- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #86.701
aferin adaşım çok iyi yapmıssın..adaş bu aralar sana herkes üstüne geliyo bilmem farkındamısın..gidin sorun sorusturun alın saçmalıga bak..sırf evi görmek için geldiler adaş..mobilya bakmaya gelmediler elbet..keşke almasaydın..şuan misafirim var deseydin kusurabakmayın..ahh işte bende böyle o an aklıma bişi gelmez sonradan kafam basar ebnim ama iş işten geçer..şimdilik eşini affet ve birdaha asla misafire kal deme de eşine ceremesini sen çekiyosun ayol ALlah Allah
zeynep akşam depremi hissettinmi ben bi de yelizin mutfagını da görmek istiyorum
hoşgeldin zeynep özletiin çok yogunmussun..
kübra ben senin mutfagını da görememiştim ekleyebilirmisin canımm
farkındayım adaşım, bi de ben biraz sessiz kalıyorum eşime göre
o laf ebesi herşeye verecek bi cevabı var.... maalesef öyle olunca da ben pısırık kalıyorum.
kübracığım söylemen çok iyi oldu çok güzel modeller var fiyatlarıda uygun halılarımıza kayınpederim sponsor olacakmış çok pahalı birşey olmasın dedim bunlar iyiymiş zaten beyaz eşyaları siemens aldırdım batırdım adamı
benim oturma halım bu shaggy gibi ama çok farklı bir sistemde yapılmış canım. çok memnunum. ve çok hoş bir parıltısı. parlak değil ipleri çok hoş olduğu için parlıyor gibi.
hangisi canım bulup ekleyebilicek misin
kübracığım söylemen çok iyi oldu çok güzel modeller var fiyatlarıda uygun halılarımıza kayınpederim sponsor olacakmış çok pahalı birşey olmasın dedim bunlar iyiymiş zaten beyaz eşyaları siemens aldırdım batırdım adamı
kübracm halı modelımız aynı sanırım footosunu bulursan ekle canm
buakşam annemlerde kalıcam
eşim seminere gitti
sabah 5 te uğurladım. hava bile aydınlanmamıştı.
sonrada yattım yatağı ağladım yalnız hissettim kendimi
şimdiden çok özledim 2 gün nasıl dayanıcam
buakşam nasıl uyucam onsuz
senin oturma odası halını gördüm canım aynısı değil ama aynı tip halıların başka bir modeli bendekide . çokmemnunum. bu albümdeki resim evi dizerken çektiğimiz. tv ünitesi ve tv yok daha kablolar oratda
zeynepcm bnde zorunlu eşimle ayrı yatmak zorunda kalıyorum nöbeti oluyor genelde çok üzlüom özlüom hemen ama rada böyle bır kac özlemek iyi gelir dönüşte güsel bir yemekle hasret gidersiniz kıyamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?