2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay inşallah benide ısırır o sinek ucuz atlatmak istiyorum gamze ya aylin deniz zeynep gibi ölüp ölüp dirilmek istemiyorum

canım bak kendini fazla sıkmazsan herşeyi daha kolay atlatırsın gibi geliyor bana.. tabiki herseyden değşik bir duygu ama çok korkmamaya çalış tamammı...

inşallah Allahın izniyles sende kolay atlatırsın canım

Buket cumhuriyet cad. Akasya veya akdeniz perdeci var çok hoş modeller vardı sen bir orayı turladın mı

hiç çıkamıyorum ki canım biliyorsun bütün gün dükkandayım dolaşma imkanım olmadı ama netten beğendim birşeyler bizim aile perdecimiz var bizim evin ve abimin perdelerini yapmıştı bana senin evinkileride ben yapacağım diyorduAnnem ona gidecek eve gidip ölçü aldıracak sonra biz renk ve model seçeceğiz

edoşumm evine bayıldım koltuk takımın çok uyumlu olmuş özellikle tekli koltukları çok begendim ama tek unsur mor çiçek bozmuş salonda masanın üzerinde bi de yatak örtünü çok begendim o sürahiden bizde de var aynısı akrilik deniyo galiba ondan

sağol balım darısı sana inşallah ..evet ççiçek bozdu meltoşum ama koyucak yerim yoktu bebişim..

Son düzenleme:
dur netten bakayım modelelrine canım ben oturma odasına girişe ve koridora gri halı istiyorum

benim oturma halım bu shaggy gibi ama çok farklı bir sistemde yapılmış canım. çok memnunum. ve çok hoş bir parıltısı. parlak değil ipleri çok hoş olduğu için parlıyor gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…