2011 gelin adayları buyrun sohbete

kasımda nikah kıyacaktınız canım dimi ertelenmedi o

akşama milföy yapıcam taze fasulye ve irmik tatlısı yapıcam bu akşam menülerim bol olsun..
biber dolmam ve makarnam da var..9 a kadar yetişirmi bilmem..tatlı ugrastırıyo çünkü :44:

meltemim guzel dusun canim
daha bir iki hafta once sana garip mesajlar atiyordu
tutarsizliklari var nisanlinin
akli selim davran kuzum
insallah Allah sana dogru neyse onu nasip etsin
aminn

bende merak ediyorum esrosun sonucunu..ayşecim sana bişi diycem eşin seni düşündüğü için öyle konusmustur..
artık bebiş bekliyoruz senden..teyze olmak istiyorum yahu

edacim esim oyle diyince uzuldum bende
keske herkesin esi gibi hevesli olsa dedim
ikimizde hazir olmadan zor canim
oyle bi riske giremem
hayirlisi olsunn

Slm kızlaar yeni geldim, Eda'cım slikon kek kalıbı çok iyi oluyor hemde sıcakken hemen çıktı ayrıca güzel bir şekil oluştu.
Eşim çok beğendi ama yedirmedim, onlar askerlerin.
Kızlar netten baktım ama bulamadım soslu makarna yapmak istiyorum nasıl yapsam lezzetli olur?

Bu arada doktora gitti sinir oldum, 3 test yaptılar 2'si normal çıktı fakat hamilelik testini yapan cihaz arızalıymış dolayısıyla yapamadılar. Doktor sakın ilaç kullanma dedi, çünkü hala olma ihtimalim varmış deli olucam küçük yerin sıkıntılarıda bunlar sanırım. Başka test yaptıracak yer yok, ay başını beklicem...

dizinin en heyecanlı yerinde reklamlar çıktı desene hayırlısı olsun esracım insan merakta ediyor tabi ama olursa Allah'tan diyeceksin doğuracaksın artık

Ya çok kötü bir durum ben ısrarla yok dedikçe doktor hamile gibisin diyor.
Çünkü diğer tahlillerde yaşadıklarımı gerektirecek bişey çıkmamış, yani hamile olmasamda zorla çocuk doğrutacaklar bana.
Eşim özel bir hastaneyle görüşmeye gitti, ay başını beklemek çok zor birde stresten dolayı geçerse çok daha kötü olacak.

akşam saatinde kimsecikler yok ben artık gündüz nete giremiyorum pazartesi günü yeni işe başladım, çok yoğunum ve zaten nete girmek yasak bu arada doktora gitmiştim cuma günü, doktor muayene etti ilaç verdi şimdi biraz iyiyim, akşamları girip gündüzü okuyorum ama artık sizinle sohbete katılamıyorum ( unutmayın beni cimcimeler :) öpüyorum hepiniziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…