2011 gelin adayları buyrun sohbete

farkındayım adaşım, bi de ben biraz sessiz kalıyorum eşime göre
o laf ebesi herşeye verecek bi cevabı var.... maalesef öyle olunca da ben pısırık kalıyorum.

kübracığım söylemen çok iyi oldu çok güzel modeller var fiyatlarıda uygun halılarımıza kayınpederim sponsor olacakmış çok pahalı birşey olmasın dedim bunlar iyiymiş zaten beyaz eşyaları siemens aldırdım batırdım adamı

ay hissetmem mi depremi
nasıl sallandık 6. kat zaten radyan temeller iyice sallanıyrmuş
luna parktaki gondollar gibi sallanıyrz baktım
ütü yapıodum anlamadım başım dönüyor sandım baktım kapılar vuruo avize şıkır şıkır sallanıo ve çok uzun sürdü
kalbim çıkcaktı yerinden.
söylenip durdum temelleri sağlam dedikleri ev bölemi olur die
sonra annem dedi sizin daha çok sallanmıştır çok sallanıyormuş onlar
halbuki annemler çok hissetmemişler.

evet canım çok pahalı değil ve antibakteriyel. ve bizim halı destina yazan model şimdi albüme ekleyeceğim eski resimlerden vardı elimde. oturma odasına aldığımız halıyı. halıda resmen yürüyoruz biz çıplak ayakla. acayip rahatlatıyor.

buakşam annemlerde kalıcam
eşim seminere gitti
sabah 5 te uğurladım. hava bile aydınlanmamıştı.
sonrada yattım yatağı ağladım yalnız hissettim kendimi
şimdiden çok özledim 2 gün nasıl dayanıcam
buakşam nasıl uyucam onsuz

senin kayınpeder'in maşallahı varmış buketim
herkesin isteyip de bulamadığı kayınpederlerden
gerçi benimki rahmetli yaşasaydı o da illaki hissettirirdi kendini

Allah başınızdan eksik etmesin......

perdelerime gelince resimlerini çekmem gerekir canım,
yatak odası fransız danteli bi onu cok beğenmişler ama en çok salonu beğenmişler cok spor ve şık duruyor dedi kadın nerden aldınız falan diye soruşturdu baya
örgü gibi canım benim salon perdelerim, fonları da keten ama rengi çok değişik

hazırlıklara kendimi fazla kaptırmazsam akşam fotolarını çekerim bebiş

zeynepcm bnde zorunlu eşimle ayrı yatmak zorunda kalıyorum nöbeti oluyor genelde çok üzlüom özlüom hemen ama rada böyle bır kac özlemek iyi gelir dönüşte güsel bir yemekle hasret gidersiniz kıyamm

yatak odasındakı halımı dıom canm bn hafıf parlak sımlerı vr gıbı leke tutmuo antıbakterıyeltam şagi tarzında deil

zeynepcm bnde zorunlu eşimle ayrı yatmak zorunda kalıyorum nöbeti oluyor genelde çok üzlüom özlüom hemen ama rada böyle bır kac özlemek iyi gelir dönüşte güsel bir yemekle hasret gidersiniz kıyamm

çok zormuş ayrı kalmak ya.
akşam gözden kaybolana kadar arkasından baktım
görende askere uğurluyorum sanırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…