2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayşeciğim hoşgeldin canım
bende seni özledim, epeydir sohbet edemiyoruz....

kızlar nazlanmak gibi olmasın ama son günlerde tansiyonum cok düşüyor bir de sürekli hasta oluyorum ya grip ya üşütme ya baş ağrısı ya mide bulantısı

dünde eşime sinir oldum kuzenine resmen yalvardı bizde kalması icin 2 karı koca iki kişilerdi, onlara yatak hazırla havlu çıkar, eh bi de yabancı insanlar ben hayatımda ilk kez görüyorum
wc ye kalktılar gece birkaç kere her sese uyandım... sabah da evdelerdi ben çıkarken, eşime dedim kahvaltı yapıp da gitsinler bari oldu olacak. şimdi beni aradı diyo ki sakın eve benden önce gitme, neden dedim cünkü masayı toplamadık dedi
dedim o kadının kadınlığını başlarım ben.... terbiyesiz düşüncesiz
sen de dedim beni biraz olsun sevseydin elalemin karsına değil bana acırdın.
kapattı telefonu suratıma telefonu mail attı, ben seni düşünmeseydim eve gidip ortalığı toplamayı planlamazdın ama şimdi gitmicem yazmış....
bende Allah razı olsun yazdım gönderdim

anneminde buzluk böreği dediği birböreği var acil misafirde onu çıkartıyor kesiyor üzerine yumurta sarısı sürüp fırına veriyor.

Kızlar gördüm japon fonlarınızı gerçekten duruşları çok güzel ona lafım yok ben içlerine zebra istiyorum yanları japon fon süper olur onda aynı fikirdeyiz ama benim camlarım dar sizinkilerde dar ama sizin yanlarında düz duvarlar var oralara koymuşsunuz benim camlarımın iki yanındada düz duvarlarım yok malesef camımın biri 1 metre diğer 1,5 metre:S

Bekleriz resimleri canım bizede fikir oluyor sayenizde.
iyiyim canım allaha şükür gün saymaya devam ediyoruz işde ne olsun
Darısı benim başıma inşallah.Ev hanımlığı yapmayı çok isterim.

Edaaa sende bir test al, benim şikayetlerim sende de var :))
Hakikaten nasıl kadınmış yaa, insan bari masayı toplar.
Benim eltim sabah biz kalkmadan kahvaltı hazırlardı, sanki misafir ben gibiydim :))

Bekleriz resimleri canım bizede fikir oluyor sayenizde.
iyiyim canım allaha şükür gün saymaya devam ediyoruz işde ne olsun
Darısı benim başıma inşallah.Ev hanımlığı yapmayı çok isterim.

amin inşallah nilaycım darısı tüm nişanlıların sözlülerin başına inşallah :)

ayşecim siz araba almışsınız heralde tebrik ederim güle kullanın inşallah...

esracım sende hamişmisin yoksa:81::81::81: merhaba bu arada

Gerçekden insan misafir olduğu evde helede bu kadar güzel ağırlandıkdan sonra en azından bir sofrayı toplar yahu.
Ama işde edacım her insan malesef ki düşünceli olamıyor.Eşini tavrına gelince seni gerçekden düşünmüş haksızlık etme.
Ama benden önce eve gitme demesi biraz tuhaf olmuş.Cafede oturup eşin mutfagı toplasın diye bekliyecek değilsin.
Enişde yinede elinden geleni yapmış canım üzme sen kendini.

Sendemiiii :))
Değilim canımcım, ben şimdiden söyleyeyim o kadar kolaymı hamile kalmak yaa....

ay yok canım ben değilim benim geçen sene evlenen bi arkadasımında hamile oldugunu öğrendimde dün.. o yüzden sanada böyle pat diye sordum valla kusura bakma canım ya..

aman Allah eksikliğini göstermesinde canım vakti zamanında bizlerde anne oluruz inşallah..

Ayşe'cim gerçekten komşu ihtiyaç, bizim binada 6 katlı sadece karşı dairedeki komşumla iyiyiz.
Onunla aynı yaştayız zaten tam kafa dengi.
esracım nereli komşun

edacım kadına gerçekten helal olsun kahvaltı masasını bile toplamamış.
yazık eşin arada kalmış canım. neyse bundan sonra eşin daha çok dikkat eder canım.
biz senle hele aynı yaştayız ya hep sohbet etmek istiyorum seninle ama hiç fırsat olmadı
bigün inşallah buluşuruz konuşuruz çok isterim senle tanışmayı

buketim superfreshin mi o börek bende yapmıştım acemilik günlerimde.
sizin ev kaç m2 buketim

Ahh içim hiç rahat değil ama yemeğim yok, kek yapmam lazım eşim askerlere götürecek.
Gelincede karşı komşuya davetliyim.
3te belli lur Ayşe'cim, ama değilim hamile eminim yani.

esracım Allah gönlüne göre versin.

bizim binada 20 daire var kimseyi tanımıyorum. yanımdaki komşu 40 yaşlarında birkadın kayınvalidemle evi alırken falan tanışmışlar. bir onunla sohbete diyorum. eskisi gibikomşuluk yok o yüzden pek güvenip kimseyle komşuluk yapamıyorum. tam karşımdaki binada eltim oturuyor hemen yanındakibinadada kayınvalidem . onlar bana arkadaş oluyor.

Sendemiiii :))
Değilim canımcım, ben şimdiden söyleyeyim o kadar kolaymı hamile kalmak yaa....

nasip ya esra. hiç ummadığın anda kalabilrsin senin yumurtlama dönemini kontrol etmen bence %100 güvenilir bir yöntem değil. ama ben hisslerin ve hava değişikliği sebeiyle hamile olmadığını düşünüyorum.hayırlısıyla 3 saat sonra belli olacak zaten. kim alacak sonuçları

Son düzenleme:
ayşecim siz araba almışsınız heralde tebrik ederim güle kullanın inşallah...

esracım sende hamişmisin yoksa:81::81::81: merhaba bu arada

çok teşekkür ederim gamzecim. darısı olmayanlara inşallah.
gamzecim bende sana yazmadan mutluluklar yazdım ama okudun mu bilmiyorum
çok mutluluklar dilerim canım nasıl gidiyor alıştın mı.

Rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman versin...

Amin Ayşe'cim.
Arkadaşım aslen Yozgatlı, bugün ona gelecek misafirler perşembe bize gelecek, tesadüfen öğrendim akşam.
Eşlerimizin iş yerinden arkadaşlar...

ay eda yani siz yeni evlisiniz ne işi var kalıyorlar onlar zaten ilk aşamada düşüncesizlik yapmış

teklif edersin kalıra kalır ısrar etmenin alemi ne valla benim eşim ısrar etcek şöyle gözlerimi bir çeviririm oldu birde yalvaraydı kal kal diye
biz başkasının evinde öyle bırakıp gitsen arkamızdan dedikleri kalmazdı bütün cümle aleme yetişmişti :)))
neyse sakin ol sende ama bu temp seni gerçekten belli bir süre sonra bunaltır

yakınmışlar canım
eltin kaç yaşında aranız nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…