2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol canım ,, kübra bende

bak bak adaşmışız hiç söylemiyorsun

haklısın nilay bencede diret .annemde bana neler aldırdı. danteller falan şimdi mobilyam beyaz üzerine beyaz dantel örtülmüyor ama yok işte anneler hep aynı.

buket çok iyi düşünmüşsün bence o camlı kısmı kapatmakla. artık kalmadı öyle içindekileri göstermek.

illa ki camlı vitrin olmasına gerek yok canım konsolun içine de koyabilirsin
yada artık yemek odası takımlarının vitrinleri camlı değil zaten kapaklı dolap ama yerin çok yoksa ve almak istemiyosan da zorunluluk yok senin keyfin nasıl isterze

napiyim kimse benimle konuşmuyo ki aradan işte parazit yapıp duruyorum,,,

selam kızlr napıyosunuz
bişey sorcam size kilo almak için uğraşan biri vardı ne ypıyordu yaa :))

54kilo bir tosun oldum canım çok ama çok mutluyum ay parçası gibi çıktı suratım gece yatmadan 20 tane cici bebe 1 yemek yaşığı bal ve bir bardak sütü karıştırıp yiyorum ve hemen yatıyorum 1,5 ayda 5 kilo aldım Her akşam yapıyorum ama hiç aksatmadım

pişmeden koydum canım çıkartıp pişirirm diye bozulurmu bence bozulmaz kayınvalide sarmaları torba torba koymuş pişmeden onar niye bozulmuyor annemde benim sarma pişirip koydu onlarda bozulmuoyr yani inşalalh bozulmaz duracağı en fazla bir hafta feln 4 5 fazla geldi tencereye diye koydum

İşde anlamıyorlar kübroşum.Annemde bana dantel hazırlatıyor dedim ki uğraşma annecim kullanmam.
Yazık günah verilen paraya.İkna ettim de kuzende kullanmaya almamış hazır varmış onları aldık göstermelik.

Çok iyi yapmışsın canım sen.Umarım benimkide öyle olur.
Sen birde oturma odandan farklı bir yere koyacaksın hemde kapaklı olacak.
Benimki kapaklı bile olsa oturma odamda olacak bende onu istemiyorum.
Ben diyorum ki salonda oturma grubu olsun,yemek masası olsun.
Birde tv ünitelik olsun.Onuda yine öyle kocaman boydan boya istemiyorum.
Spor olsun.Ortada küçük bir halı olsun.Salon geniş ferah olsun.

napiyim kimse benimle konuşmuyo ki aradan işte parazit yapıp duruyorum,,,

aaa neden öyle diyorsun nekadar konuştuk seninle. ama ismini söylemek istemeidğini düşündüğüm için ben sormadım ısrarla. sizde de büşra varmı. genelde her kübranın bir büşra kardeşi vardır. bizimkilerde bu modaya uymuşlar da

evet rahat edemiyorlar. ben diyorum valla kardeşime bir tane bile dantel örmem. çünkü ablamlar bana örmüşler benimde ona örmem gerekir. ama dedim alsın benimkileri çok göstermek istiyorsa ona verecveğim paraya gider kardeşimin eksik elektirikli aletlerini alırım daha iyi. pikoydu bilmem neydi ne paralar giidyor. çamaşır bulaşık makinesi alırsın valla

Yok düğündaşım ben ne konsol nede gümüşlük istiyorum.
Kapaklı dahil olsa yok.Daha spor olsun istiyorum bana çok klasik geliyor.
Sizde gerek yok diyorsanız annemle konuşayımda almıyalım.

bozulmaz cnm benim annem - ananem felan öyle yapıyolar ama budolabı poşetine koyuyolar bu arada sarmaları yine sarmışsınız bizsiz mi yiyeceksiniz hanfendi

ilk defa burda söylüyorum zaten ismimi,,, diğer topiklerde böyle bi sohbet yok ,,, herkes nickleriyle konuşuyo,,, bizde büşra yok ama bazen bana karıştırıp büşra derler=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…