2011 gelin adayları buyrun sohbete

geçen ay bir düğüne gitmiştik bugün bir ay oldu kız hamileymiş herkes şaşırıyor niye şaşırıyrlar anlam veremiyorum ilk geceden kalmış sanırım yani yatıyormuş belirtileri bu kadar erken anlaşılır mı ki

aslıcım biizm bir tanıdık gelin aldı evde görümce var kayınpeder kayınvalide ben diyorum ki evde birlikte olmak nasıl zormu diye kızın eşi geldimi odalrına çekliyorlarmış

sende kaınvaldenle aynı evdesin seninde eşin geldimi odanıza mı çekliyorsunuz nasıl oluyor

canım belli olabiliyor .ilişkiden 5 gün sonra döllenen yumurta rahime yerleştiğinde bile yerleşme ağrısı yapıyormuş. hatta hamileliği son adet tarhinden hesaplıyorlar. yani 2 haftalık evli bile olsan 4 haftalık hamile olabiliyorsun

günaydın kızlar, hepimize iyi haftalar diliyorum....

buketcim mobilyaların çok güzel canım, iyi günlerde kulllanman nasip olsun tatlım.

kızlar cumartesi çok güzel bir gündü, eşimle ortaköy'de cafe'de otururken almanyadan arkadaşımı gördüm:87:
eşiyle birlikte 3 günlüğüne Istanbul'a gelmişler ve biz en son geçen sene martta görüşmüştük epeyce konuşacak şey birikmiş.
eşlerimiz de iyi anlaşınca zaman su gibi akıp gitti. saat 02:00 ye kadar gezdik sonra eve gittik sabah erken kalkıp sapancaya kahvaltıya gittik.
temiz hava cok güzeldi eşimle baş başa olmayı tercih ederdim ama bizimle gelen arkadaşlar da kafa dengiydi.
eve dönüşte koçtaş'a uğradık muftağımıza yemek masası aldık, eve geldik kurtlu gibi saat 21 e kadar masayı kurduk evi temizledik sonra oturduk meyvemizi yedik biraz tv izleyip yattık ama ikimiz de uyuyamadık.
2 saatlik uyku ile işe geldim ama çok şükür iyiyim:))

günümüz çabuk ve güsel geçsin kızlar

sorma fıstığım yaa
acayip yoğundu işler hiç gelemedim
mali tatil çarşambaya uzadı hemen geldim
bi göreyim sizleri dedim
yok demi bi yaramazlık

yok br yaramazlık canım betül işten çıktığı için gelemiyor esra geldi eve de bağlanmış şimdi uyuyordur :)

iş ev hep aynı şeyler sen neler yapıyorsun hazırlıklr var mı çeyiz felan aldığın alacağın yada salon için düşündüğünüz yer

herşeyi bir güne sığdırıyoruz sizin yine cumartesi yok allahtan çok yorucu oluyor şuan bıraksalar 48 saat ralıksız uyurum gibi

Günaydın kızlar iyi haftalar hepinizee

Evet Kübra nında dediği gibi canım benim mesela evlendikten iki hafta sonra adet görmem gerekiyodu olmadım üçüncü haftanın sonunda test yaptım hamile olduğumu öğrendim evleneli üç hafta olmuştu ama ben 5 haftalık hamileydim. Ama fesat insan herzaman tabiki farklı şeyler düşünür farklı yorumlar böyle insanlara çok kızıyorum eminim benimle ilgilide böyle düşünenler olmuştur onları Allah a havale ediyorum.

ya insanlar bunu mu hesaplıyor diyecektm ki etrafmzda böyle insanlarn oldunu bır an hatrladm midem bulanıyor bu tarz ınsanlardan yahu sizene ister önce ister sonra mülletin bekçiliği sizemi kaldı ayıp yaa

ramazan da geliyor kızlar iş çıkışı koşturmaca pideler yemekler hazırlanması
ben dün dolma yaptım yarısını pişirdim yarıını buzluğa koydum bozulmaz sanırım

aynen esracım hiç öyleşeylere takılma. sana bişey soracağım karnında ağrı kasıklarında ağrıoldumu bebek olduğunu öğrenmeden önce.

heee döndü yani aramıza esracık :)))
ben aynı denizcim yaptığm bişey yok sadece iş ve ev
monotonluk !!!!!!

Düğünle ilgili hiç konuşulmadı denizim yaa
her hafta bi akrabamızın düğünü vardı
bu hafta sonuda var son çok şükür
yani aileler oturup konuşulmadı hiç hep düğünlerdeydik :))

ramazn geldi şimdide
ne zaman konuşulur
bilmiyorum
nişanlımada sormadım ne zaman evlencez diye
düğün düşündüğünüz tarih var mı diye
öyle gidiyo bakalım denizim

aynen esracım hiç öyleşeylere takılma. sana bişey soracağım karnında ağrı kasıklarında ağrıoldumu bebek olduğunu öğrenmeden önce.

Evet canım oluyodu ama ben adet olucağım zannediyodum adet belirtileri gibi aynı karnım ve belim çok ağrıyodu belimin tam ortası karnımda hem şişkinlik hemde kasıklarımdan yukarı doğru damarlar patlıcak gibi olmuştu.

ya insanlar bunu mu hesaplıyor diyecektm ki etrafmzda böyle insanlarn oldunu bır an hatrladm midem bulanıyor bu tarz ınsanlardan yahu sizene ister önce ister sonra mülletin bekçiliği sizemi kaldı ayıp yaa

Öyle canım maalesef böyle bi toplumda yaşıyoruz insanlar arkadan fısır fısır konuşmayı çok seviyolar. Kendi yaptıklarının hiç farkında olmadan etraflarına dikmişler gözünü. ben böyle insanları çok pis görüyorum gerçekten kalplerinden pislik , kötülük akıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…