2011 gelin adayları buyrun sohbete

hayret birşey ya kendimi dedi nevresim takımı koy diye fazla yok bende anne deseydin keşke ya ablan haklı canım

hayret birşey ya kendimi dedi nevresim takımı koy diye fazla yok bende anne deseydin keşke ya ablan haklı canım

ACAYİP SİNİR OLDUM BAŞKASINA GEREK YOK DER KENDİ MİLLETİ OUNCA BOL BOL İSTİYOR KOYAYIM ACAYİP GERLDİM HERHALDE KIZ ONLARI BEN NE ŞARTLARDA NASIL ALDIM BENİMDE KAFA SONRADAN ÇALIŞIYOR ZITLIK FELAN OLMASIN DİYE KENDİ KOLUNA BİLEZİK YAPMAYI BİLİYOR BENDE KALSIN İNSANLIK HALA ORDAYIM O KADAR Çrşı pazar gezmiş almış penye felan bir tane aklına gelmemişim annnem acayip bozmuş ama öyle şeylere gelemez demişki biz gelemedik gelen giden çoktu siz ne yaptınız alışıktır deniz pasta felan kesseydiniz diye kayınvaldie demiş süpriz hazırladık biz ona oysaki eşim kardeşlerini yönlendirmişti telefonla ne aldın demiş kızına oda demiş birşey almadık pasta kesitk aklımıza gelmesi ama o ana yetmiştir ohhhh anneme tam destek yani koca çarşıda bir tokada mı alamadın demiş artı sizin kızınız o demiş alıp yapın yakıştırın ama nerde hala ben nbevresim takımı koycakmışım ve 4 tane yeyze var yok o kadar bir daha asla bu kadar anlayışlı bakamam

yelizzz ben seninn mobilyalarını çok begendim ben de istiyorum ben de beyaz-turkuaz yapmak istiyorum koltuklarımı ya buket sen yazmışsın bim'e dondurma kaşıgı gelmiş diye annemle almaya gittik ama çok basit duruyodu o yüzden almadan çıktık ben size yatak örtümü ekliycem birazdan

teyzeye nevresim takımı mı koydunuz yuh diyorum yani
biz kayseride onca yere gttik
bi havlu bide çember götürdüm yeter
allah allah biz o çeyizleri ne zorluklarla yaptık
kimse onu düşünmüo
valla ben senin yerinde olsam derdim deniz koyamam diye
sen yeni ev kurdun sana getirmeleri lazım asıl

annene helal olsun canım söylemiş ay benim kayınvalidem de bimde dondurma kaşığı bulamamıştım ya ben o bulmuş almış ne mutlu oldum alt tarafı 6 tane kaşık 5 tl ama nasıl mutlu oldum düşünmesi yeter yoksa biz çok birşey istediğimizden değil düşünülmek yetiyor bize

meltemcm facete yazmıstın bn face acık bırakmıstım carsıya cıkmıstım oglen bızım iş yende sadece öğlen 1 saat izin vr o sürede face acabılıos yazamadm yetişemedm canm kesnlikle tavsıye edıorm renk uyumuna bnde bayıldm dha guselı senn olsun kuşum:)))

ben nette gördüm almaya gittim ama kalmamıştı sonra kayınvalideme söylemiştim kalmamış diye o bulmuş almış ben istedim diye beğenmese bile ben istedim diye almıştıe bende o düşündü aldı diye basitte olsa kullanırım

kesinlikle renk uyumu çok önemlii benim de kafamda buldum masa ve sandalye konsolumu ama koltuk bakıyorum bi de mutfagını çok merak ediyorum onun resmi var mı canım?Denizz geçmişi okuyorum yavas yavas delimisin kuzum nevresim takımı mı koyulur bohçaya senin kaynanan kendini çok kurnaz zannediyor heralde

aylinci o havlu ve çemberi neyin içinde koyup verdin canım?

hediye paketine sardık verdik buketçim
açıkçası benim aklıma da gelmemişti böyle şeyler koymak
ben sadece dayısının eşine çocuklarına koyucaktım
çünkü onların evinde kaldık elim boş gitmiyim diye
ama yengelere teyzelere falan da konulması gerekiyomuş
valla bu adetler bazen çok can sıkıcı

valla kızlar uysalım ama lafımıda esirgemem şimdi menopoza girmiş yeni bulaşmıyoum çünkü biraz asabileşiyorlar öyle olunca giden bir takım nevresim olsun emri vakilerden hoşlanmam annem benim valla otuttuyor güzelce eee hak edene veriyor cevabını. valla bohça bile serdim onları sandıkta bulana kadar can çekiştim bazların altı sandık indir kaldır ağır şeyleri bana bunlar kapak oluyor

bende koyarmıyım şimdi bilemiyorum balayından dönüşte hediye alıp bu bohça işinden yırtsam mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…