2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet doğdu söylüyosun
gerçi benim için sadece annemden ayrılmak zor oldu
inan annem olmasa o eve yılda bi kez anca giderim tabi bide kardeşim
ne o evi özlüyorum ne de eski yaşantımızı
sadece annemi ve kardeşimi özlüyorum o kadar
allahtan yakınız haftada bir görüşüyoruz ya onlar geliyo ya biz gidiyoruz

inşallah herşey daha güzel olur

kızlar günaydın işe yeni geldim..gittik kocişle kimlikleri değiştirdik..evliyim artıkın
ne var ne yok kızlar sizler nasılsınız..kahvaltımı yapayım evin fotosunu albüme eklicem..

hoşgeldinnnn bebemmm hayırlı olsunnnn canım benimmm ekle ekle bende ekledim evimin fotolarını ama sadece yatak odası yok kızlar onuda sonra bi ara eklerimmm

ben aileme çok bağlıyım evlenmeden öncede hep aradım evi cepten babamı felan akşamalrı domdurma giderdik balkonda otururuduk yakın olmak mı yoksa beynime önceden alıştırmak mı ne hiç evimden ayrıldım sıkıntısı yaşamadım dolabımda hala eşyalrım hiç bir eşyamı çamaşırlarımı almadım ev terlikleim felan hepsi duruyor makyaj mlz bile sanki evde ben varım gibi tokalarım felan ((((((((( annem diyor gittin ama döküntülerin her taraftan çıkıyor :)) gidince bir tuaf geliyor sanki misafir gibiyim ama belli bir süre sonra alışıyorm sanki hiç gtmemişi gibi geliyor şimdi yinr hergün arıyorum onlarda arıyorlar ve her akşam eve geçerken çık balkona el sallaıyoum diyorum münübüsle giderken münübüsçü bile abla inmiyormusun sen diyor :))))))) senelerdir alışmışlar çok değişik geliyor dedim evlendim evim aşağıda bazende niyporum anneme giderken gülüyor artık belli bir süre münübüsçülerle bile ark oluyor insan :)))

Bizde sevdiceğimle zaman yaklaştıkça sitrese bindik resmen.
Ufak tefek konulardan kırılıyoruz.Şükür ki öyle konuşmama gibi bir huyumuz yok.
Aksine konunun üzerine gider konuşur konuşur çözeriz.
Ama ikimizde sakin olmak zorundayız bunun farkındayım...

Erkek olarak kendine düşenleri yapamamakdan çok çekiniyor.
Ama biz bunu başdan da biliyorduk kasılmanın anlamı yok diye düşünüyorum.
Sevdiceğimde ailen sana destek o yüzden rahat bakıyorsun ama ben tekim diyor.

Ama tek olmadığının farkına varması zaman alıyor.Bir çok şeyden vazgeçmiş durumdayım ben zaten.
Söylüyorum önemli değil varsın eksik olsun diye ama oda haklı.
Allahım yardımcımız olsun.

seninki gene evlendikten sonra anlamış
bizde o da yok
hep onun yüzünden yaşıyorum zaten bu sıkıntıları
onun yüzünden evliliğimde huzursuzluklar oluyo zaman zaman
her ne kadar istemesem de

benı babmla beraber babamn aılesıde cok uzdu dğünden sonra babam çok üzdü bnide eşimide bn çok ağladm günlerce düğünümde babamn ailesi biras nasıl desem fesat ve çirkeftirler düğünümde bizi tebrik etmedkleri gibi kavga cıkardı terbiyesizler babamda düğünden sonra bnı sucladı eşimde beni alıp oradan uzaklastırdı o son oldu ama bn haayatm boyunca babamn evnde baba sevgısı olmadan büyüdüm eşim bna hem aile hem dost oldu senı anlıorum şimdi bile gözlerm doldu dilerm babanda bir gün anlar kötü günler geride kalır peki baban neden üzüo senı

:)) İyi hatırlattın sıkıldıkça oynayalım :))

Ayy cam silmek deme bana, bizim evde cam silmek tam bir işkence, gerçi eşimle sildik ama saolsun leke leke bıraktı ben tekrar sildim...

