- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.541
Canım bilinçaltında farklı şeyler olabilir.
Yani eski konular seni yıpratmıştır muhtemelen.
Allah yardımcın olsun, istersen bir psikolojik danışmana git.
daha çok erken test için adetime 15 gün var. gecikmesini bekleyeceğim. psikolojik te olabilir kendimi çok kaptırdım bu ara istiyorum falan diyerek[/QUOT
Ay anacım sizle konuşunca isteyesim geldi :))
evet esracım bende öyle düşünüyorum
eskiler kapanmadı galiba beynimde hala önüme çıkıyo
nişanlılık döneminde bana huzur vermedi evliliğimi de etkiliyo kahretsin ki
Canım bilinçaltında farklı şeyler olabilir.
Yani eski konular seni yıpratmıştır muhtemelen.
Allah yardımcın olsun, istersen bir psikolojik danışmana git.
evet esracım bende öyle düşünüyorum
eskiler kapanmadı galiba beynimde hala önüme çıkıyo
nişanlılık döneminde bana huzur vermedi evliliğimi de etkiliyo kahretsin ki
al bndende o kadr evlennce bır oh dedim bnm için en güğseli şükür evlilik oldu nişanlılıgm sorunlu geçti ama kafama takmam sende takma kimse buna degmez ınsanları yasadıklarını arkana al ve asla gerıye bakma önüne bak hep eşinle mutlu ol gerisini unut gitsin
günaydın kızlar nasılsınız
Kızlar benimde tam tersi, en çok ağlamam gözlerimden yaş gelmesi oluyor.
Aslında bu durum çok kötü çünkü hasta oluyorum, aslında ailemi çok özlüyorum ama dışarıya yansıtamıyorum.
Önceden hemen ağlayıverirdim şimdi öyle değil.
Bazen gözümden yaş geliyor eşim hemen peçete taşıyor...
Kızlar benimde tam tersi, en çok ağlamam gözlerimden yaş gelmesi oluyor.
Aslında bu durum çok kötü çünkü hasta oluyorum, aslında ailemi çok özlüyorum ama dışarıya yansıtamıyorum.
Önceden hemen ağlayıverirdim şimdi öyle değil.
Bazen gözümden yaş geliyor eşim hemen peçete taşıyor...
iyz cnm sen naslsn dün resmlerize baktm romantık pozlar vermssnz masallh sıze
Sana yapılan aynı muhabbet tıpa tıp aynı cümleler ile banada yapılıyor canım benimde senin gibi kafam çok karışık aslında bana göre ideal olan 1,5 yada 2 sene sonra hamile kalmak 9 ay da süreç tam olacak ama korunup sonra hiç hamile kalamamaktanda çok korkuyorum
bnde senn giyim ama iyi deil işte buarada evın cok genıs yaa nasıl yapıon temzlk ılk aklıma o geldı güle güle otur gelnlıgın ıncılı olması ve ıncılı kusagı sık durmuş yakışmış maşallh
Ahh bukommm o korku çevrem sayesinde bendede var.
Ama düşünsene ilk bebişlerini yapıp sonra yıllarca korunup sonra haydi birde kardeşi olsun diye ikinci bebişlerini yapan çiftler var.
Allahım hayırlısını nasip etsin eksikliğini asla göstermesin ama zamanında olsun.
Evliliğin o ilk zamanlarıda geri gelmicek ki.Ben çalışacağım birde kendim için kariyerim için hayatım için beklentilerim var.
Evliliğimin tadını çıkartacağım doya doya yaşıyacağım o günleri gezeceğim tozacağım.Zamanı gelince bebişde hayırlısıyla olacak inşallah.
Ama en az 2 yıl olmalı.Ki ben daha 22 yaşındayım.25 annelik için ideal bir yaş.Nişanlımda 24 yaşında onun içinde erken.
İklimizde o sorumluluğa hazır değiliz.
kızlar babam benm kıymetımı evden gidince bildi şimdi hep arar cagırır yanıma gelır bna gecen telefonda kızm senı sevıyorum dedi ilk defa ağladm ama keşke yanndayken bilseydi bazı şeyleri keşke yanndayken dizlerne yatırıp sevselerdi bni
off sizde daha küçümenmişsiniz yaw
daha çooook erken sizin için bence
kızlar günaydın işe yeni geldim..gittik kocişle kimlikleri değiştirdik..evliyim artıkın
ne var ne yok kızlar sizler nasılsınız..kahvaltımı yapayım evin fotosunu albüme eklicem..
Buradaki evlerin hepsi çok geniş canım, eşyayı daha az almayı planlıyorduk fakat büyük ev olunca olmuyor, küçk eve çıksak hayatta sığmaz bu eşyalar.
Birde çok pahalı eşyalar terch etmedik, işimizi görsün yeter.
kızlar günaydın işe yeni geldim..gittik kocişle kimlikleri değiştirdik..evliyim artıkın
ne var ne yok kızlar sizler nasılsınız..kahvaltımı yapayım evin fotosunu albüme eklicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?