2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay canım ya o yanmayı bilirim bendede olmuştu balayında yapmamak için direniyordum idrar yaparken sank ialev gibi cipro vermişti iki günde geçti gçiyor bunlar dikkatli ol yanma acı varken deneme dahada artıyor sonra

benimde bir hafta kabus gibiydi ama sonra çok normal düzene giriyor temiz tut sık sık çamaşır değiştir ve vede krem vermişti bana yanmaya karşı oda iyi geldsi iki güne toparladım ama zaten ne kaldı baalyı pöfff oldu ancak gezmeye yemeğe yaradı değişikliğe ((((((((

sağollll denizmmm koşuşturmalar beni bekliyor ama kaynanoş gelmeden gidecek herşeyi paket koli yapmam lazım süslemem lazım:)) kız senin gibi yardımcım olsun 3 gün 3 gece çeyizzz sererim ben:) arkadaşın ataması buraya çıkmış o ayrı bir şoktu beyaz eşyalarımızı getirecek biri olması ayrı bir sevidirik oldumm denizimm kafam çok karışıkk evi temziletim mobilyaları koyup eşyalar öyle gelecek değil mi ee daha bunun perdesi halısııı oynatmamaaaa az kaldı doktorum nerdeeeeee koşturmaca yüzündennnn çıldıracağım

evet canım mobilyalar gelsin koyulsun eşyarın sonra çünkü mobilya rahat yerleşir nereye ne koyacağına rahat karar verirsin ondan sonra hangi perdeciye gitsen en fazla 10 gün içinde elinde alacağın mobilyayada uydurmak zorundasın neticesinde perdelerinede halılarınıda mobilya sonra perde+halı eşyalrını serersin senin ev tutuldu ya şuan büyük bir iş bitti aslında perdecilerini araştır bu arada kıyafet içinde geç kalma sezon bitmeden :)

valla balayı bitti korkudan evde de balayı yapamıyoz o bişey değil...

naptınız gıslar?

ben 5-6 tane salatalık doğradım beyaz peynir biraz da grissini öğle yemeğine inmedim
onlardan atıştırıyorum. yemekhanede birkaçtane sinek gördüm ondan beri orada yiyemiyorum.
haftaya artık evden hergün bir zeytinyağlı getirmeyi düşünüyorum

bugünü saymazsak 49 gün kaldııı denizimm harbi az kaldııı

AHH ZUZU bugunlerde gecicek evinizi kuracaksın bi an önce gelinliği giymek kuaföre gitmek isteyeceksn..çok güzel telaşlar sıkıntısz kazasız belasız atlatırsınız inşallah..
hele eşyaların gelsin..onlar sana çocugun gibi gelecek..ilgiye muhtaç gibi hissedeceksin..çünkü eşinle senin emeklerin onlar..ve hiç unutturmuyolar ama..ne kadar yorulsakta kavga etsekde sinirlensekte ağlasakda çok şşükür eşlerimizin kötü bi huyu yok.ilgililer değer veriyolar hamdolsun..sen de bize katılıcaksın Allahın izniyle..seninde mutlu günlerini görelim inşallah :)

10 günde gelinlik davetiye mobilyalar hepsini haleldecem kuzum sizler mutlu olunn mutluluklarınız banada sıçrasınnnn

Rabbime şükürler olsun bizler mutluyuz
ara sıra yazdığımız şikaytler de günlük şeyler işte....
Inşallah sen daha da mutlu olursun, her gün biraz daha artsın mutluluğun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…