- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.661
eczaneye gidip ilaç alırmısın adaş'ım ya
pazartesi gününe kadar da fena olur bak sonra demedi deme
ahhh yanıyo yanıyoooooo
AHH ZUZU bugunlerde gecicek evinizi kuracaksın bi an önce gelinliği giymek kuaföre gitmek isteyeceksn..çok güzel telaşlar sıkıntısz kazasız belasız atlatırsınız inşallah..
hele eşyaların gelsin..onlar sana çocugun gibi gelecek..ilgiye muhtaç gibi hissedeceksin..çünkü eşinle senin emeklerin onlar..ve hiç unutturmuyolar ama..ne kadar yorulsakta kavga etsekde sinirlensekte ağlasakda çok şşükür eşlerimizin kötü bi huyu yok.ilgililer değer veriyolar hamdolsun..sen de bize katılıcaksın Allahın izniyle..seninde mutlu günlerini görelim inşallah :)
esracım nasılsın? hergün sütünü içiyorsun değil mi?
bebiş nasıl
Rabbime şükürler olsun bizler mutluyuz
ara sıra yazdığımız şikaytler de günlük şeyler işte....
Inşallah sen daha da mutlu olursun, her gün biraz daha artsın mutluluğun canım benim
ahhh yanıyo yanıyoooooo
eşimle konusuyorm..şuanda.. ne alıcam eczaneden
iyiyim canım sağol sen nasılsın. Içiyorum gibi bişey :)) yani dikkat ediyorum canım ama arada kaçırıyorum bazı günler. Bebişte iyi ama hep aç yani miğdem hep eziliyo. Dün hiç yemek yapasım yoktu kayınvalideme gittim dedim anne kısır yapalım oda hemen yaptı sağolsun o kadar istemişki canım hala tadı damağımda:))
zuzucm yeni gördm anca yazabiliom agız tadıyla oturmak için şeker koyarlar evini yerleştırmeye giderken ilk önce şekerinizi alın koyun kenara
iyiyim canım sağol sen nasılsın. İçiyorum gibi bişey :)) yani dikkat ediyorum canım ama arada kaçırıyorum bazı günler. Bebişte iyi ama hep aç yani miğdem hep eziliyo. Dün hiç yemek yapasım yoktu kayınvalideme gittim dedim anne kısır yapalım oda hemen yaptı sağolsun o kadar istemişki canım hala tadı damağımda:))
aylin'in ve kübranın yazdığı ilacı alabilirsin veya flucan var o da hemen etki ediyor.
eczacıya da danışabilirsin.....
hadiiiiiii
kızlar yogunluktan yazamadm sıze ama gecmısı okuorum bakın ne dicem bn şükürler olsun hiç olmadm ama size bir tavsiyem vr her ilişknzden sonra mutlaka lavaboya gidin ayağı kalkın hiç olmadı zor bir durum ve genelde kadnlarn büyük derdi
yeliz o ihtiyaç zaten otomatikmen oluyo bende
demekki vücut kendini korumaya alıyor.....
Denizim bak sebebini merak ediyorduk
aynen bnde ya kendımı sartlandırdıgım için bilmiorum bn hemen fırlayıp gıdıorum sanki acelem vrr:)))kadın olmak ne zor herşeyi bi düşünüoruz hastalıklar bizde oluyor off yaa kadınsal hastalklarndan ve muayeneden cok korkuom
şimdi gitmek iyi mi oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?