- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.581
evet aynen bende çok korkuyorum
bide kayınvalidemin arkadaşı beni uyardı o yüzden hapım bitti yenisini de almıycam
bi süre de eşim korunsun
zaten ilk 1 yıl çocuk düşünmüyoduk
ondan sonra zaten istiyoruz
allah herkesin gönlüne göre versin
ben aileme çok bağlıyım evlenmeden öncede hep aradım evi cepten babamı felan akşamalrı domdurma giderdik balkonda otururuduk yakın olmak mı yoksa beynime önceden alıştırmak mı ne hiç evimden ayrıldım sıkıntısı yaşamadım dolabımda hala eşyalrım hiç bir eşyamı çamaşırlarımı almadım ev terlikleim felan hepsi duruyor makyaj mlz bile sanki evde ben varım gibi tokalarım felan((((((((( annem diyor gittin ama döküntülerin her taraftan çıkıyor :)) gidince bir tuaf geliyor sanki misafir gibiyim ama belli bir süre sonra alışıyorm sanki hiç gtmemişi gibi geliyor şimdi yinr hergün arıyorum onlarda arıyorlar ve her akşam eve geçerken çık balkona el sallaıyoum diyorum münübüsle giderken münübüsçü bile abla inmiyormusun sen diyor :))))))) senelerdir alışmışlar çok değişik geliyor dedim evlendim evim aşağıda bazende niyporum anneme giderken gülüyor artık belli bir süre münübüsçülerle bile ark oluyor insan :)))
aylincim önüne bak canım sen geçmişi deşercen işin iinden çıkılmaz
sen adet gerginliği yaşıyorsun ve duysallaşıyorsun bende de öyle oluyor haftaya gör bak yazdıkalrımdan bile anlarsınız :))
tatlılarım günaydın
günler sonra bugün ilk defa ofisteyim..
size yazarım bugünnn
öptüm herkesi güzel geçsin gününüz
valla hiç bilmiyorum dünde görmedim kız gelir bugün belki neyse kuzum bende dün akşam yaptım normal yemeğimizi yedik sonra çay yaptım eşim balkona çıktı bende hafta sonu pasta yapmıştım yiyemedik neyse eşimin çayını verdim ben bi lavaboya gidiyorum dedim oturma odasına gittim hemen pastayı aldım mumları koydum üzerine bütün ışıkları söndürdüm sonrada heyecanla hayatım koş koş ne oldu ya offff falan yaptım içeriye bir girdiki şokkkkkkk delisin sen deli dedi sonrada beraber mumları üfledik yedik pastamızdan.....
tatlılarım günaydın
günler sonra bugün ilk defa ofisteyim..
size yazarım bugünnn
öptüm herkesi güzel geçsin gününüz
tünaydın kızlar,
konuları okuyarak geleyim dedim ama maşallah sohbet almış başını gidiyor
dün akşamdan beri yazılanları anca okuyabildim
yarın yine misafirim geliyor kızlar akşam çay'a yoruldum ben iyice ya(
hiçbişey hazırlayasım yok
şimsi eşine mi bıraktın görevi canım kaç ay hap içmiş oldun
Benimde durumum denizin gibi ailem bana aşırı düşkündür annemde babamda üzerime titrerler ama evden çıkacağım için üzgün değilim ailemi çok seviyorum ama kocamla yaşamak istiyorum o gün ağlar mıyım bilmiyorum ama ağlamam gibi geliyor
ayy valla gülümseyerek okudum nurgüşüm ..çok değişik sürpriz olmus..ben pasta yapmadım hiç akşam vaktim olmaz zaten pazar var bugun..pazar yapıcam..ancak 8 de evde olur yemekleri anca hazırlarım..en güzeli güzel bi sofra hazırlamakvalla hiç bilmiyorum dünde görmedim kız gelir bugün belki neyse kuzum bende dün akşam yaptım normal yemeğimizi yedik sonra çay yaptım eşim balkona çıktı bende hafta sonu pasta yapmıştım yiyemedik neyse eşimin çayını verdim ben bi lavaboya gidiyorum dedim oturma odasına gittim hemen pastayı aldım mumları koydum üzerine bütün ışıkları söndürdüm sonrada heyecanla hayatım koş koş ne oldu ya offff falan yaptım içeriye bir girdiki şokkkkkkk delisin sen deli dedi sonrada beraber mumları üfledik yedik pastamızdan.....
edda burada kaç kişi ay dönümü yaptı ayol kopya çekiver
pasta şart mum şart bence evde romantik olur dıarı fena çıkmayın :)
güzel bir geceye uygun elbise şart :)))))))))))) mis gibi koku şart
ben burada resim paylaşmıştım edda sen varmıydın o zaman acaba
şimsi eşine mi bıraktın görevi canım kaç ay hap içmiş oldun
Benimde durumum denizin gibi ailem bana aşırı düşkündür annemde babamda üzerime titrerler ama evden çıkacağım için üzgün değilim ailemi çok seviyorum ama kocamla yaşamak istiyorum o gün ağlar mıyım bilmiyorum ama ağlamam gibi geliyor
Hoşgeldin Ayşe'cim, seni görmek çok güzel
tünaydın kızlar,
Hoşgelmişsin ayşecim.
Yaz tabi canım bekleriz.
Ben yine işi asıyorum askıya azcık daha müsade kendime=)
tünaydın kızlar,
buket akşam unuttum perdeyi çekmeyi sabah çektim biraz net çıkmadı ama benim oturma odam japon perde demiştim göstereyim canım biraz geniş yapmış adam ilerde daraltacağım.Eki Görüntüle 230257 Eki Görüntüle 230258
4 kutu hap içtim canım
evlenmeden 1 ay önce başlamıştım
kayınvalidemin arkadaşı ebe hemşire
kesinlikle önermiyorum dedi
ilk çocuktan önce hormonlarınızı bozmayın dedi
sonuçta ne kadar yenilenmişte olsa hormon dengenizi bozuyo sonuçta o hap dedi
hamile kalmanı engelleyebiliyosa küçücük hap kimbilir hormonlara neler yapıyodur dedi
en iyi yöntem kondom dedi ben herkese onu öneriyorum ilk çocuk olana kadar dedi
ilk çocuktan sonra kullanmak istersen kullan
en azından bi tane çocuğunuz olmuş olucak dedi
mantıklı geldi söyledikleri
bide sonradan doktor doktor gezmek istemiyorum çocuk için
biraz da o korunsun
buket akşam unuttum perdeyi çekmeyi sabah çektim biraz net çıkmadı ama benim oturma odam japon perde demiştim göstereyim canım biraz geniş yapmış adam ilerde daraltacağım.
4 kutu hap içtim canım
evlenmeden 1 ay önce başlamıştım
kayınvalidemin arkadaşı ebe hemşire
kesinlikle önermiyorum dedi
ilk çocuktan önce hormonlarınızı bozmayın dedi
sonuçta ne kadar yenilenmişte olsa hormon dengenizi bozuyo sonuçta o hap dedi
hamile kalmanı engelleyebiliyosa küçücük hap kimbilir hormonlara neler yapıyodur dedi
en iyi yöntem kondom dedi ben herkese onu öneriyorum ilk çocuk olana kadar dedi
ilk çocuktan sonra kullanmak istersen kullan
en azından bi tane çocuğunuz olmuş olucak dedi
mantıklı geldi söyledikleri
bide sonradan doktor doktor gezmek istemiyorum çocuk için
biraz da o korunsun
tünaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?