2011 gelin adayları buyrun sohbete

buketcim 9 açılıyor bim
salı günlri internetten aktüel yayınlıyorlar cuma günleri satışı oluyor

öylesine bakıyorum bende pek bişey almıyorum bu aralar esra
dün evi felan süpürdüm yatak odası dağınk sabahta eşim topladı yatağı yamuk felan sermi ş:) çok güldüm alışşın ne yapayım
bence değilsindir hamile ama yinede kısmeyt

:)) kız belki vardır bellimi olur, sende bir test yaptır bence.
En azından varsa ona göre davranırsın.
Bende hiç dikkat etmiyorum, sık sık ilaç alıyorum, bazen kızıyorum kendime.
Çünkü doktorumuz ilaç alma dedi.

Aman canım, bence insan çocuğa hazır olduğu zaman yapmalı, bizim olursa kaza dicez artık.
Hiçte heyecan yok bende, insanda biraz heyecan olmazmı yaa (

Biyolojik olarak pek mümkün değil canım, çünkü yumurta günlerini takip ettik.
Eşim her akşam gelip söylüyodu, ineklerden falan bahsediyodu, kendimi inek gibi hissettim bir ara :))

kübracm hamilemsn yoksa ayy bnde eşime karnımı sev diorum oda sevio bebiş var diyorsözde istemiorum birde canım bir şey istiyor bebişn canı istedi dıorum eşim senn hamileliğini düşünemiorum diyorgüsel bir duygudur eminim ama bnm hayatla ilgili planlarm var ama Rabbim eksik etmesin hayrlısın versn tabi

daha çok erken test için adetime 15 gün var. gecikmesini bekleyeceğim. psikolojik te olabilir kendimi çok kaptırdım bu ara istiyorum falan diyerek

Cooper şuan bizim için hayal, hatta nissan micraya bile razıyım ama mümkün değil, uygun bir araba bakıyoruz.
Ford focus, polo falan düşünüyoruz.

Aman yapsın canımcım ikinizde çalışıyorsunuz, ben evde olduğum halde yetiştiremiyorum, bazen eşime yaptırıyorum.
Mesela pazar kahvaltılarını hep o hazırlıyor.

bnde bakmak istiorum ama

Arkadaşlık göstereyim canım.

aylincim konu nedir bilmiyorum ama çalışıyoruz bütün gün iş stresi birde hereşye ben son zamanalrda alınıyorum sanki ama ben sinirlenince belli ediyorum pek bulaşmasın diye bana çünkü birşey dedimi o an boğazlayasım geliyor ben işime gücüme bakırum normale dönünce giiyorum yanına oluyor mutlaka bende dün davetliymişiz madem söyle bana ya ben başka birşeye söz versedim ne oalcaktı sallamamayı öğrenmeye çalışıyorum zorda olsa bozma morelnii düzelir merka etme

yelizcim bu ara o kadar çok bahsettim istiyorum falan dedim ki pskolojik sanırım çünkü hiç bir belirti falan yok. kendi kendime girdim yani olaya. hayırlı sağlıklı olsun allahın izniyle ben hazır hissediyorum

Sana yapılan aynı muhabbet tıpa tıp aynı cümleler ile banada yapılıyor canım benimde senin gibi kafam çok karışık aslında bana göre ideal olan 1,5 yada 2 sene sonra hamile kalmak 9 ay da süreç tam olacak ama korunup sonra hiç hamile kalamamaktanda çok korkuyorum

evet aynen bende öyle herşeye alınıyorum
daha fazla ilgi bekliyorum
bide adet dönemimdeyim
daha da hassasım
oluyo işte yapçak b,işey yok

esracım sbah kahvaltı içinde

ben kayınvaldiemelre hazırlamıştım

kahvaltılıklar
kızartma karışık
köfte
milföyden açma yapmıştım
peynirli yumurta

evet aynen bende çok korkuyorum
bide kayınvalidemin arkadaşı beni uyardı o yüzden hapım bitti yenisini de almıycam
bi süre de eşim korunsun
zaten ilk 1 yıl çocuk düşünmüyoduk
ondan sonra zaten istiyoruz
allah herkesin gönlüne göre versin

ay aylin bende işte bzen anormalleşiyorum bende ağlarım sebep se komiktir kesin ama nasıl ağlamak snki etimden et kopartyırolar öyle yani eşimde su feln taşıyor kolanya serpiyor korkuyor beni biliyor fenalaşıyorum hemen ama birikim işte takıntılarımın birikimi ağlama sebebim oysa yeni olan birşy değil birikenler rahatlıyorum ağlayınca ohhh sonra geçiyor birde duş sı iyi geliyor gözümü yumuyorm kafamı yukarı yüzüme değdikçe sıkıntılarım stresim gidiyor resmen

Buket'cim, dış etkiler çok var.
Bende zaman zaman olmayacağından korkuyorum.
Şimdi hamilelik yoksa acaa sorunmu var diye takılacak kafama, oysaki yumurtlama günlerini takip ettik.

esracım sbah kahvaltı içinde

ben kayınvaldiemelre hazırlamıştım

kahvaltılıklar
kızartma karışık
köfte
milföyden açma yapmıştım
peynirli yumurta

Bunlara ek olarak sosis düşüyorum, saol fikir için şekerüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…