- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.641
ya aslında bende öyle bişey olmadı.balayına gittiğimizde idrar yolu enfeksiyonu oldum ama bayağı kanamalı falan dr a gittik balayında dediki dr balayı sistiti olmuşsun. ben 3 gün afedersiniz idrar yaparken ağladım.çok canım acıyodu.sonra uzaklaştı eşim.ama diyo bişey olursa ya sen acı çekersen, zaten nöbetli çalışıyo çok az görüyoruz birbirimizi hiç bişey anlmadım evliliğimizden henüz...
kolay gelsin zuhalcim en yoğun günlerin başlıyor çeyiz sermek uğraşmak çok zevki inana yakın olsaydık seve seve çağırmasanda gelirdim kuzum :)))))
düşünceli yaklaşım yapmış kaynnoş ve arkadaşlarınızıda gelmsi ayrı bir sevindirick olmuş ne mutlu sana olsun ne güzel şeyler millet bir günde apartman temizliyor iki daire yapılır
keyifli keyifli çıkar tadını ve foto çek sonradan bakınca anlatılmaz bir duygu oluyor
sağollll denizmmm koşuşturmalar beni bekliyor ama kaynanoş gelmeden gidecek herşeyi paket koli yapmam lazım süslemem lazım:)) kız senin gibi yardımcım olsun 3 gün 3 gece çeyizzz sererim ben:) arkadaşın ataması buraya çıkmış o ayrı bir şoktu beyaz eşyalarımızı getirecek biri olması ayrı bir sevidirik oldummdenizimm kafam çok karışıkk evi temziletim mobilyaları koyup eşyalar öyle gelecek değil mi ee daha bunun perdesi halısııı oynatmamaaaa az kaldı doktorum nerdeeeeee koşturmaca yüzündennnn çıldıracağım
ay canım ya o yanmayı bilirim bendede olmuştu balayında yapmamak için direniyordum idrar yaparken sank ialev gibi cipro vermişti iki günde geçti gçiyor bunlar dikkatli ol yanma acı varken deneme dahada artıyor sonra
benimde bir hafta kabus gibiydi ama sonra çok normal düzene giriyor temiz tut sık sık çamaşır değiştir ve vede krem vermişti bana yanmaya karşı oda iyi geldsi iki güne toparladım ama zaten ne kaldı baalyı pöfff oldu ancak gezmeye yemeğe yaradı değişikliğe((((((((
oldumu acaba şimdi
ya ben niye çizelge yapamıyom ki...
ay zuhal seni böyle görmek benide heyecanlandırdı kız az kaldı az
bugünü saymazsak 49 gün kaldııı denizimm harbi az kaldııı
hepimizi evlendirdin sıra sana geldi zuhalim ya
ne kadar heyecanlı... gelinlik ne zaman bakıcaksın?
bugünü saymazsak 49 gün kaldııı denizimm harbi az kaldııı
10 günde gelinlik davetiye mobilyalar hepsini haleldecem kuzum sizler mutlu olunn mutluluklarınız banada sıçrasınnnn
ahhh yanıyo yanıyoooooo
sağol bebişimm bi hızla eklemiştim onları albümee:)) şimdi yığıldı kaldı hangi birini koyayım:)şekeri ne zaman koyayım canımhiç duymamıştım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?