2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar benimde tam tersi, en çok ağlamam gözlerimden yaş gelmesi oluyor.
Aslında bu durum çok kötü çünkü hasta oluyorum, aslında ailemi çok özlüyorum ama dışarıya yansıtamıyorum.
Önceden hemen ağlayıverirdim şimdi öyle değil.
Bazen gözümden yaş geliyor eşim hemen peçete taşıyor...

bende ailemi çok özlüyorum hatta yemek odasına kaçıp kaçıp ağlıyorum eşim görmesin diye o benden daha çok üzülüyor beraber ağlıyoruz bu sefer insanın annesinden babasından ayrı kalması ne kadar zormuş 1 gün ben ararım babamı diğer gün o beni arar her telde ağlaşırız beraber ama hayatın kanunu bu kuzum zamanla alışacağızzzz

bnde senn giyim ama iyi deil işte buarada evın cok genıs yaa nasıl yapıon temzlk ılk aklıma o geldı güle güle otur gelnlıgın ıncılı olması ve ıncılı kusagı sık durmuş yakışmış maşallh

Ahh bukommm o korku çevrem sayesinde bendede var.
Ama düşünsene ilk bebişlerini yapıp sonra yıllarca korunup sonra haydi birde kardeşi olsun diye ikinci bebişlerini yapan çiftler var.
Allahım hayırlısını nasip etsin eksikliğini asla göstermesin ama zamanında olsun.

Evliliğin o ilk zamanlarıda geri gelmicek ki.Ben çalışacağım birde kendim için kariyerim için hayatım için beklentilerim var.
Evliliğimin tadını çıkartacağım doya doya yaşıyacağım o günleri gezeceğim tozacağım.Zamanı gelince bebişde hayırlısıyla olacak inşallah.
Ama en az 2 yıl olmalı.Ki ben daha 22 yaşındayım.25 annelik için ideal bir yaş.Nişanlımda 24 yaşında onun içinde erken.
İklimizde o sorumluluğa hazır değiliz.

Son düzenleme:
kızlar babam benm kıymetımı evden gidince bildi şimdi hep arar cagırır yanıma gelır bna gecen telefonda kızm senı sevıyorum dedi ilk defa ağladm ama keşke yanndayken bilseydi bazı şeyleri keşke yanndayken dizlerne yatırıp sevselerdi bni

Buradaki evlerin hepsi çok geniş canım, eşyayı daha az almayı planlıyorduk fakat büyük ev olunca olmuyor, küçk eve çıksak hayatta sığmaz bu eşyalar.
Birde çok pahalı eşyalar terch etmedik, işimizi görsün yeter.

off sizde daha küçümenmişsiniz yaw
daha çooook erken sizin için bence

kızlar günaydın işe yeni geldim..gittik kocişle kimlikleri değiştirdik..evliyim artıkın
ne var ne yok kızlar sizler nasılsınız..kahvaltımı yapayım evin fotosunu albüme eklicem..

seninki gene evlendikten sonra anlamış
bizde o da yok
hep onun yüzünden yaşıyorum zaten bu sıkıntıları
onun yüzünden evliliğimde huzursuzluklar oluyo zaman zaman
her ne kadar istemesem de

off sizde daha küçümenmişsiniz yaw
daha çooook erken sizin için bence

Tabi aylinim gerçekden daha çok küçümeniz:)
İkimizinde hayatımızla ilgili beklentilerimiz var.
Önce birazcık daha büyümeliyiz bebiş sorumluluğuna hazır olmalıyız.
Ama ikimizde hazır değiliz.Yani bebişi yap anneye var büyütsün ben böyle istemiyorum.
En azından ilk bir yılında yanında olmak isterim.Bunun içinde maddi manevi her anlamda hazır olmak lazım.

Kızlar bence bu konuda da bardağın dolu tarafnı görelim.
Ailelerimiz öyle olsaydı belkide evimizden ve ailemizden ayrılmak çok zor olacaktı.
Ben eski günlerimiz aklıma geldikçe çok üzülüyorum, oysaki biliyorumki şuan evde olsam o günleri asla yaşayamayacağım.
Demekki ailem çok ilgili olsaydı onlardan hç kopamaz ve eşimin değerini anlayamazdım...

kızlar günaydın işe yeni geldim..gittik kocişle kimlikleri değiştirdik..evliyim artıkın
ne var ne yok kızlar sizler nasılsınız..kahvaltımı yapayım evin fotosunu albüme eklicem..

Hoşgelmişsin edoşum özledik seni evli mutlu huzurlu bacım benim :)
Afiyet bal şeker olsun resimleri bekliyoruz...

Bu arada esroşum evine bakdım çok güzel allahım ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.
Eviniz maşallah gerçekden çok büyük.Mutfağına özellikle bayıldım.

Aylincim canım evliliğin ilk zamanlarında çevremden de duyduğum kadarıyla ufak tefek konulardan zıtlaşmalar olabiliyor.
Ama zamanla hepsi aşılır hiç merak etme.Nişanlılık dönemininde zorlu geçmesi yıprattı seni.
Ama şükür ki huzura erdin zamanla daha güzel olacak inşallah.

esracım evin çok geniş arada saklanbaş oynayın kocişle kim bulursa ne isatiyorsa onu yapın .))))

benim evim çok geniş değil ama rahat kullanışı gereksiz hiç birşey yok bir ütü bir cam silmek olayı olmasa güllük gülüstanlık yaşarız .)

eşyan pahalısı güsel olcak die bir sey olmaz bnde mesela duvar ünitemi cok ucuza aldm ama cok begenerek evın rahat ve hoş ve güsel olmuş saglklı olturn canm huzurla dha ne olsun

bizde iyizz edacm kaynatıoduk kocalardan arabalardan bebeişlerden:)))evini mi gorecegz senn bnde görmek istiorm kız kimliğini geç kalmışsn degstırmekte yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…