- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.421
Valla buket bende şaşırdım ablama dedim kızdı salakmısın madem alsın kendi koysun dedi ne yapayım işte bazen böylr sıkıntılar oluyor direniyorum mesafemi korumakla allahtan çok samimi değilim yoksa evde ne var nr yok koydurcak kendi bir toka alamamış bana alsaymış ablasına pike takımı nevresim takımı
yelizcim gene yanlış anladım sanırım ben kendi kayınpederimi öpeceğim
hayret birşey ya kendimi dedi nevresim takımı koy diye fazla yok bende anne deseydin keşke ya ablan haklı canım
ACAYİP SİNİR OLDUM BAŞKASINA GEREK YOK DER KENDİ MİLLETİ OUNCA BOL BOL İSTİYOR KOYAYIM ACAYİP GERLDİM HERHALDE KIZ ONLARI BEN NE ŞARTLARDA NASIL ALDIM BENİMDE KAFA SONRADAN ÇALIŞIYOR ZITLIK FELAN OLMASIN DİYE KENDİ KOLUNA BİLEZİK YAPMAYI BİLİYOR BENDE KALSIN İNSANLIK HALA ORDAYIM O KADAR Çrşı pazar gezmiş almış penye felan bir tane aklına gelmemişim annnem acayip bozmuş ama öyle şeylere gelemez demişki biz gelemedik gelen giden çoktu siz ne yaptınız alışıktır deniz pasta felan kesseydiniz diye kayınvaldie demiş süpriz hazırladık biz ona oysaki eşim kardeşlerini yönlendirmişti telefonla ne aldın demiş kızına oda demiş birşey almadık pasta kesitk aklımıza gelmesi ama o ana yetmiştir ohhhh anneme tam destek yani koca çarşıda bir tokada mı alamadın demiş artı sizin kızınız o demiş alıp yapın yakıştırın ama nerde hala ben nbevresim takımı koycakmışım ve 4 tane yeyze var yok o kadar bir daha asla bu kadar anlayışlı bakamam
banyo güzellik uzmanıyım ben
hmmm bende cilt sandım da geçen sormuştum cildinize hangi ürün kullanıyosunuz die ona niye bişey söylememiştin dicektim,,,,
yelizzz ben seninn mobilyalarını çok begendim ben de istiyorum ben de beyaz-turkuaz yapmak istiyorum koltuklarımı ya buket sen yazmışsın bim'e dondurma kaşıgı gelmiş diye annemle almaya gittik ama çok basit duruyodu o yüzden almadan çıktık ben size yatak örtümü ekliycem birazdan
hmmm bende cilt sandım da geçen sormuştum cildinize hangi ürün kullanıyosunuz die ona niye bişey söylememiştin dicektim,,,,
canm bn cok ürün denedm en güsel ve dogalını gükkreminde buldm cildim kuru cok iyi geldi yıllardır nasıl kesfedemedm bılmıorum bırde gul suyula temzlerm cıldımı
meltemcm facete yazmıstın bn face acık bırakmıstım carsıya cıkmıstım oglen bızım iş yende sadece öğlen 1 saat izin vr o sürede face acabılıos yazamadm yetişemedm canm kesnlikle tavsıye edıorm renk uyumuna bnde bayıldm dha guselı senn olsun kuşum:)))
aylinci o havlu ve çemberi neyin içinde koyup verdin canım?
hediye paketine sardık verdik buketçim
açıkçası benim aklıma da gelmemişti böyle şeyler koymak
ben sadece dayısının eşine çocuklarına koyucaktım
çünkü onların evinde kaldık elim boş gitmiyim diye
ama yengelere teyzelere falan da konulması gerekiyomuş
valla bu adetler bazen çok can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?