2011 gelin adayları buyrun sohbete

benimde hiç komşum yok
karşı dairedeki 45 yaşlarında bi kadın
üst kat komşuyla teyzem tanışıyodu o vasıtayla tanıştık
ama daha kimseye gidip gelmedim
aslında gönende komşuluk ilişkileri iyi ama
bizim apartmanda pek iyi değil anladığım kadarıyla

Şimdi gönül rahatlığyla işlerime dönebilirim.Yine gelmeye çalışırım görüşürüz kızlar.
biz gerçekden çok güzel dostluklar kurduk burda.Söyleseler inanmazdım 6 ay içinde bu kadar çok yeni gelin arkadaşım olacağını vede aynı şekilde yeni cicim cıvıl cıvıl evleri resimde olsa ziyaret edeceğimi.Gerçekden çok güzel fikir oluyor bana.Darısı bekleyen bizlerin başına inşallah.

çok teşekkür ederim gamzecim. darısı olmayanlara inşallah.
gamzecim bende sana yazmadan mutluluklar yazdım ama okudun mu bilmiyorum
çok mutluluklar dilerim canım nasıl gidiyor alıştın mı.

amin canım bakalım bizde almak istiyoruz bu aralar araba kısmet olursa inşallah...

görmemiştim canım çok sağol sen zaten bana hep çok samimi geliyorsun ayşecim ya...

alıştım sayılır artık...ama işe izinden sonra dün döndüm,evde olmaya alışmıştım şimdide hem evli hemde çalışan bir bayan olarak hayatımı düzene koymaya çalışıyorum işte bakalım inşallah Allah yardımcım olsun

canım valla çok kolaymışş :)) bende bu kadar kolay olabiliceğini sanmıyodum ama

Anacım söyleye söyleye gerçekten hamile edeceksiniz beni :))
Çocuk ister oldum sayenizde.
Esra söyle bakalım canım, sence hamilemiyim ben.
Midem bulanıyor, tansiyon düşük ve gaz sancısı çok oluyor.
Ama havalardan diyorum ben..

valla çalıştığım için komşuyu pek aramıyorum açıkcası öyle bazıları mal mal bakıyor görüyorsun insan bir selam verir kolay gelsin der bende pek sallamıyorum aqçıkcası koca kadınlar

yakınmışlar canım
eltin kaç yaşında aranız nasıl?

eltim 34 yaşında.iki çocuğu var. hamdolsun iyi aramız. ben çalıştığım için çok görüşemiyoruz ama hafta sonları eşleirmizle beraber çaya falan gidip geliyrouz birbieimize. çocuklarını çok sveiyorum. benimkide çocuk sevdiği için özledik diyip gidiyoruz onlara.

eskidendi komşuluk valla benim kapı komşum daha sohbet edememiştik merhaba merhaba falan ama bir gün baktım taşınıyorlar apar topar. ertesi gün sabah 4 te polis kapımızı yumrukladı hemde sivil polisler binayı falan sardılar. meğer karşı komşu bi işler çeviriyormuş. o yüzden kokruyorum ben sadece yanımdaki kadın yıllardır o binada onunla sohbetim var.

valla çalıştığım için komşuyu pek aramıyorum açıkcası öyle bazıları mal mal bakıyor görüyorsun insan bir selam verir kolay gelsin der bende pek sallamıyorum aqçıkcası koca kadınlar

aynen deniz kimse dmeiyor bu yeni gelin bir merhaba diyelim. onlar demeyince bende demiyorum. belkide binada oturmuyor misafir dir falan diye sesmi çıkarmıyorum öyle geçip gidiyoruz

Canım şimdi şöyle evet belirtiler tam olarak tutuyo gaz sancısı fazlasıyla yaşıyosun hamile olduğunda tansiyonun farklılaşmaya başlıyo o da var miğde bulantısı bende çok olmamıştı ama o bünyeden bünyeye değişi ama bende olan miğde bulantısı normal bulantıdan farklı geldi bana. Çünkü üşüttüğünde falan miğden derinden ağar bi şekilde bulanırya bunda öyle değil hafif hafif sürekli bulantı ve böyle tam miğdenin başlangıcı bulanıyo sanki tam göğsünün alt kısmı yani bende öyleydi. Canım belirtiler tutuyo ama bünye farklı bi bölgeye gidince sen oranın havasından suyundan etkilenmiş te olabilir. Neyse kan verdin nasıl olsa kesin sonuç çıkıcak bi iki saat sonra:))

Boşverin kızlar demesinlerr aman ben yeni gelinim demeye çekiniyorum zaten, altın derdine düşerler diye...
Komşular sadece işleri düşünce geliyorlar, zaten apartmanın hepsi azeri sadece 3 daire türk, kapıcımız bile azeri....

ne kadra çok misafir ağırlıyosun canım sen

allah dağına göre kar veriyo derler yaa beceriklisin diye
sürekli misafir gelio galiba

eşim zaten benden erken geliyor kızlar eve o bana aslında yağcılık yapmak icin öyle dedi yoksa o 17:30 da evde oluyor ben 18:30 da. yani bak o kötü ama ben ciciyim hesabı.....
dün yatarken dedim; bir daha benden onay almadan birine bu evi ve beni etkileyecek bir konuda bişey demeni istemiyorum.
Kendinden soğutuyorsun dedim, baktım sabah ben uyanmadan uyanmış saçlarımı seviyo
üzerimi giyerken su getirdi. normalde servise yürüyordum bu sabah arabayla bıraktı kesin onlara ekmek almak icin bırakmıştır.....

Ayşeciğim evet canım buluşabilirsek cok güzel olur, bi gün iş çıkışı sahilde birer kahve pek bir hoş geliyor kulağıma...

bende perdeler gelmeden büyük temizlik yaptırsam iyi olacak ama bizime eve ayakkabılarla girilip çıkılıyor hala o yüzden temizlik için acele etmiyorum

esar sence ilişkiden ne kadar sonra belirtiler ortaya çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…