün tarihimiz ve biz 22 nisanda bulabilmişiz evi :)))
1 ay kala sayılır işte :)
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...-2011-gelin-adaylari-buyrun-sohbete-3445.html
tünaydın kızlarrr ben geldim :)
Desteginiz saolun kızlar.
Ay tavuk bozulur diyorsunuz şimdi iş yerinde dolap var ama eve gidene kadar bir 2 saat geçiyor
Ben şimdi akşama sevdiceğime ne hazırlıcam yaHazır alcakdım ne güzell
Tatlım hergün kızlara gelip ağlıyordum resmen... Dua edin kızlar bugünde elimiz boş geldik geri falan diyee ama işte esranında dediği gibi vakit saat geldimi şak diye karşına çıkıyor... sakın üzme kendinide nişanlınıda :13:
bende şubatta almısım gelinliği.
canım hava gerçekten feaket bozulabilir yani. eve yakın biyerden al tavuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?