2011 gelin adayları buyrun sohbete

ÇOK ŞÜKÜR ZUHALCİM EŞİM DEĞER VERİYOR BANA FAZLASIYLA TAKIP TAKIŞTIRMAMIDA ÇOK SEVER HOŞUNA GİDER HEP ALIR ALMAYA ÇALIŞIR ÇEKİNMEZ UTANMAZ GEÇEN HAFTA SİYAH ELBİSEMİN ALTINA SİYAT ATLET GİYMEM GEREKTİ BENDE EVDEN HİÇ ÇAMAŞIR GETİRMEMİŞTİM EVDE KALMIŞ RENKLİ DİYE ALMAMIŞIM LAZIM OLDU AKLINDA KALMIŞ GİTMİŞ ÇIT ÇITLI SİYA ATLET ALMIŞ TOKA ALIR KÜPE ALIR BAKIYORUM HANİ TAKAMAYACAĞIM ŞEYLER OLUYOR HATIR İÇİN DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN TAKIYORUM GİYORUM

BU Kynanoş RAKİBE GİRMESİNDE BENLE NE YAPARSA YAPSIN

Bende dün akşam sevdiceğime tavuk sote yaptım kızlar.
Hazırdan almadım kendim yaptım çarşabma gübü gelmeyince hazırlık yapabildim dün için.
Çok beğendi.Yanınada patates kızarttım afiyetle yedi.
Dün bize geldiğinde saat 21:00'dı.
Şunu fark ettim eğer masa kurulu olurda sevdiceğimde hemen yemeğini yerse bize zaman kalıyor
Yanlız bir huyu var evlenince değişir mi bilmiyorum.Dizi izliyoruz.
Gözlerimi kapatıyor.İlgi tamamen üzerinde olsun istiyor.Çok şekerdi.

Sonra bahçeye çıkdık.Hayatım bir gözün diğerinden büyük doktora gidelim dedim ciddi ciddi.
İçeri girdik anneme soruyor bir gözüm diğerinden büyük mü diye.
Bir de kırpıştırıyor gözlerini yer onu fıstığı

ya inanamıyorum zuzu ya zaman o kadar çabuk geçiyor ki... ama itirazım yok evlenene kadar daha hızlıda geçebilir ama evlendikçe sonra mümkünse dursun zaman. Bende 71 kırıkkaledeyim

Maşallah maşallah kızlar=)

Artık kilit nokdam hem zuzuşum hemde bukommm darısı düğündaşımla benim başıma

kübracm verdgın mantı tarıfını yaptm ılk ve son mantı yapışımöldüm resmn afıyetle yıcez bugun ama saaatlerce ugrastm :)))herkes senn gıbı becerklımı

canım mantıyla zeytinyağlı dolmanın kaderi bu uğraşırsın uğraşırsın 5 dakikada biter bende uzun bir süre yapamam gerçekten çok yoruyor insanı.

ama sen bize çizelge nası yapılıyo onu öğretmedin kübra,,,,

ne zaman istersen öğretirim canım

bende hamur açar mantı yaparım ama bu sıcaklarda hamur erir yapısır oklavaya..bide benim mutfagım aşırı sıcak oluyo.

bn boşuna demıyorum bu topikte herkes marifetli neseki sizden bnada bi şeyler bulaşıyor aynen edacm yaa bnm mutfak sıcak o hamur elımde iki okka kaldı bırdaha yapmm sıcakta zaten elimde alışkın deil hazr mantıya talip:)))

bak demedi deme kayınvaliden sennle ...... yarıştırıyor :)))

bak demedi deme kayınvaliden sennle ...... yarıştırıyor :)))

evet bencede
baktı bizim kız kıpır kıpır bide çıtır hatun o da bende varım dedi:))

denizim boşver kuzum, belki onlarda doğum günlerinde hediye almak adet değildir veya ailecek birbirlerine hediye almıyorlardır.

burda albüm oluşturmuyorum bn kızlar bırbırımızı gormek ıstedmzde faceten ekleyelm ya bıde bn burda nıckmı hala degıstıremıom sıte yonetıcelerı cevap gelmıo napmm lazm çözemedm bn

özel albüm oluşturmakta bişey yokki
sadece arkadaş olduğun kişiler ve site yöneticileri görüyo özel albüm olduğunda
topik sayfasına yüklemekten daha iyi bence

önümüzdeki hafta ark çocuğuna doğum hediyesi diye almayı biliyor
ablamda dedi çarşıya çıkmış ne aldı diye bende.... Aldı dedim şaşırdı boşver ihtiyacın yok dedi aynen ona göre davran dedi alma sende birşey dedi aynen acayip taktım ben salağım hakketen ya oracıkta lafı yapıştırmam lazımdı çarşıdan bana ne aldın diye ama yakıştıramadım kendime pöf
birşey beklemiyorum hiç hiç hiç
artık oda bundan sonra görsün
evimide temizlkçi tutayım onuda ksıkansın oda tutsun bari yapamıyorum yapamıyorum demezx
cuma vuma günaha sokuyor beni tövbe yarabbi

denizcim boşver ya valla takma
napıcaksın insanları değiştiremezsin sonuçta
benim kayınvalidemde bana almadı hiç şimdiye kadar doğum günü hediyesi
gerçi evli değildik şimdiye kadar ki doğum günlerimde ama
gayet sıkı bi şekilde görüşüyoduk
hediye almasını geçtim bi kere olsun kutlamadı bile
ama napayım zorla kutlatamam ya
diğer zamanlarda bana hep bişeyler alır ama o yönden hakkını yiyemem
biyere gitsin mutlaka bişey getirir
o yüzden takılmıyorum bu mevzuya
sana da eğer başka zamanlarda alıyosa bişeyler
sende takılma boşver
belki edanın dediği gibi böyle bi adeti yoktur

ktemzlikçı tut planlarnzdan haberdar etme ynı nabza gore şerbet vr denzcm bn kaynvalıdemn evıde hıc işlenmıom bnada ilkten yenı gelın muhbbetı yaptılar sakayla eşim dedi kimse karıma iş buyurmasn bna söyleyn bn karımı yormam dedi kaynvalıdem kudurduu kıskandı tabı çatlasn patlasn ohhh ohhh sevom onu ama adı kaınvalıde arada cekıstırmek ıyı gelıyor

evet sana yakışmazdı öyle laf söylemek deniz. bence senin ona baksana anne (atıyorum) annem/ ablam / kardeşim doğum günü hediyesi ne almış, ne kadar güzel ne kadar ince düşünmüş dimi de
almadılarsa bile sen kendine bişey alıp ona onlar almış gibi göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…