2011 gelin adayları buyrun sohbete

Neyse en iyisi sonucu bekleyelim, saol canımcım...

Ben çıkayım kızlar işimi yapayım artık.
Görüşmek üzere...

ayşemm burdan bak ya bebişimm:)

esar sence ilişkiden ne kadar sonra belirtiler ortaya çıkıyor.

canım belirtiler kişiden kişiye göre değişiyo kimisinin ilk döllenme olduğu anda bulantısı ve aşermesi başlıyomuş. Ama en büyük belirti adet gecikmesi ben iki hafta sonra olmam gerekiyoken olmadım bir hafta bekledim gelmeyince üçüncü haftada öğrendim. Aslında belirtilerin çoğu adet belirtileriyle aynı karnın ağrıyo belin ağrıyo göğüslerin şişiyo üstüne ağırlık çöküyo. Belki farklı belirtilerde olmuştur ama ben hamile olabiliceğimi düşünmedim için hiç dikkat etmemiştim canım.

adaşım evin cok güsel
güle güle iyi günlerde oturun kuzum....

biz de dün tam yemeğe oturmuştuk kapımız çaldı yöneticimiz geldi, yanında eşi ve bir çift daha
bunlar bilmem kim sizin üst katınıza taşınacaklar sizin evinizin cok güzel olduğunu düşünmüşler perdelerinizden o yüzden nasıl yerleştirdiğinizi bir görmek istediler dedi:44:
tövbee dedim ama neyse buyur ettik girdiler eve kadın diyo ayyy bu perdeleri nerden aldınız? yatak odanızın boyası hangisi? halılarınız cok güzel
koltukları böyle koymakla ne iyi ettiniz
dedim kusura bakmayın misafirlerimiz var sizi fazla ağırlayamacağım. taşındığınızda görüşürüz inşallah dedim gönderdim
sonra akşam yöneticiye indim dedim ki; mustafa bey birdahaki seferi lütfen yanınıza birilerini almadan sorun önce müsait olup olmadığımızı ve isteyip istemediğimizi öğrenin sonra gelin. emrivakilerden hoşlanmıyorum eminim sizde hoşlanmıyorsunuzdur, saygılı olmazsak geçinemeyiz dedim.
adam cok mahçup oldu ama napiim sinirlenmiştim çok

Ayy Edacım canım herşeyin çok güzel maşallah bak rabbim nasıl yardım ediyo evi tutarken ne kadar sıkıntılar çekmiştin. Allah sağlık sıhhat huzur versin kuzum.

Esra cım evin ne güzel ne kadar geniş ferah bende o kadar çok istiyorum ki evimin geniş havadar ve ferah olmasını en önemlisi mutfak zaten küçük oldumu hiçbir işe yaramıyo Büyük evde eşyalarda daha bi gösteriyo kendini

Hakkaten bazen insanlar çok düşüncesiz oluyolar ya hayret bişey. Neyse canım salla gitsin sen keyfine bak

aferin adaşım çok iyi yapmıssın..adaş bu aralar sana herkes üstüne geliyo bilmem farkındamısın..gidin sorun sorusturun alın saçmalıga bak..sırf evi görmek için geldiler adaş..mobilya bakmaya gelmediler elbet..keşke almasaydın..şuan misafirim var deseydin kusurabakmayın..ahh işte bende böyle o an aklıma bişi gelmez sonradan kafam basar ebnim ama iş işten geçer..şimdilik eşini affet ve birdaha asla misafire kal deme de eşine ceremesini sen çekiyosun ayol ALlah Allah

sağol canım benimmm çok şükür küçük evim ama en ideali buydu..
napalım bizde kendi evimiz oldugunda büyük eve gireriz mutfagı şöyle büyük olan

buket bak resimleri albüm yaptın..eşime dedim buket canıma okucak en sonunda çekmem lazım

İyi yapmışsın edoşum istediğim halıları gördüm salon halın mesela birde istediğim sürahiyi gördüm sen şimdi bana onları nerden aldığını söyleyeceksin bende alacağım

insanın her türlü hali olur o anda kocanla fantazi yapıyor bile olabilirdin ayıp yapmış yönetici cık cık Senin perden nasıldı ki canım hatırlamıyorum ben tekrar koyabilecek misin bende perde seçme aşamasındayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…