2011 gelin adayları buyrun sohbete

bebişimmm en güzel yazdınn ağlamaya meyilliyim zatenn çok sağolunnn çok güzel söyledikleriniz ve bir o kadarda değerliii.ağzınıza sağlık

esracım nasılsın? hergün sütünü içiyorsun değil mi?
bebiş nasıl

iyiyim canım sağol sen nasılsın. İçiyorum gibi bişey :)) yani dikkat ediyorum canım ama arada kaçırıyorum bazı günler. Bebişte iyi ama hep aç yani miğdem hep eziliyo. Dün hiç yemek yapasım yoktu kayınvalideme gittim dedim anne kısır yapalım oda hemen yaptı sağolsun o kadar istemişki canım hala tadı damağımda:))

esra aş ermeye başladı :))))

kızlar yogunluktan yazamadm sıze ama gecmısı okuorum bakın ne dicem bn şükürler olsun hiç olmadm ama size bir tavsiyem vr her ilişknzden sonra mutlaka lavaboya gidin ayağı kalkın hiç olmadı zor bir durum ve genelde kadnlarn büyük derdi

sütünü ihmal etme esracım ya, zaten belirli bir aydan sonra sütü içmeni istemicek doktor.
şuanda hem senin icin iyi hem de bebiş için.

hamileliğin tadını çıkar valla, cünkü sen şimdi bir prensessin. canın ne isterse onu ye onu yap (tabii cok abartmadan)

yeliz o ihtiyaç zaten otomatikmen oluyo bende
demekki vücut kendini korumaya alıyor.....

Denizim bak sebebini merak ediyorduk

yeliz o ihtiyaç zaten otomatikmen oluyo bende
demekki vücut kendini korumaya alıyor.....

Denizim bak sebebini merak ediyorduk

aynen bnde ya kendımı sartlandırdıgım için bilmiorum bn hemen fırlayıp gıdıorum sanki acelem vrr:)))kadın olmak ne zor herşeyi bi düşünüoruz hastalıklar bizde oluyor off yaa kadınsal hastalklarndan ve muayeneden cok korkuom

buarada buketçim gelnligin nasıl olcak cok merak edıom aynı sekılde zuzununda dün face te gezerken uzaktan tanıdıgm bırınn dugun fotlarını gordum tek koluna dantel koydurmuş cok şık olmuş bayldm kendımden sonra begndgım bi gelinlik modeliydi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…