- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #85.861
boşver bebişim yaa insanın elinde malı oldu mu kaçırır böyle ama eşinin ve senin durumum var yeri geldiğinde takınıda tak en iyi kıyafetinide giy özen göster evine yaşantına ve kendine bak ne farkedeceksin:))
kübracm verdgın mantı tarıfını yaptm ılk ve son mantı yapışımöldüm resmn afıyetle yıcez bugun ama saaatlerce ugrastm :)))herkes senn gıbı becerklımı
günaydınnnn bebişlerrrr
bukooooooooooo şafak 49 konyaaya doğru geliyorummm
ya inanamıyorum zuzu ya zaman o kadar çabuk geçiyor ki... ama itirazım yok evlenene kadar daha hızlıda geçebilir ama evlendikçe sonra mümkünse dursun zaman. Bende 71 kırıkkaledeyim
kübracm verdgın mantı tarıfını yaptm ılk ve son mantı yapışımöldüm resmn afıyetle yıcez bugun ama saaatlerce ugrastm :)))herkes senn gıbı becerklımı
ama sen bize çizelge nası yapılıyo onu öğretmedin kübra,,,,
bende hamur açar mantı yaparım ama bu sıcaklarda hamur erir yapısır oklavaya..bide benim mutfagım aşırı sıcak oluyo.
uyarı..
Edit butonunu lütfen resim ekleyip kaldırmak için kullanmayınız, Site içinde mesaj boşaltmak link vermek yasaktır.
ÇOK ŞÜKÜR ZUHALCİM EŞİM DEĞER VERİYOR BANA FAZLASIYLA TAKIP TAKIŞTIRMAMIDA ÇOK SEVER HOŞUNA GİDER HEP ALIR ALMAYA ÇALIŞIR ÇEKİNMEZ UTANMAZ GEÇEN HAFTA SİYAH ELBİSEMİN ALTINA SİYAT ATLET GİYMEM GEREKTİ BENDE EVDEN HİÇ ÇAMAŞIR GETİRMEMİŞTİM EVDE KALMIŞ RENKLİ DİYE ALMAMIŞIM LAZIM OLDU AKLINDA KALMIŞ GİTMİŞ ÇIT ÇITLI SİYA ATLET ALMIŞ TOKA ALIR KÜPE ALIR BAKIYORUM HANİ TAKAMAYACAĞIM ŞEYLER OLUYOR HATIR İÇİN DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN TAKIYORUM GİYORUM
BU Kynanoş RAKİBE GİRMESİNDE BENLE NE YAPARSA YAPSIN
ok bundan sonra koymayız resm falan
bak demedi deme kayınvaliden sennle ...... yarıştırıyor :)))
özel albüm oluşturmak en iyisi yelizcim
burda albüm oluşturmuyorum bn kızlar bırbırımızı gormek ıstedmzde faceten ekleyelm ya bıde bn burda nıckmı hala degıstıremıom sıte yonetıcelerı cevap gelmıo napmm lazm çözemedm bn
evet bencede
Baktı bizim kız kıpır kıpır bide çıtır hatun o da bende varım dedi:))
denizim boşver kuzum, belki onlarda doğum günlerinde hediye almak adet değildir veya ailecek birbirlerine hediye almıyorlardır.
özel albüm oluşturmakta bişey yokki
sadece arkadaş olduğun kişiler ve site yöneticileri görüyo özel albüm olduğunda
topik sayfasına yüklemekten daha iyi bence
önümüzdeki hafta ark çocuğuna doğum hediyesi diye almayı biliyor
ablamda dedi çarşıya çıkmış ne aldı diye bende.... Aldı dedim şaşırdı boşver ihtiyacın yok dedi aynen ona göre davran dedi alma sende birşey dedi aynen acayip taktım ben salağım hakketen ya oracıkta lafı yapıştırmam lazımdı çarşıdan bana ne aldın diye ama yakıştıramadım kendime pöf
birşey beklemiyorum hiç hiç hiç
artık oda bundan sonra görsün
evimide temizlkçi tutayım onuda ksıkansın oda tutsun bari yapamıyorum yapamıyorum demezx
cuma vuma günaha sokuyor beni tövbe yarabbi
ablamda dedi çarşıya çıkmış ne aldı diye bende.... Aldı dedim şaşırdı boşver ihtiyacın yok dedi aynen ona göre davran dedi alma sende birşey dedi aynen acayip taktım ben salağım hakketen ya oracıkta lafı yapıştırmam lazımdı çarşıdan bana ne aldın diye ama yakıştıramadım kendime pöf
evimide temizlkçi tutayım onuda ksıkansın oda tutsun bari yapamıyorum yapamıyorum demezx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?