2011 gelin adayları buyrun sohbete

Slm kızlaar ben geldim, doktora gittik ya sinir oldum, doktorda hamilelikten şüphelendi, ama aynı zamanda hava değişikliğinden kaynaklanabilir dedi.
Tansiyonum düşük çıktı sebep buda olabilir dedi, yarın kan ve idrar tahlili alacaklar.
Zuhal'in mobilya resimleri nerede kızlar bi bakayım.
Bu arada evin bir kısmının resimlerini ekledim ama misafir odasında hata veriyor, tv ünitesinide ekleyemiyorum yine denicem

Meltem çok güzel görünyor kızım yaa...

Bu arada bimdeki yatak örtülerini bende gördüm günlük kullanım için çok iyi geldi bana.
Ama ben günlük yatak örtümü bile sermiyorum bazen çarşafı atıyorum yatağın üstüne güzel duruyor.

benimde hoşuma gitti kaptım hemen 1 tane Çok hafif o özelliği çok hoşuma gitti meltem seninkide tüy gibi duruyor kaldırıp sermesi rahat olur

nr bileyim seninkini görünce benimki iyice kutu gibi geldi gözüme Bende temizliği kolay ısınması kolay diye avutuyorum kendimi

Ayynen öyle canım yeni evliler için küçük ev ideal bence.
Gerçi benim çeyizler bu eve tam geldi, bide kilerim var onuda doldurduk sandık ağzına kadar dolu.
Buket'cim sakın fazla çeyiz yapma...

Ayynen öyle canım yeni evliler için küçük ev ideal bence.
Gerçi benim çeyizler bu eve tam geldi, bide kilerim var onuda doldurduk sandık ağzına kadar dolu.
Buket'cim sakın fazla çeyiz yapma...

annem zamanında yapmış ama hiçbirini almayacağım canım koyacak yerim yok zaten senin maşallah 10 kıza paylaştırılacak kadar çeyizin vardı

esracımm evin çok güzel yatak örtünü ve köşe takımını çok begendim rengi çok tatlı minderli odan da bebiş odası olur artık heralde :)tekirdagda deprem olmuş zeynep iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…