2011 gelin adayları buyrun sohbete

kadınlar plajındada havuzundada rahat rahat giriyordum. hep derdim ben asla haşema giymem ama evlenip eşimle girebileceğimi hiç düşünmemiştim. şimdi dedi eşim sen al olurki bir yere gideriz sen girmezsen bende girmem o yüzden yanımzda olsun dedi.

kızlar bişi sorcam sigara böreği yapıp buzluğa atan var mı içine yağla su mu sürüyorsunuz

bende mantı bile yapıyorum ama şu sigara böreği işini bi türlü çözemiyorum hep ya çok kalın oluyolar kızartırkenden çok sıçrıyo içinin peyniri falan akıyo bi sigara böreği yapmak bana tam bir işkence oluyo

kızlar yarın ben kocişten ayrı kalcam ilk defa, bakalım nasıl bi duygu olcak :) belim iki haftadır fena ağrıyo inat etmiştim doktora gitmeyim geçer diye ama geçmedi neden ağrıdığınıda tahmin edemiyorum fıtık mı var acaba yoksa belimmi tutuldu anlamadım, oturup kalkamıyorum, illaki destek alıcam bi yerden, ayakkabımı bağlamak için bile eğilemiyorum okadar kötü yani, yaşlı gibi bu yaşta belim büküldü cuma gününe randevu aldım haydarpaşa numuneye gitcem, kendi evimden gitmesi zor olur diyede yarın anneme gidip kalıcam, bana dua edin olurmu? kötü bişey olmasın diye çok dua ediyorum bende, canım ona sıkkın kaç gündür, moralim falan hiç yok.

eşin çok düşünceli maşallah diorum hemen düz renkler gerckten gusel oluyor bnmde cok yakın arkd.diorum ama kardeş gibiyizdir denıze gıtmıstık oda haşemo gıyıo düz renk açık maviydi gözleride mavi pek bi güseldi lacivertde çok güsel bn cok severm laciverti zatn fiyat uygunsa al bnce çokta modern duruyor

çiğdemcm bel agrın ayagına vuruyormu önce onu söylermısın bna

iyi düşün ki iyi olsun canım,,, güzel haberlerle gelisin inşallah,,, allah şifa versin =))

aldım canım valla biraz pahalı ama dediğim gibi kapalıların pek seçeneği olmayınca fiyatları arttırıyorlar. uygunlarıda vardır ama sudan çıktığımda hemen kuruyabilecek olsun diye bu markadan aldım 185 tl verdim . uuzn yıllar giyerim artık

bende haftasonu misafirlerime hazırladığım yemekleri söyleyim sizede fikir olsun kızlar. Yoğurt çorbası - hasanpaşa köfte - fırında makarna - havuç salatası - ıspanak kavurması ve tatlı olarakta sütlü irmik tatlısı sizin yaotığınızı aradım ama yemek tarifleri sayfasında paylaşmamıssınız sayfalar arasındada baya aradım bulamadım bende netten tarif aldım yaptım hepsi çok güzel oldu kızlarrr

buzluktan çıkınca hemen mi yapıyosun bu işlemi canım yoksa biraz buzunun çözülmesi bekliyomusun. Fırında pişirme fikri hoşuma gitti

hemen canım.. ılık suya sokup çıkarınca yumuşuyorlar zaten biraz..birkaç saniye bekletebilirsin suda.. üstlerine susam döküyorum çok lezzetli oluyor...

yakışacagına emınım güle güle kullan canm fiyat tuzlou ama değmiş bnce bol bol yüz eşinlee azıcık denzde romantik yapın kız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…