2011 gelin adayları buyrun sohbete

bizdede tam tersi aile kalabalık ama beni yemeğe çağıran yok. aslında yemeğe çağırmayana bohçada yok demiştim ama yaşlı kadınlar işte teyzeleir falan geliyorlarş. dayanamıyorum hazırlıyorum bohça giderken veriyorum. bede baya bişeyler koyuyorum ya. iç çamaşırı havlu patik lif başörtü seccade eşine iç çamaşırı çorap tesbiih .

bende terliyorum oda tam öpceği zaman dedim çok terliyim ay diyor mayanmaış benim hatunum :)))
ben hiç sevmem teri ya mutlaka yatmadan önce duş alırız

denzcim bizde öyle bn hele sıcakta soguk suyun altına gırıom hep buz gıbı hatta gecen gece balkonu yıkamastım betonun üzerne yattm bayıldm resmen ramazanda napıcaz bılmıorum

bana kalsa hiç birşey koymam evimizin karşısında kaç ay oldu şimdi çağırıyorlar ne saçam bir durum ama işte malesef öyle hergün yüz yüze bakıyoruz bir patik bir eşarp az gelir yarın öbürgün bıdı bıdı olcak biliyorum çünkü kayınvalidem diyor o bana bukar koymuştu bilmem ne

denzcm bırak desn fasla bile der geçersin:))

Kışın yorgana sarılıp yatarm ben hep şimdi kocişe yastığıma takık ben yüksekte yatıyorum o alçak ve elyafını çıkarttım yumuacık minder gibi oldu benim çok güzel ama kafan bednen yüksekte diyor önce ki yastığım tekti öylede yastığı beğenmedi şimdi küstüm gibi slikonlarda

salatalığın suyu cok olduğu icin katı sıvıyı vücut ondan alıyomuş
valla normalde hep ödem olurdu bende yazın ellerim ayaklarım şişerdi bu sene fıssss
salatalık'dan mış

deniz ya herkese öyle bohça yapmak zorunda mısın? annenin de dediği gibi sana bişey kalmicak. Sen yeni gelinsin asıl sana hediye gelmesi gerekir....

kızlar yarına
kadayıflı muhallebi
dereotlu zeytinli poğaça
peynirli gözleme (hazır yufkadan)
belki bide havuçlu & labneli pasta yaparım ama daha karar vermedim

bu arada haşhaş ezmesi nerden bulabilirim?

deniz benim yengemde koydu allahtan çok vardıda koydu..
ama kayınvalidenin durumu iyi sonucta alsın 10 atlet 10 kilot 10 lif ne biliyim..kızım az masraf değil onlar..bunlarıda ben aldım koyarsın de..
ben gecen bohça için çamaşır aldım inanırmısın 54 tl tuttu..7 atlet 7 kilot ince çorap vs ..bide bohça aldım yoktu..
ne biliyim yok o getirdi sende götür demesine gıcıgım..kızım gönlünden ne geciyosa bitti..

Son düzenleme:

yani işte davetler oldumu mecbur canım yeni gelin olduğun için

maşallah adaşıma..
aktarda bulabilirsin belki adaşım

kızlar bnım gibi bilmiomuş gibi yapın masraftan kurtulun yarın öbür gün nie bohça getirmedn dediklernde aaa inanmıorum öyle bir adetmi varmış bnm hiç haberm yoktu ayy şimdi nasıl üzüldm keşke adetlerinizi söyleseydiniz canm sizde suçç

Son düzenleme:

işte oda bana bir nevi yön gösteriyor bunlarıda koyman gerekiyor demek istiyor laf arasında neyse canım buda yakın bunud atlatırız daha 9 anne kardeş 9 baba kardeş düşünün halalar ooo ama onlar biraz soğuk onlara daha az şeyler tabi

ramazan geliyor zaten herkes kendi derine düşer sonrada çağıranlara tşk ederi çalışıyoruz saatimiz belli değil felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…