- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.521
Kızlar ev resimlerimi ekledim albümden bakabilirsinz
esracım güle güle otur canım. çok güzel evin maşallah kocaman. sen bişey hissetmiyorsun bebek konusunda bende tam tersi kendimi hamile ibi hissediyorum hareketlerime falan çok dikkat ediyorum. nasıl bu psikolojiye girdim bilmiyorum ama hayırlısı
Oy oy oy teyzoş mu olacağız acep?
Canım benim kuzenim bebiş hareket edene kadar hamile olduğumu hissetmedim demişti.
Yani olabilir esroşum.Çokda güzel olur =)
Ya bütün çevrem bana diyor ki hemen bebiş yapın.
İşde rahim küser ilaç sakın kullanma.İlkden yapın sonra yapmazsınız.
Eee yıllar sonra ikinci bebeişlerine hamile kalanlar nasıl kalıyor?
Benim adetlerim düzensiz az çok ama doktorada gittim hiç bir problem yok şükür.
Annem ilk bebişinde düşmüş merdivenlerden ölü doğum olmuş.
Sonrasında 5 yıl sonra 7 aylık ben doğmuşum.
Doktorlar anneme çocğun olmaz daha demiş.Ama kardeşimde var.
Bu milleti anlamak gerçekden zor.Ki ben çocuk için hiç hazır değilim.
Daha yaşım 22 yahu.Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
yani esracım bilemem ama bence de hamile değilsindir
çünkü ilk evlendiğim zamanlar bende de oluyodu sendeki şikayetler
hergün başım dönüyodu
kafamı yastıktan kaldıramıyodum
işten gittiğimde işim yoksa yatıp uyuyodum eşim gelene kadar
kaç kere 9:30 uyuduğumu bilirim
hiç huyum olmadığı halde
yani vücud yeni düzene alışana kadar oluyo canım bunlar ama gene de bilemem tabi
allahın takdiri belki de hamilesindir
valla idare ediyorum
aslında moralim pek iyi değil
akşam kocişle tartıştık saçma sapan bi sebepten dolayı
ve ben gene kötü oldum ağlama krizine girdim
rüyamda da kötü şeyler gördüm hala etkisindeyim
evlilik cüzdanımız eskimiş yıpranmış harap olmuş haldeydi
çok üzüldüm
kıyamm canm bnm evliliğimizin ilk zamanlarnda böyle sorunlar hep oluyor çiftler birbirini tanıyıncaya kadr sen niye onu yaptın bn yapmadm sen yaptın gibi saçmalıklar ve bu bir kaç sürüyor bazen bizimde oluor sofradan niye erken kalktın sofrada bni beklemedin gibi saçmalıklar ama sonuçta bunları aşmak mutlu olmak bizim elimzde 40 gün içinde böyle rüyalar görmende normal üstelik evlilk danışmalarına göre çiftler düğün sonrası boşluğa düşüyormuş sabır ve özveri çok takmamaya çalışıcaz çünkü koçişlerimizi çok seviyoruz:)))
ayh yelis aynen bizi anlattın sanki. aylincim yelis haklı ilk zamanlar çok zor oluyor. ama hep böyle önemsiz şeyler tabis ontradan baktığında. olayın içindeyken kafanda o kadar büyütüyorsun ki. bende çok ağlamıştım
esracım güle güle otur canım. çok güzel evin maşallah kocaman. sen bişey hissetmiyorsun bebek konusunda bende tam tersi kendimi hamile ibi hissediyorum hareketlerime falan çok dikkat ediyorum. nasıl bu psikolojiye girdim bilmiyorum ama hayırlısı
valla idare ediyorum
aslında moralim pek iyi değil
akşam kocişle tartıştık saçma sapan bi sebepten dolayı
ve ben gene kötü oldum ağlama krizine girdim
rüyamda da kötü şeyler gördüm hala etkisindeyim
