- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.321
sana maşallah deyip duruyorum zaten
güsellnle dikkat cekecegıne emınım bn acık oldgum halde evlenmeden öncede bıkını gıymıodum şimdide gıymıom mayo gıyıorm onuda bulncaya kadr canm cıktı ıp askılı modelınde sırtı acık olmucakk gogus kısmı kapalı olacak eger halk plajına gıdersek pareyo falan gıyorum kımse yoksa rahat rahat yuzuyorum ohhh:)))çekinirm bn öyle sevmem
kızlar bişi sorcam sigara böreği yapıp buzluğa atan var mı içine yağla su mu sürüyorsunuz
kızlar bişi sorcam sigara böreği yapıp buzluğa atan var mı içine yağla su mu sürüyorsunuz
Canım ben içine az yağ birazda süt sürüyorum...sonrada suya batırp çıkarıp fırında pişiriyorum
cup cup yüzersin benim yerimede kübra
kadınlar plajındada havuzundada rahat rahat giriyordum. hep derdim ben asla haşema giymemama evlenip eşimle girebileceğimi hiç düşünmemiştim. şimdi dedi eşim sen al olurki bir yere gideriz sen girmezsen bende girmem o yüzden yanımzda olsun dedi.
kızlar yarın ben kocişten ayrı kalcam ilk defa, bakalım nasıl bi duygu olcak :) belim iki haftadır fena ağrıyo inat etmiştim doktora gitmeyim geçer diye ama geçmedi neden ağrıdığınıda tahmin edemiyorum fıtık mı var acaba yoksa belimmi tutuldu anlamadım, oturup kalkamıyorum, illaki destek alıcam bi yerden, ayakkabımı bağlamak için bile eğilemiyorumokadar kötü yani, yaşlı gibi bu yaşta belim büküldü cuma gününe randevu aldım haydarpaşa numuneye gitcem, kendi evimden gitmesi zor olur diyede yarın anneme gidip kalıcam, bana dua edin olurmu? kötü bişey olmasın diye çok dua ediyorum bende, canım ona sıkkın kaç gündür, moralim falan hiç yok.
kızlar yarın ben kocişten ayrı kalcam ilk defa, bakalım nasıl bi duygu olcak :) belim iki haftadır fena ağrıyo inat etmiştim doktora gitmeyim geçer diye ama geçmedi neden ağrıdığınıda tahmin edemiyorum fıtık mı var acaba yoksa belimmi tutuldu anlamadım, oturup kalkamıyorum, illaki destek alıcam bi yerden, ayakkabımı bağlamak için bile eğilemiyorumokadar kötü yani, yaşlı gibi bu yaşta belim büküldü cuma gününe randevu aldım haydarpaşa numuneye gitcem, kendi evimden gitmesi zor olur diyede yarın anneme gidip kalıcam, bana dua edin olurmu? kötü bişey olmasın diye çok dua ediyorum bende, canım ona sıkkın kaç gündür, moralim falan hiç yok.
eşin çok düşünceli maşallah diorum hemen düz renkler gerckten gusel oluyor bnmde cok yakın arkd.diorum ama kardeş gibiyizdir denıze gıtmıstık oda haşemo gıyıo düz renk açık maviydi gözleride mavi pek bi güseldi lacivertde çok güsel bn cok severm laciverti zatn fiyat uygunsa al bnce çokta modern duruyor
çiğdemcm bel agrın ayagına vuruyormu önce onu söylermısın bna
buzluktan çıkınca hemen mi yapıyosun bu işlemi canım yoksa biraz buzunun çözülmesi bekliyomusun. Fırında pişirme fikri hoşuma gitti
aldım canım valla biraz pahalı ama dediğim gibi kapalıların pek seçeneği olmayınca fiyatları arttırıyorlar. uygunlarıda vardır ama sudan çıktığımda hemen kuruyabilecek olsun diye bu markadan aldım 185 tl verdim . uuzn yıllar giyerim artık
ayagına vuruyosa bel fıtıgı vardır dicek yeliz kesin
hemen canım.. ılık suya sokup çıkarınca yumuşuyorlar zaten biraz..birkaç saniye bekletebilirsin suda.. üstlerine susam döküyorum çok lezzetli oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?