2011 gelin adayları buyrun sohbete

hayat kübra:)

benim ablam güzellik uzmanı ne kendi nede ben hiç birşey kullanmıyoruz çünkü doğla hali her zaman daha yenileyicidir bakım yaptırdığında cilt alışıyor ve sürekli lik istiyor gül suyuyla sil ara ara

ben haftada bi kaç kze kil maskesi yapıyorum yaaaaa ,,,, vazgeçemiyorum maskelrden,,,

bende doktora gittiğmide o bir kaç gün demişti bende 3 4 gün demiştim :))))))))))) hahahahahah
beklesin valla sağlığım saha önemli sonrası artık ...

ya size az demiş bana tam 1 hafta dedi. bizde kuzu kuzu uyduk dr un dediğine.

yelis istanbulun kazığı işte bize ...... bende yemekli düğün yaptım bütün düğünde takılanı verdik geldik.

eşimin arkadaşı geliyormuş şimdi yemek te hazırlamk lazım biraz dolma var yanına cacık yapsam kızartma yapsam yeter mi acaba çorba yaparım birde eve yetişirsem eğer pratik ne olabilir başka

kızlar yardıma ihtiyacım var
eşimin kuzeni gelicekmiş bize akşama ama evde hazırda hiçbişeyim yok
neler yapsam acaba ya
bunaldım şimdiden

valla edacım pişirmek için süren varsa
fırında soslu patatesli tavuk yap (benim fırınım çok çabuk pişiriyo o yüzden ben olsam yapardım)
çorba yap bide pilav falan yapabilirsin yada yoğurtlu bişeyler soğuk soğuk iyi gider salata yaparsın bide karpuz yeter zaten

Ben sana bir menü veriyim canımm taze bezelye yemegi marketlerde bulabilirsin yanına da pirinç pilavı bezelye yemeginin içine patates havuç filan da dograrsın yanına da salata içecek bir de hazır pastalar varya markelerde onlardan alırsın cheescake mesela yemekten sonra da servis edersin

Buket ben koltuklarını göremedim
neler yapsam acaba ya
bunaldım şimdiden

denizim neresi burası ya çok uygunmuş
bende abantı yer istemiyorum ne gereği var

buketcim bu arada atalay clupteydi ya kuzenimin düğünü
ben beğenmedim hiç tavsiye etmem
verilen paraya resmen acıdım

neler yapsam acaba ya
bunaldım şimdiden

sen çok pratik bir insansın canım mutlaka bulursun süper şeyler hiç şüphem yok. Ya şöyle anlık misafirde bende panik oluyorum 1 gün önceden bilsem sorun yok başımın üstlerinde yerleri var da ani olunca zor oluyor işte

meltemcim benim eşim bezelye sevmiyor maalesef
bende aylin gibi düşündüm şimdi,
sebzeli mercimek çorbası
fırında tavuk
şehriye salatası
çacık bi de yeşil salata

çayın yanına çerez ikram ederim sonra isterlerse dondurmam var onu veririm

Son düzenleme:
düğündaşşşş hayırlıı olsunnn canımm çok hızlısın maşallahh bizim cuma mobilyalar gelecek kaynanam 10 gibi gelecek onunla yerleştirelim dedik geç ilerliyorum ya

yok canım sen gayet normal ilerliyorsun biz cok hızlıyız....biz Ramazan ayına bisey bırakmak istemedik,bide benim kayınvalidemler memleketlerine donecekler,orda da dugun hazırlıkları vs olcak cunku onlar gitmeden isleri bitirelim istedik ondan yoksa sen gayet normal ilerliyorsun....

koltukarımı beğenmediğim için çekmedim canım Web sitesindede bulamadım

edacım tramisu tarifi canım geçenlerde kelepçeli kalıpp aldım 24 cm di dimi

kızlar bn cıkıorum nöbete gecıorum yarn görüşürüz bugünde çok yazamdm sıze buara yogunluktan bu hafta bıtınce işlermz cok hafflıcek bı sure o zaman bol bol yazarm öptm sizleri kocamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…