evlilik cüzdanımız eskimiş yıpranmış harap olmuş haldeydi
çok üzüldüm
kıyamm canm bnm evliliğimizin ilk zamanlarnda böyle sorunlar hep oluyor çiftler birbirini tanıyıncaya kadr sen niye onu yaptın bn yapmadm sen yaptın gibi saçmalıklar ve bu bir kaç sürüyor bazen bizimde oluor sofradan niye erken kalktın sofrada bni beklemedin gibi saçmalıklar ama sonuçta bunları aşmak mutlu olmak bizim elimzde 40 gün içinde böyle rüyalar görmende normal üstelik evlilk danışmalarına göre çiftler düğün sonrası boşluğa düşüyormuş sabır ve özveri çok takmamaya çalışıcaz çünkü koçişlerimizi çok seviyoruz:)))
ben evleneli 3 ay olcak yaa
bitsin artık bu saçmalıklar
ama benim nişanlılık döneminde sinirlerim aşırı yıprandığı için oluyo bütün bunlar biliyorum
akşam resmen apğlama krizine girdim engel olamadım kendime
eşimde susturmaya çalışıyo beni garibim
aslında o kadar ağlancak bişeyde yok ama
sinirim bozulunca engel olamıyorum kendime artık
:)) kız belki vardır bellimi olur, sende bir test yaptır bence.
En azından varsa ona göre davranırsın.
Bende hiç dikkat etmiyorum, sık sık ilaç alıyorum, bazen kızıyorum kendime.
Çünkü doktorumuz ilaç alma dedi.
Aman canım, bence insan çocuğa hazır olduğu zaman yapmalı, bizim olursa kaza dicez artık.
Hiçte heyecan yok bende, insanda biraz heyecan olmazmı yaa(
Biyolojik olarak pek mümkün değil canım, çünkü yumurta günlerini takip ettik.
Eşim her akşam gelip söylüyodu, ineklerden falan bahsediyodu, kendimi inek gibi hissettim bir ara :))
sakın almayın eylülü bekleyelim beraberce:))dizel arabalarn ömrü 3 yıl diolar 3 yıldan sonra bakımları cok pahalıymış ama dizellerde az yakıyor kızlar bnm en büyük hayalim mini coper rüyalrıma giriyor araba ya
buketcim 9 açılıyor bim
salı günlri internetten aktüel yayınlıyorlar cuma günleri satışı oluyor
öylesine bakıyorum bende pek bişey almıyorum bu aralar esra
dün evi felan süpürdüm yatak odası dağınk sabahta eşim topladı yatağı yamuk felan sermi ş:) çok güldüm alışşın ne yapayım
bence değilsindir hamile ama yinede kısmeyt
bnde bakmak istiorum ama
ayh yelis aynen bizi anlattın sanki. aylincim yelis haklı ilk zamanlar çok zor oluyor. ama hep böyle önemsiz şeyler tabis ontradan baktığında. olayın içindeyken kafanda o kadar büyütüyorsun ki. bende çok ağlamıştım
kızlar siz bnm yaptıklarımı bilseniz burda anlatıp rezil olmak istemiorum birde bize nazar değiyor çok eşimi tembihliom başkalrnn yannda bana sevgini gösterme diee vla kübracm birde yeni evliler nazara çok gelir ALLAHIM yüzümüzü kara çıkartmasın hiç birmizin inşallah ama evlilk danışmanlarıda söylüyr kısa dönem oluyormuş bu tür sorunlar
kübracm hamilemsn yoksa ayy bnde eşime karnımı sev diorum oda sevio bebiş var diyorsözde istemiorum birde canım bir şey istiyor bebişn canı istedi dıorum eşim senn hamileliğini düşünemiorum diyor güsel bir duygudur eminim ama bnm hayatla ilgili planlarm var ama Rabbim eksik etmesin hayrlısın versn tabi
Oy oy oy teyzoş mu olacağız acep?
