2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübra dün verdgım mantı tarıfını yapamadm cunku eşim yaptrtmadı hafta sonu yapars dedi ama deneyecegm canm.kızlar dün bn eşimi kızdrdımm cok oda bni kucagına alıp popoma popoma vurduay bırak dıom bırakmadı cok komıktı o halimz

merhabalar kızlar tatilden sonra bavul boşaltmak yıkamak ütülemek paha biçilemez

meltem en nefret ettigim şey bnm bundan sonra seni çagıracagm habern olsun bna büyük iyilik etmiş olursn:))buarada haftasonu yaklaşıyor görişeceksnz nişanlnla dimi gelişmelerden haberdar et bizi dilerm Rabbim dularımız kabul eder hakkında hayrlısın verir

tabiki anlatırım hepsini canımm adam beni geriden takip ediyo ama olsun daha yeni yeni sormaya basladı sen tek basına nasıl gittin mersine ya yolda basına bi sey gelseydi lütfen kavga etmeyelim alttan alalım 3 senemiz var sonuçta falan filan :)

Zuhal gelin olmuş gidiyor sırada kime geliyor

bana geliyor kısmetse canım

Gelinlik biraz hızlı oldu ama kadının çok müşterisi var seni sıraya sokmam lazım dedi o yüzden bende biraz erken başladım canım sende ihmal etme biran önce başla bence. bende yeni aldım ütü masamı canım eksikti hep kafamı kurcalıyordu aldım rahatladım. O bardaklara dondurma konmaz canım çok küçükler likör bardağı onlar ben dondumalık almıştım zaten.

ay annem sağolsun kursu bitti annemin çalışmalarda bitti ama yaptıkları bana hatıra kalacak herkes görsün diye kullanırım ben

bide ütün çok güzel çok kullanışlı görünüyo ve çok pahalıya benziyooo ,,,,

hepsini allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inşallah,,,,,

ütümü çok araştırıp aldım canım epey kişi ve yere sordum şimdilik en iyisi bu daha üstü yok dediler bende kıydım paraya aldım inşallah memnun kalırım canım daha güzelleri senin olsun

Denizcim doğum günün kutlu olsun tatlım eşin zevkliymiş çiçeklerin çok güzel

Edacım geçmiş olsun canım ihmal etme biran önce kurtul miyomlarından kafan rahatlasın

Son düzenleme:

meltemcim ilişkiler kolay kurulmuyor biliyorum ama hakkında herzaman hayırlsını iste evlilk kolay bir kurum deil tüm yaşanılanmları içine sindirmek kolay deil eger kafanda devabını bulamadgın sorular varsa önce düşün derm herşeyi ya çözün yada düşünn gözden geçirin evlilik nişanlılk gibi vazgeclmesi kolay bir kurum deil o yüzden mutlu ol iki kez düşün

ya ben bi de Yeliz herkesten kolay kolay elektrik alan bir insan degilim çok mızmızım çok ince elerim adamın yemek yeme stilinden bile huylanırım zaten hayatımda yasadıgım 2.ilişkim ilkinde 18 yasındaydım işte ikincisinde de nişanlandım birbirimizi tamamladıgımız çok ortak noktamız var aşkı da geçtim artık mantık aramaya basladım ben nişanlımı gerçekten çok seviyorum ama ailesinden de nefret ediyorum

Denizcimmm dogum günün kutlu olsun bebişimmm bu arada kızlar ben Nesrini hiç görmüyorum neden hiç gelmiyor ki acaba?

ailede cok önemli yapı olarak bnde senn gibiyimdir kimseleri istemedm hayatmda sonunda eşime aşık oldum ilklerimi eşimle yaşadm aileyide es geçme gerckten önemli ailesnde uzak durun diyecegm mümkün deil ileride hep korkularla yasamak falan her an evıne geldınde bak sna ne dıyecegm bnm hikayemi okudun mu bılmıorum okumadıysan da oku bnm akrabalarm sadece baba tarafım bize her türlü kötülüğü yaptılar onlarda dahil evime guvenmedgm sevmedgm ınsanları kabul etmıorum hatta gecen mevlut okuttum babam halanları ara dedı aramadm cunku korkuyoum evıme büyü falan yaparlar die ALLAH korusun cunku bu ve bunlar gibler baskalrınn mutluklarını kıskanırlar meltemcm bu kmorku ve endıse gercekten zor hayatn boyunca nişanlını ailesnden uzak tutamazsn ama herkesn bı ımtıhanı vr dılerm gecersn hersey gusel olur sennle ortak yonumz cok buarada zevklermz aynı kanmca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…