- 5 Haziran 2011
- 375
- 1
- 316
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.481
5.2 ve marmara denizi merkezli diyor kandilllide, aşırı bir deprem değil, doğal diyorlar... biz de hissettik 4. katta, can veya mal kaybı yok diyolar
Allah korusun kızlar ya bence en kötü dogal afetlerden birisi 17 agustosda benim kuzenim gebzede askerdi o bile etkilerini çok zor atlattı ben Ank'da olmama ragmen 17 agustosda hiç unutmam aya bakıyorum kırmızı gökyüzü yıldız dolu hiçbir anlam yükleyemedim gece 3'te dolap üzerime düşücek sandım aşagıdan komşularımız bagırıyodu biz 5 .katta oturuyoduk hadi çabuk aşagı inin birisi radyoyu açmış istanbul haritadan yok oldu tarzında haberler ben şimdi nişanlımı aradı uyuyo dünya umrunda degil :)
17 ağustosta ben teyzemi kaybettim
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlar bim aktüelini yayınlamış bakmak isteyenler
dün eve geç gittim malesef kredi kartı yatırdım ayın 25 herkes kuyrukta sinir oldum ben daha gitmeden eşim çıkmıştı tabanlara kuvvet neyseki gittim slm dedim içeri girmden kayınvaldiemere gelsene dedi yok dedim ark gelecekmiş gideim ancak hazırlşarım birşeyler dedimö dur ben vereyim çorba melemen kimse yemeyecek aldım bende iki üç tabaklık zaten :) bende salata yaptım kızartma yaptım dolmam vardır cacık felan yetişti yani karar verdim konserve yaptırayım anneme seneye aciliyt oldumu aç yap çok iyi oluyor
çok sıcak aylincim sen nasılsın ne yaptınız aldınız mı arabayı
günaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?