- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.101
züleyha kız yok oldun nerdesin neler yapıyoresun görüşmeyeli
geçen ay bir düğüne gitmiştik bugün bir ay oldu kız hamileymiş herkes şaşırıyor niye şaşırıyrlar anlam veremiyorum ilk geceden kalmış sanırım yani yatıyormuş belirtileri bu kadar erken anlaşılır mı ki
BUKETCİM ÇOK GÜZELMİŞ MOBİLYALARIN YEMEK ODANA VE TV ÜNİTENE BAYILDIM ÇOK SPOR VE ŞIK
İİ GÜNLERDE KULLANIN
bak sitede o ünitenin ve masanın siyah beyaz olanı var sadece renk farklı var ama siyahı fazla uçuk kaçık duruyor sanki çok farklı modellermiş gibi
sorma fıstığım yaa
acayip yoğundu işler hiç gelemedim
mali tatil çarşambaya uzadı hemen geldim
bi göreyim sizleri dedim
yok demi bi yaramazlık
günaydın kızlar, hepimize iyi haftalar diliyorum....
buketcim mobilyaların çok güzel canım, iyi günlerde kulllanman nasip olsun tatlım.
kızlar cumartesi çok güzel bir gündü, eşimle ortaköy'de cafe'de otururken almanyadan arkadaşımı gördüm:87:
eşiyle birlikte 3 günlüğüne Istanbul'a gelmişler ve biz en son geçen sene martta görüşmüştük epeyce konuşacak şey birikmiş.
eşlerimiz de iyi anlaşınca zaman su gibi akıp gitti. saat 02:00 ye kadar gezdik sonra eve gittik sabah erken kalkıp sapancaya kahvaltıya gittik.
temiz hava cok güzeldi eşimle baş başa olmayı tercih ederdim ama bizimle gelen arkadaşlar da kafa dengiydi.
eve dönüşte koçtaş'a uğradık muftağımıza yemek masası aldık, eve geldik kurtlu gibi saat 21 e kadar masayı kurduk evi temizledik sonra oturduk meyvemizi yedik biraz tv izleyip yattık ama ikimiz de uyuyamadık.
2 saatlik uyku ile işe geldim ama çok şükür iyiyim:))
günümüz çabuk ve güsel geçsin kızlar
geçen ay bir düğüne gitmiştik bugün bir ay oldu kız hamileymiş herkes şaşırıyor niye şaşırıyrlar anlam veremiyorum ilk geceden kalmış sanırım yani yatıyormuş belirtileri bu kadar erken anlaşılır mı ki
canım belli olabiliyor .ilişkiden 5 gün sonra döllenen yumurta rahime yerleştiğinde bile yerleşme ağrısı yapıyormuş. hatta hamileliği son adet tarhinden hesaplıyorlar. yani 2 haftalık evli bile olsan 4 haftalık hamile olabiliyorsun
aynı masa aynı sandalye ama duruşuna bak
gerçekten canım sizinkinin rengi şıklık katmış siyahlısını beğenmedim
gerçekten canım sizinkinin rengi şıklık katmış siyahlısını beğenmedim
Günaydın kızlar iyi haftalar hepinizee
Evet Kübra nında dediği gibi canım benim mesela evlendikten iki hafta sonra adet görmem gerekiyodu olmadım üçüncü haftanın sonunda test yaptım hamile olduğumu öğrendim evleneli üç hafta olmuştu ama ben 5 haftalık hamileydim. Ama fesat insan herzaman tabiki farklı şeyler düşünür farklı yorumlar böyle insanlara çok kızıyorum eminim benimle ilgilide böyle düşünenler olmuştur onları Allah a havale ediyorum.
yok br yaramazlık canım betül işten çıktığı için gelemiyor esra geldi eve de bağlanmış şimdi uyuyordur :)
iş ev hep aynı şeyler sen neler yapıyorsun hazırlıklr var mı çeyiz felan aldığın alacağın yada salon için düşündüğünüz yer
aynen esracım hiç öyleşeylere takılma. sana bişey soracağım karnında ağrı kasıklarında ağrıoldumu bebek olduğunu öğrenmeden önce.
ya insanlar bunu mu hesaplıyor diyecektm ki etrafmzda böyle insanlarn oldunu bır an hatrladm midem bulanıyor bu tarz ınsanlardan yahu sizene ister önce ister sonra mülletin bekçiliği sizemi kaldı ayıp yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?