- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.141
şu an gerçekten çok moralim bozuldu,,, kızlar gelmemi istemiyosanız söyleyin,, inanın bi daha ne yazılarınızı okurum ne cevap yazarım,,,
ya ben bi şey sorucam sana kadınlar kulubünde bir sürü topik var bir sürü sohbet odaları var neden 2011 gelin adaylarında takılıyorsun yanlış anlama da bazen senin erkek oldugunu bile düşünüyorum
niye burda takılmamın sana bi zararı mı var,,,,
senin ne haddine bana niye burda takılıyosun demek,,,,
Arkadaşlar ;
İsteyen istediği yerde takılabilir konuşabilir onunda sizden öğreneceği bişeyler olacaktır ki sizi rahatsız edecek bi yazısı davranışı da yok.
ama kimse kimseye de hakaret edemez.
Lütfen konuyu uzatmayın. konuda yazı yazıyorsunuz diye topic yalnızca size ait değildir..
Tansıyounm düştü bnm sanrm başım dönüyor cok işlerm yogunlugundan bırde kızlar bn saclarımı yıne kestırdım kısacık hemde önlerı uzun arkaları kısa model:)))herkes cok begendı bnde cok begendm en son 6 yaşndayken bu kadr kısa kestırmıstm bıde smdı:)
zaten diktirmek itemiyordum hazır olsun beğeneyim diyordum girdim 3. gelinliği beğendim hemen sıfır giyilmemiş. kiraladım canım bindallıyla 650 tlyeiyi denk geldi valla
Tansıyounm düştü bnm sanrm başım dönüyor cok işlerm yogunlugundan bırde kızlar bn saclarımı yıne kestırdım kısacık hemde önlerı uzun arkaları kısa model:)))herkes cok begendı bnde cok begendm en son 6 yaşndayken bu kadr kısa kestırmıstm bıde smdı:)
Arkadaşlar ;
İsteyen istediği yerde takılabilir konuşabilir onunda sizden öğreneceği bişeyler olacaktır ki sizi rahatsız edecek bi yazısı davranışı da yok.
ama kimse kimseye de hakaret edemez.
Lütfen konuyu uzatmayın. konuda yazı yazıyorsunuz diye topic yalnızca size ait değildir..
benim aşkım bankacı hergün 1 gömlek değiştiriyor
bende aynı modelden 2 hafta önce kayseriye gitmeden kestirmiştim
kuruması falan kolay ama
saçlarım dalgalı olduğundan
ya düzlemek gerekiyo
ya da köpükle şekil vermek gerekiyo
dümdüz saçları olanlar içi ideal bi model ama
benimde şuan o model düğünden sonrada dahada kısa kestireceğim
benimde şuan o model düğünden sonrada dahada kısa kestireceğim
eda senin arkadaşının evlilik durumu ne oldu hayatım
faceye yazmışsın sevindim falan diye ama
belki burda da yazmışsındır ben kaçırmış olabilirim diye soruyorum
bnmde dalgalı ama bnm evde fon makınalrn her cesıdı vr o yuzden sorun olmaz saclarıma maşalarm fön cekerm dalgalı düz bnde begndm
ayy aylinim sorma..
arkadas aradı bil bakalım ki,min cebinden arıyorum dedi eşimin dediben şok..
dün çocuk izini bulmus ankarada annesinin yanındaymıs kalkmıs gelmiş..balayına gidiyolarmıs..çıkmamışlardı tatile falan..
ama o konusmadııgm bir günde ne değişti bilmiyorum..sonlarını görmüyorum yinede ben..ama barısmalarına çok ama çok sevindim aylin..Allahım hayırlısı neyse onu versin haklarında
ya yazılanları hemen nasıl görüyosun da uyarı mesajı gönderiyosun
merakımı mazur gör
işte bana o zor geliyo zaten
bende de var her türlü alet edevat ama
vakit bulup yapmak mesele zaten
bende köpüklüyorum çıkıyorum
saçlarım dalgalı olduğu için çok hoş görünüyo
eşim bayılıyo saçlarım böyle olduğunda
aylin orda dur seni bi ısırasım geldiii..çok tatlısın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?