Canım benim kuzenim bebiş hareket edene kadar hamile olduğumu hissetmedim demişti.
Yani olabilir esroşum.Çokda güzel olur =)
Ya bütün çevrem bana diyor ki hemen bebiş yapın.
İşde rahim küser ilaç sakın kullanma.İlkden yapın sonra yapmazsınız.
Eee yıllar sonra ikinci bebeişlerine hamile kalanlar nasıl kalıyor?
Benim adetlerim düzensiz az çok ama doktorada gittim hiç bir problem yok şükür.
Annem ilk bebişinde düşmüş merdivenlerden ölü doğum olmuş.
Sonrasında 5 yıl sonra 7 aylık ben doğmuşum.
Doktorlar anneme çocğun olmaz daha demiş.Ama kardeşimde var.
Bu milleti anlamak gerçekden zor.Ki ben çocuk için hiç hazır değilim.
Daha yaşım 22 yahu.Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
aylincim konu nedir bilmiyorum ama çalışıyoruz bütün gün iş stresi birde hereşye ben son zamanalrda alınıyorum sanki ama ben sinirlenince belli ediyorum pek bulaşmasın diye bana çünkü birşey dedimi o an boğazlayasım geliyor ben işime gücüme bakırum normale dönünce giiyorum yanına oluyor mutlaka bende dün davetliymişiz madem söyle bana ya ben başka birşeye söz versedim ne oalcaktı sallamamayı öğrenmeye çalışıyorum zorda olsa bozma morelnii düzelir merka etme
ama benim nişanlılık döneminde sinirlerim aşırı yıprandığı için oluyo bütün bunlar biliyorum
Canım bilinçaltında farklı şeyler olabilir.
Yani eski konular seni yıpratmıştır muhtemelen.
Allah yardımcın olsun, istersen bir psikolojik danışmana git.
daha çok erken test için adetime 15 gün var. gecikmesini bekleyeceğim. psikolojik te olabilir kendimi çok kaptırdım bu ara istiyorum falan diyerek[/QUOT
Ay anacım sizle konuşunca isteyesim geldi :))
Sana yapılan aynı muhabbet tıpa tıp aynı cümleler ile banada yapılıyor canım benimde senin gibi kafam çok karışık aslında bana göre ideal olan 1,5 yada 2 sene sonra hamile kalmak 9 ay da süreç tam olacak ama korunup sonra hiç hamile kalamamaktanda çok korkuyorum
canm bnm kadınların fıtratı gereği var ağlamn normal kendını hıc tutma bnde aglamm cok nadır tutarm içime atarm sonra başım agrıyo tabi(kızlar bnm bi arkd.var onun arkd.yeni evlendi hemde severek evlilğin ilk 6 ayı bosanmayı düşündü hep çok kötüydü yazık şimdi dün haberni aldım geçmiş o günleri atlattık demiş aman sakın dikkat edelm kızlar hassas ve alınganlık yapmayalm fasla
Sana yapılan aynı muhabbet tıpa tıp aynı cümleler ile banada yapılıyor canım benimde senin gibi kafam çok karışık aslında bana göre ideal olan 1,5 yada 2 sene sonra hamile kalmak 9 ay da süreç tam olacak ama korunup sonra hiç hamile kalamamaktanda çok korkuyorum
esracım sbah kahvaltı içinde
ben kayınvaldiemelre hazırlamıştım
kahvaltılıklar
kızartma karışık
köfte
milföyden açma yapmıştım
peynirli yumurta
Cooper şuan bizim için hayal, hatta nissan micraya bile razıyım ama mümkün değil, uygun bir araba bakıyoruz.
Ford focus, polo falan düşünüyoruz.
bizede hayal mümnkün deil bütün yatırımıı ona veremm zaten o kadrda yatırımm yokbizde polo düşünüos şimdilik beyaz 2009 model bakalm baska modelde olabılr uygun gelsınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?