2011 gelin adayları buyrun sohbete

oyyy cnm benimm.
aklıma geldiniz ama işe devam etmek zorunda kaldım
birde eşim pek pc açtırmıyor evde onunla ilgilenmemi istiyor arada kaçamak giriyorum

vakit geçmiyo bugün kızlar ya Denizcim senin kaynanan biraz hazıra kaçıyo herseyi sen yapmak zorunda degilsin ki o da çorabını alsın koysun bari sanki tek sana geldi onun da ogluna geldi

kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş
masamı toparlamam biraz uzun sürüyor maalesef
gazete küpürleri okumakan gözlerim şaşı bakıyor artık

öperim sizi, dikkat edin kendinize

Allahtan benim kayınvalidecim o kadar tutucu değil biz yapıyorduk ama eskidendi artık yok sen ne istiyorsan onu yap diyor hep sağolsun gerçi bohça olayını hiç konuşmadıkta her konuda öyle diyor

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim gamzecim hakkımda güzel düşüncelerin için
herkes zamanla alışıyor sende zamanla tempoya alışacaksın canım
bi derdin sıkıntın yardıma ihtiyacın olursa bizlerle mutlaka paylaş destek olalım birbirimize

Ayşeciğim evet canım buluşabilirsek cok güzel olur, bi gün iş çıkışı sahilde birer kahve pek bir hoş geliyor kulağıma...

Edacım, metrocity olur cevahir olur sanırım orta noktamız
bi öğlen yemekte yiyebiliriz kuzum

gönderirim tabi ayşecimm sen isteeee bunlar canım
:NAZAR:

zuzum resimlerin 2 si açılabildi sadece.
nasıl yapsak?
albümüne mi eklesen?

şimdi bir haber okudum ve çok üzüldüm Ali Taranın eski eşinin yasadıkları bu erkekler herseyi ne kadar kolay zannediyorlar ya da zaten çok zorlu bir süreçten çıkmışsın tekrar nasıl evlenebilmeyi göze alıyorlar bizim iş yerinde bir bayanla bir erkek vardı ali ve ayşe diyelim bunlara ikisi de evliydi hatta alinin eşi çok kıskançtı bunlar birbirlerine aşık olmuşlar kaçamaklar yapmaya başlamışlar magazin servisinden bir arkadas şüphelenip peşlerine takılmış birlikte el ele bir eve girerken resimlerini filan çekmiş daha sonra işten çıkartıldılar ilk önce ayşe boşandı sonra da ali ve şimdi de evlenmişler ya ben çok korkuyorum hala korkuyorum tamam çok seviyorumm ama hep aklımda da soru işaretleri var mesela o kaynana beni çig çig yese ben tek basıma ne yaparım gibi

evimizi nişanlım teslim almış hadi gel evlenelim diyo ama ben kırgınım çok zuzumm iyi günlerde kullan koltuk takımın bellona mı bizim mersindeki koltuk takımlarımızın aynısı resmi var hatta eklerim kenarları deri koltuk kısmı da krem rengi yemek odası takımın da çok güzel sandalyelerini de koltuklarınla aynı yaptırırsın ama ben yatak odanın rengine alışamadım daha açık renkler alsaydın ya zuzummm

bu arada buket geçen bana özel mesat atmıştın ya cebe gelmiş mail, kocam gördü
baktık biraz telefona bön bön.
bişi demedim ben
geçti öyle ama acaba dedim biliyomu kk üyeliğimi

zeynebim Allah kavuştursun hiç ayırmasın

esracım bende memnunum silikon kalıbımdan eline sağlık cicim
bu arada kızlar geçenlerde tupperware konuşmuşsunuz benimde bütün herşeyim tupper ben çok memnunum

bende bu fırından hiç bişi anlamadım..artık turbo kısmında pişiricem keki böreği..
simfer fırını olan varmı kızlar aranızda

benimki luxell edacımmm

baktım canım ama ölçü için en sağlıklısı köşe takmının gelmesini beklemek galiba mobilya geldikten sonra halılara baksak geç kalmış olur muyuz?

sizin ev kaç m2 buket yazdın mı göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…