2011 gelin adayları buyrun sohbete

5.2 ve marmara denizi merkezli diyor kandilllide, aşırı bir deprem değil, doğal diyorlar... biz de hissettik 4. katta, can veya mal kaybı yok diyolar

ben kağıthanede oturuyorum :) 4. katta..

17 ağustosta ataköy 5. kısım 11. kattaydık (teyzemlerde)

onun yanında bu hiç kalıyo diye mi korkmadım bilmiyorum (=

not: hissetmediysen daha iyi :) heycan yapmazsın yok yere :) iyi akşamlar bide ^^

Son düzenleme:
Allah korusun kızlar ya bence en kötü dogal afetlerden birisi 17 agustosda benim kuzenim gebzede askerdi o bile etkilerini çok zor atlattı ben Ank'da olmama ragmen 17 agustosda hiç unutmam aya bakıyorum kırmızı gökyüzü yıldız dolu hiçbir anlam yükleyemedim gece 3'te dolap üzerime düşücek sandım aşagıdan komşularımız bagırıyodu biz 5 .katta oturuyoduk hadi çabuk aşagı inin birisi radyoyu açmış istanbul haritadan yok oldu tarzında haberler ben şimdi nişanlımı aradı uyuyo dünya umrunda degil :)

17 ağustosta biz (o zaman osmanlı köyü diye bişey vardı ataköyde) boş bi arazide saklanmıştık osmanlı köyünün bulunduğu yerde:/ gecenin 3ünde trafik durmuştu sahil yolunda :/ sabah binanın tepesi çatlamış gibi duruyodu falan(meğer boya gibi bişey dökülmüş yarıya kadar) tabi ben o zaman 12 yaşındaydım :) )

17 ağustosta ben teyzemi kaybettim

günaydın kızlar bim aktüelini yayınlamış bakmak isteyenler

dün eve geç gittim malesef kredi kartı yatırdım ayın 25 herkes kuyrukta sinir oldum ben daha gitmeden eşim çıkmıştı tabanlara kuvvet neyseki gittim slm dedim içeri girmden kayınvaldiemere gelsene dedi yok dedim ark gelecekmiş gideim ancak hazırlşarım birşeyler dedimö dur ben vereyim çorba melemen kimse yemeyecek aldım bende iki üç tabaklık zaten :) bende salata yaptım kızartma yaptım dolmam vardır cacık felan yetişti yani karar verdim konserve yaptırayım anneme seneye aciliyt oldumu aç yap çok iyi oluyor

canm sabah annemle onu konuşuoduk bizde soda şişelerşne konserve yapıyor annem bı kerelik kullanıosun kapagı ve ozel kapatmak ıcın mınık bı makınesı vr cok kullanıslı oluyor her yemekte bır tane aç:)))domates suyu yapacagm bnde mısır ky,oyacagm salatalr ıcın karadut pastalar için bezelyem var zaten cok iyi oluyor başka ne yapabilirz ki:)))kışın pratik oluyor hemen dök pişir yemegını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…