- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.141
sağol canım ,, kübra bende
Bak işde seninki çok hoş.En azından içindekiler görünmeyecek.
Ama annem sırf görünsün diye gümüşlük istiyor.
Bende evimi daha spor daha rahat istiyorum.Gelde bunu anneme anlat
Sizce hoş mu şimdi oturma odasında vitrinin içinde su takımı ve yemek takımlarının görünmesi?
Benmi yanlış düşünüyorum
Kızlar bir evde gümüşlük olmak zorunda mı?
biz annemle yemek takımlarını alırken tuttuk su takımıda aldık.
Efendim ben yemek takımlarıyla su takımlarını nereye koyacak mışım gümüşlük olmazsa.
Mutfak dolabına koyarım herkes görmek zorunda değil ki diyorum anlatamıyorum.
Bana göre çok eskide kaldı vitrin olayı gümüşlük falan filan hemde biliyorsunuz kiracıyım kendi evim olsa amenna.
bak bak adaşmışız hiç söylemiyorsun
haklısın nilay bencede diret .annemde bana neler aldırdı. danteller falan şimdi mobilyam beyaz üzerine beyaz dantel örtülmüyor ama yok işte anneler hep aynı.
buket çok iyi düşünmüşsün bence o camlı kısmı kapatmakla. artık kalmadı öyle içindekileri göstermek.
selam kızlr napıyosunuz
bişey sorcam size kilo almak için uğraşan biri vardı ne ypıyordu yaa :))
napiyim kimse benimle konuşmuyo ki aradan işte parazit yapıp duruyorum,,,
haklısın nilay bencede diret .annemde bana neler aldırdı. danteller falan şimdi mobilyam beyaz üzerine beyaz dantel örtülmüyor ama yok işte anneler hep aynı.buket çok iyi düşünmüşsün bence o camlı kısmı kapatmakla. artık kalmadı öyle içindekileri göstermek.
bende o camı kapak yapmaya ikna etmeye epey dil döktüm canım nedense alışmışlar cama camsız onlara tuhaf geliyor bende gözükmesini istemiyorum en son cam kalacaksa ben bunu beğenmiyorum başka yere bakalım dedim de ikna oldular
İşde anlamıyorlar kübroşum.Annemde bana dantel hazırlatıyor dedim ki uğraşma annecim kullanmam.
Yazık günah verilen paraya.İkna ettim de kuzende kullanmaya almamış hazır varmış onları aldık göstermelik.
Çok iyi yapmışsın canım sen.Umarım benimkide öyle olur.
Sen birde oturma odandan farklı bir yere koyacaksın hemde kapaklı olacak.
Benimki kapaklı bile olsa oturma odamda olacak bende onu istemiyorum.
Ben diyorum ki salonda oturma grubu olsun,yemek masası olsun.
Birde tv ünitelik olsun.Onuda yine öyle kocaman boydan boya istemiyorum.
Spor olsun.Ortada küçük bir halı olsun.Salon geniş ferah olsun.
illa ki camlı vitrin olmasına gerek yok canım konsolun içine de koyabilirsin
yada artık yemek odası takımlarının vitrinleri camlı değil zaten kapaklı dolap ama yerin çok yoksa ve almak istemiyosan da zorunluluk yok senin keyfin nasıl isterze
pişmeden koydum canım çıkartıp pişirirm diye bozulurmu bence bozulmaz kayınvalide sarmaları torba torba koymuş pişmeden onar niye bozulmuyor annemde benim sarma pişirip koydu onlarda bozulmuoyr yani inşalalh bozulmaz duracağı en fazla bir hafta feln 4 5 fazla geldi tencereye diye koydum
günaydın güzel bayanlar (=
aaa neden öyle diyorsun nekadar konuştuk seninle. ama ismini söylemek istemeidğini düşündüğüm için ben sormadım ısrarla. sizde de büşra varmı.genelde her kübranın bir büşra kardeşi vardır. bizimkilerde bu modaya uymuşlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?