- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.561
Kızlar bence bu konuda da bardağın dolu tarafnı görelim.
Ailelerimiz öyle olsaydı belkide evimizden ve ailemizden ayrılmak çok zor olacaktı.
Ben eski günlerimiz aklıma geldikçe çok üzülüyorum, oysaki biliyorumki şuan evde olsam o günleri asla yaşayamayacağım.
Demekki ailem çok ilgili olsaydı onlardan hç kopamaz ve eşimin değerini anlayamazdım...
Hoşgelmişsin edoşum özledik seni evli mutlu huzurlu bacım benim :)
Afiyet bal şeker olsun resimleri bekliyoruz...
Bu arada esroşum evine bakdım çok güzel allahım ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.
Eviniz maşallah gerçekden çok büyük.Mutfağına özellikle bayıldım.
Aylincim canım evliliğin ilk zamanlarında çevremden de duyduğum kadarıyla ufak tefek konulardan zıtlaşmalar olabiliyor.
Ama zamanla hepsi aşılır hiç merak etme.Nişanlılık dönemininde zorlu geçmesi yıprattı seni.
Ama şükür ki huzura erdin zamanla daha güzel olacak inşallah.
kızlar günaydın işe yeni geldim..gittik kocişle kimlikleri değiştirdik..evliyim artıkın
ne var ne yok kızlar sizler nasılsınız..kahvaltımı yapayım evin fotosunu albüme eklicem..
seninki gene evlendikten sonra anlamış
bizde o da yok
hep onun yüzünden yaşıyorum zaten bu sıkıntıları
onun yüzünden evliliğimde huzursuzluklar oluyo zaman zaman
her ne kadar istemesem de
esracım evin çok geniş arada saklanbaş oynayın kocişle kim bulursa ne isatiyorsa onu yapın .))))
benim evim çok geniş değil ama rahat kullanışı gereksiz hiç birşey yok bir ütü bir cam silmek olayı olmasa güllük gülüstanlık yaşarız .)
benı babmla beraber babamn aılesıde cok uzdu dğünden sonra babam çok üzdü bnide eşimide bn çok ağladm günlerce düğünümde babamn ailesi biras nasıl desem fesat ve çirkeftirler düğünümde bizi tebrik etmedkleri gibi kavga cıkardı terbiyesizler babamda düğünden sonra bnı sucladı eşimde beni alıp oradan uzaklastırdı o son oldu ama bn haayatm boyunca babamn evnde baba sevgısı olmadan büyüdüm eşim bna hem aile hem dost oldu senı anlıorum şimdi bile gözlerm doldu dilerm babanda bir gün anlar kötü günler geride kalır peki baban neden üzüo senı
ben aileme çok bağlıyım evlenmeden öncede hep aradım evi cepten babamı felan akşamalrı domdurma giderdik balkonda otururuduk yakın olmak mı yoksa beynime önceden alıştırmak mı ne hiç evimden ayrıldım sıkıntısı yaşamadım dolabımda hala eşyalrım hiç bir eşyamı çamaşırlarımı almadım ev terlikleim felan hepsi duruyor makyaj mlz bile sanki evde ben varım gibi tokalarım felan((((((((( annem diyor gittin ama döküntülerin her taraftan çıkıyor :)) gidince bir tuaf geliyor sanki misafir gibiyim ama belli bir süre sonra alışıyorm sanki hiç gtmemişi gibi geliyor şimdi yinr hergün arıyorum onlarda arıyorlar ve her akşam eve geçerken çık balkona el sallaıyoum diyorum münübüsle giderken münübüsçü bile abla inmiyormusun sen diyor :))))))) senelerdir alışmışlar çok değişik geliyor dedim evlendim evim aşağıda bazende niyporum anneme giderken gülüyor artık belli bir süre münübüsçülerle bile ark oluyor insan :)))
kızlar bugun 1 aylık oldum..ne sürpriz yapicim eşime..
emine nerde 2 gündür ya?
kısaca şöyle söyliyim
babam eşimi istemedi kayserili olduğu için
tek sebep bu
hiç tanımaya çalışmadı
hiçte evlenmemizi istemedi
hep sorun çıkardı nişanlılık dönemimde
hep nişan bozulcak diye düşündü ve çevresine de öyle söyledi düğüne bir ay kala bile düşün
öle işte
sizin sebep neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?