2011 gelin adayları buyrun sohbete

ramazan da geliyor kızlar iş çıkışı koşturmaca pideler yemekler hazırlanması
ben dün dolma yaptım yarısını pişirdim yarıını buzluğa koydum bozulmaz sanırım

denizcim dolmaları pişirmeden mi koydun buzlağa? bana da yaprak göndermiş eşimin teyzesi onları sarıp dolaba koymayı düşünüyorum ama nasıl koyarsam daha iyi olur bilemedim...

Kızlar bir evde gümüşlük olmak zorunda mı?
biz annemle yemek takımlarını alırken tuttuk su takımıda aldık.
Efendim ben yemek takımlarıyla su takımlarını nereye koyacak mışım gümüşlük olmazsa.
Mutfak dolabına koyarım herkes görmek zorunda değil ki diyorum anlatamıyorum.
Bana göre çok eskide kaldı vitrin olayı gümüşlük falan filan hemde biliyorsunuz kiracıyım kendi evim olsa amenna.

eklediğimde evimin resimlerini salonda vardı canım ama halısı yoktu o zaman. halıyı aldık ama aynası hala yok akşam çekeyim eklerim inşallah tekrardan.

mutfağını çok iyi hatırlıyorum ama salonunu hatırlamıyorum canım yatak odanla beraber tekrar çeker koyarsan çok memnun olurum

Son düzenleme:

bende dün aldım mobilyalarımı canım bende gümüşlük istemiyordum ama tv ünitemiz geniş petekle beraber bir duvarı kaplıyorlar konsolu koymaya yer kalmadı bizde sırf dolap olsun diye büfe gibi birşey aldık kiriş boşluğu var oraya koyacağız yemek takımlarını su bardaklarını o büfeye koyacağım üstü camlıydı ama camı iptal ettirdim sırf kapak olacak içindekiler gözükmeyecek

Eki Görüntüle 229675

Son düzenleme:

Bak işde seninki çok hoş.En azından içindekiler görünmeyecek.
Ama annem sırf görünsün diye gümüşlük istiyor.
Bende evimi daha spor daha rahat istiyorum.Gelde bunu anneme anlat
Sizce hoş mu şimdi oturma odasında vitrinin içinde su takımı ve yemek takımlarının görünmesi?
Benmi yanlış düşünüyorum

günaydın kızlan haftanın ilk günü nasılsınız ben mesela berbatım çünkü normalde bu gün izinliydim ama sevgili şefim beni işe cağırdı :84::84:

selam kızlr napıyosunuz
bişey sorcam size kilo almak için uğraşan biri vardı ne ypıyordu yaa :))

bende o camı kapak yapmaya ikna etmeye epey dil döktüm canım nedense alışmışlar cama camsız onlara tuhaf geliyor bende gözükmesini istemiyorum en son cam kalacaksa ben bunu beğenmiyorum başka yere bakalım dedim de ikna oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…