- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.901
çok iyiyim canım sağol çok şükür herşey yolunda hamileliğimle ilgili bi şikayetim yoksen nasılsın alıştın mı evine şuan yetişemiyosundur hiçbişeye eminin ilk iki ay böyle:))
hangi eda sabah yazmıştı
İşte sabah yazmış ama az önce söledi siteye giremiyorum diye canım... xeddax eda :)
iyiyiz emineciğimmm sen nasılsın ne oldu edoş neden gelemiyor yawww
selam canım iyiyiz sen nasılsın ne olduki niye ceza vermişler eda ya
aman aman iyi olduğuan çok sevindim canım benim şimdi senin için falan kıyılır yanında sürekli çubuk kraker bulundur canım benim içini bastırır ne olsun canım ya alıştım çok şükür akşam 8 de evde alıyorum eşimde 9 da geliyor gelene kadar yemek yapıyorum çok uyku hali var üzerimde gitmek bilmiyor allah hayır etsin
iyide onun ne sucu vrr ya bn koydm resmlerı allaıhım yaa hem azar işittik hem ceza mı aldık
evet sürekli açım :)) yanımda galate taşıyorum devamlı. Ayy senin daha zor canım ya ben 6 da çıkıyorum 6,30 da evdeyim yinede zor yetişiyorum. Dikkat edin canım geç saat yemek yiyosunuz kilo almayın :) hafif şeyler yap akşam yemeklerinde
İyiyimmm hamuşşşumm :) Bebiş nasıl zorluyormu seni ? :)
Bilmiyoruz tatlım henüz pazartesi girebilicekmiş öle msj atmışlar :)
edanın isminin altında kapsama alanı dışında diyor zuzununda öyle diyor kız onadamı ceza geldi acep
yokk tatlım yaa hiç zorlamıyoo yani çok az bitek çabuk acıkıyorum birde akşamları çok uyku bastıryo ama ben direniyorum 9 da uykum gelmeye başlıyo :) hergün diyorum bugün erken yatıcam ama ne mümkün illa bişey çıkıyo 12 -1 de anca giriyorum yatağa :) Ama tabi çok şükrediyorum halime çünkü etrafımda hamile kim varsa oldukca zor geçiyo genelde herkeste düşük tehlikesi falan var mide bulantıları çok benim eltim mesela bir ay evde yatmak zorunda kaldı düşük tehlikesi olduğu için ama benim herşeyim çok iyi ya hem çalışmamı etkilemiyo hem alışverişimi yapıyorum hem temizlğimi hem yemeğimi. Birde azcık duygusala bağladım o kadarcık o daolsun :))
Olabilir ama geçmişi okuyamaıdğım için tam olarak neden onuda anlamadım
zuhale bn resmını koy dedm ama haberm yoktu yasaktan onunda yoktu eda foto koymadı onun neden kapandı ayy sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?