Edaa canımcım bekliyoruz fotoları merakla.
Ayşe'cim gelmiş, canımm özledim seni yaa...

kızlar bugun 1 aylık oldum..ne sürpriz yapicim eşime..
emine nerde 2 gündür ya?

esracım maşallah evin ne kadar büyük balımm ohh geniş geniş..
benim evde iki odalı salon rahatta.. yatak odam kıç kadar afedersinn..
Allahım huzurla oturmayı nasip eylesin..o eve bi bebiş yakısır da ammaaaa :))

Son düzenleme:
Kızlar bence bu aile muhabbetlerini kapatlım yoksa ağlayacağım.
Deniz kıskandım seni (
Duygularımı içime hapsetmişim meğer (
Bizimde düğünümüz çok parlak olmadı ama çok şükür Rabbim bana bunların karşılığında çok iyi bir eş nasip etti...

aylincim önüne bak canım sen geçmişi deşercen işin iinden çıkılmaz

sen adet gerginliği yaşıyorsun ve duysallaşıyorsun bende de öyle oluyor haftaya gör bak yazdıkalrımdan bile anlarsınız :))

kısaca şöyle söyliyim
babam eşimi istemedi kayserili olduğu için
tek sebep bu
hiç tanımaya çalışmadı
hiçte evlenmemizi istemedi
hep sorun çıkardı nişanlılık dönemimde
hep nişan bozulcak diye düşündü ve çevresine de öyle söyledi düğüne bir ay kala bile düşün
öle işte
sizin sebep neydi

Ne hoş anlatmışsın denizcim gülümseyerek okudum.Bende aileme çok bağlıyımdır.Onlarda bana aynı şekilde.
Özellikle babamla aramızda farklı bir bağ vardır.Genelde erkek kardeşim annemle bende babamla olurum.
Bizim evde bir şey vardır.Bir konu varsa dördümüz bir araya gelir konuşur onu çözüme ulaştırırız.
Benim istememde,sözümde,nişanımda ve şimdi düğünümde hep öyle oldu.
Ailem bana kıyamıyor çok ani bir karar oldu haklılarda.Desteklerini her zaman hissettirdiler saolsunlar.
Şaunda bile hala benim için planlar yapıyorlar.Benimde eşyalarımın bir kısmı duracak evimde.
Uzak olacağım belki ama haftada bir günüm hep ailemin yanında geçecek.
Kardeşimde sırf benim için araba alıyor.Ben ablamı istediğim zaman gidip göreyim onu buraya getireyim diye.

Ve geçen cumartesi nişanlım annem ben halı yıkıyoruz.Kardeşim geldi.Sevdiceğimle su savaşı yaptılar diyebilirim.
İkiside birbirini başdan aşağı ıslattı.Nasıl güldük eğlendik.Allahım bozmasın aradaki dengeleri gerçekden sağlam tutmuşum.
Şükür ki iyi anlaşıyorlar ve buda beni mutlu ediyor.Aile desteği çok önemli bunu bilir bunu söylerim.

Evden ayrılma konusuna gelince olması gerekiyor olacak.Ben yuva sahibi olacağım aile kuracağım.
Ve ailemin desteğini ömür boyu hissedeceğim biliyorum.

kızlar bugun 1 aylık oldum..ne sürpriz yapicim eşime..
emine nerde 2 gündür ya?

valla hiç bilmiyorum dünde görmedim kız gelir bugün belki neyse kuzum bende dün akşam yaptım normal yemeğimizi yedik sonra çay yaptım eşim balkona çıktı bende hafta sonu pasta yapmıştım yiyemedik neyse eşimin çayını verdim ben bi lavaboya gidiyorum dedim oturma odasına gittim hemen pastayı aldım mumları koydum üzerine bütün ışıkları söndürdüm sonrada heyecanla hayatım koş koş ne oldu ya offff falan yaptım içeriye bir girdiki şokkkkkkk delisin sen deli dedi sonrada beraber mumları üfledik yedik pastamızdan.....

edda burada kaç kişi ay dönümü yaptı ayol kopya çekiver
pasta şart mum şart bence evde romantik olur dıarı fena çıkmayın :)
güzel bir geceye uygun elbise şart :)))))))))))) mis gibi koku şart

eft kızlar herşeyi geride bırakın önümüze bakalm artk geçmiş geçmişte kaldı kötü günler şimdi kocalarmz vr mutluyuz seviyoruz sevıyruz

Hiç aklıma gelmemişti ay dönümü kutlamak, bugün bizimde ay dönümümüz ama bırak pastayı çorba bile yapmak gelmiyor içimden.
Bende dondurmanın üstüne müm koyup üfleteyim kocama :))

üzüldm eşini tanıyıncasevekler sen hiç üzülme bnmde ailem istemedi eşimi son ana kadr ayrılacagm dıe bekledıler şimdi çok sevıolar şükürler olsun bnm istemediler çünkü başka sebepler vardı şimdi burda yazmak istemiorum ama tanıyınca çok sevdıler herşey bitti kötü günler şükürler olsn ALLAHIM göstrmesn dilerm babanda bir an önce anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…