- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.881
canm burda deşifre olmamak adına koymuyorm şimdi görün die koydm bilmiodum yasak oldunu siteyi dha öğrenebilmiş deilim
ben sadece senin için söylemedim ki onu
zaman zaman hepimiz yapıyoruz
dün zuhalde koyup kaldırmıştı mesela fotosunu
ama ondan sonra uyarı geldi zaten
o uyarıyı görmemişsin herhalde sen
ben sadece senin için söylemedim ki onu
zaman zaman hepimiz yapıyoruz
dün zuhalde koyup kaldırmıştı mesela fotosunu
ama ondan sonra uyarı geldi zaten
o uyarıyı görmemişsin herhalde sen
ayy canımm ya böyle sinir değilde hep canım sıkkın niye bilmiyorum. Canım ben doğumdan sonra işi bırakıcam büyük ihtimalle çünkü doğumdan iki ay önce işten izine çıkabiliyosunya o yüzden 7 aylık olana kadar sıkmam lazım dişimi işyerinden öyle bi tazminat almam zor çünkü düğünden önce içerden bi miktar para çektim zaten borçluyum şirkete tatlımgel benim agresif depresif hamiş arkadaşım..sakın sinirlenme topik olarak arkandayız..
bide hamilesin madem evlendikten sonra çalışmıcan..5-6 aylıkken işi bırak..evlilik kıdeminide almıs olursun..ben öyle yapıcam
akşam çok güzel geçti derken naptın anlat bakayım..
esraaa banada geliyorlar bazen. kendimi çok büyük bir derdim varmış gibi hissediyorum ama hamdolsun bişeyim yok. iyi şeyleri düşün tatlım. bebişi düşün allahın izniyle hayırlısıyla senin bebişe arkadaş getirticem onu düşün . valla ben senin bebeği düşünüüyorum kimsenin niyeti yok ben dedim yalnız bırakmayalım topikte sıkılır bebiş
yaaa evett kübracım gerçekten öyle sanki çok büyük problemlerim varmış gibiyim aslında yok ama niye böyle sanırım hormonlarım bozulmaya başladı :) dünde dizinin her sahnesinde ayrı ağladım :) Ayy canım inşallah geç kalma hemen gel beraber doğuralım :))
ilk uyarı kötü değildi de, ikincisi azarlar gibi
ben bugün herşeye alınıyorum valla kabalık hiç benim alışkın olduğum şeyler değil.
ilk uyarı kötü değildi de, ikincisi azarlar gibi
ben bugün herşeye alınıyorum valla kabalık hiç benim alışkın olduğum şeyler değil.
Selammm kızçelerimmmm
Nasılsınız inşallah :)
Kızlar Edoş pazartesiye kadar cezalı siteye giriş yapamıyor haberiniz olsunnn :97:
şimdi kızlar ben tavuklu beşamel istiyorum yapmak
ilk tavukmu haşlayacağız parçalayıptamı nasıl olcak birde ben et türü şeylere el sürdüm mü bir tuaf oluyorum haşlatıktan sonra borcama (ben hep korkarım borcam fırında patlar diye) patateste haşlarım küp küp doğrarım baharat sonra sos yapıp üzerine kaşar rendelrniyor böylemi oluyor ki ben gördüm yedim de tahmini yazdım
Selammm kızçelerimmmm
Kızlar Edoş pazartesiye kadar cezalı siteye giriş yapamıyor haberiniz olsunnn :97:
selammm kızçelerimmmm
kızlar edoş pazartesiye kadar cezalı siteye giriş yapamıyor haberiniz olsunnn :97:
Selammm kızçelerimmmm
Selammm kızçelerimmmm
esracığımmm nasılsın canım sağlığın yerinde inş. bebişimiz nasıl
hangi edoş neden ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?