2011 gelin adayları buyrun sohbete

esra hoşgeldin canım nasılsın mutluluklar tekrar
alışbildin mi evliliğe eşe

Canım henüz alışamadım, ilk hafta koca evin temizliği 2. hafta misafir kafam kazan gibi anlayacağın.
Ama eşimle bir arada olmak eşsiz bir duygu, bazen kıskançlık duyguları kabarıyor güldürüyor beni :))
Şimdide msni açmış kontrol edecek ya :))

Canım regl in geciktiyse kesinn hamilesinnn

ne alaka eltin yani sebep ne kamakta sizin en güzel zamanlarınızda parazitlik yapmış

ilk hafta ne işi vardı eltinin esra yeni evlinin yanında pöff yani

Aman canım Erzuruma gelmiş, bir daha gelemem diye banada kalmaya geldi.
Ama kendimi hiç kasmadım, sabahları yine istediğim saatte kalktım zaten kalktığımda kahvaltı hazır oluyordu, süreklide söylüyordum yorgunluğumu atamadım diye, belki memnun kalmamıştır ama hiçte umrumda değil çünkü daha ben misafirken birde yatılı msafiri kaldıramam...

evettttttttttttttttttttttttttttttttt

Ayy herkes hamile kalsın bence :)) Kızlar yani herşeyi düşünmek lazım hani büyükler diyoya ilk bebek olsun sonra korunun diye bazen hak veriyorum gerçektende çünkü ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde çok üzülmüştüm psikolojim çok bozuktu ama sonra düşündüm dedim hadi bir yıl sonra çocuk yapmaya karar verdin deniyosun deniyosun bakıyosun hamile kalmıyosun bu sefer eşinle bu durumu konuşma acaba sende mi problem , bende mi niye hamile kalmadım diye içi içini yemeler falan evde bu hava olsa bence bu çok daha zor olurdu gibi geliyo Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah İsteyen herkese versin bebişini

esra ........m bi kızın olucak senin..beyinde resmini çektim..kırmızı kurdele..çok dern hissettim demedi deme ..Rabbim sen bilirsin yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…