- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.121
ramazan da geliyor kızlar iş çıkışı koşturmaca pideler yemekler hazırlanması
ben dün dolma yaptım yarısını pişirdim yarıını buzluğa koydum bozulmaz sanırım
evet buket şimdi baktım güzel seçim yapmışsın. siyah beyaz olanı ofis mobilyası gibi olmuş bence eve hiç gitmezdi.
eda ile zuhal hala kapsama alanı dışında =((
eda ile zuhal hala kapsama alanı dışında =((
biz senin salonunu görmedik kübra dimiEvim yerleşsin inşallah evimizde daha güzel duracaklar canım beğenmene sevindim
denizcim dolmaları pişirmeden mi koydun buzlağa? bana da yaprak göndermiş eşimin teyzesi onları sarıp dolaba koymayı düşünüyorum ama nasıl koyarsam daha iyi olur bilemedim...
arkadaşım biz seninle tanışmışmıydık
hatırlayamadım seni yenimisin
ramazan da geliyor kızlar iş çıkışı koşturmaca pideler yemekler hazırlanması
ben dün dolma yaptım yarısını pişirdim yarıını buzluğa koydum bozulmaz sanırım
eklediğimde evimin resimlerini salonda vardı canım ama halısı yoktu o zaman. halıyı aldık ama aynası hala yokakşam çekeyim eklerim inşallah tekrardan.
yok aslında yeni sayılmam ,,, sizi hep takip ediyodum ama yazamıyodum ,,, sohbetiniz hoşuma gidiyo bende kaynıyorum aranıza işte,,, =))
Kızlar bir evde gümüşlük olmak zorunda mı?
biz annemle yemek takımlarını alırken tuttuk su takımıda aldık.
Efendim ben yemek takımlarıyla su takımlarını nereye koyacak mışım gümüşlük olmazsa.
Mutfak dolabına koyarım herkes görmek zorunda değil ki diyorum anlatamıyorum.
Bana göre çok eskide kaldı vitrin olayı gümüşlük falan filan hemde biliyorsunuz kiracıyım kendi evim olsa amenna.
O zaman hoşgeldin aramıza tatlım zülelha ben
bende dün aldım mobilyalarımı canım bende gümüşlük istemiyordum ama tv ünitemiz geniş petekle beraber bir duvarı kaplıyorlar konsolu koymaya yer kalmadı bizde sırf dolap olsun diye büfe gibi birşey aldık kiriş boşluğu var oraya koyacağız yemek takımlarını su bardaklarını o büfeye koyacağım üstü camlıydı ama camı iptal ettirdim sırf kapak olacak içindekiler gözükmeyecek
Eki Görüntüle 229675
Bak işde seninki çok hoş.En azından içindekiler görünmeyecek.
Ama annem sırf görünsün diye gümüşlük istiyor.
Bende evimi daha spor daha rahat istiyorum.Gelde bunu anneme anlat
Sizce hoş mu şimdi oturma odasında vitrinin içinde su takımı ve yemek takımlarının görünmesi?
Benmi yanlış düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?