2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar
esracım tahminlerimizde yanılmamışız
ee tecrübe konuşuyo ne de olsa
insan evliliin ilk aylarında böyle oluyo
adaptasyon süreci olsa gerek

teşşekür ederim,,,,evet aynen yazdığın gibi olmuştu,, ben burda kendimi de tanıttım yani yabancı bi casus gibi yazılanları okuyup okuyup yorum yapmadım,,,

Yok kübracım biz zaten biliyoruz.
Ama şimdi sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki bazen konuları kaçırabiliyoruz.
Meltoşda o konuşmayı kaçırdığı için merak etti sadece.Ne zaman istersen yazabilirsin.

teşşekür ederim,,,,evet aynen yazdığın gibi olmuştu,, ben burda kendimi de tanıttım yani yabancı bi casus gibi yazılanları okuyup okuyup yorum yapmadım,,,

bende senden bugun huylandım..erkek olmandan ziyade yalancı insanlardan nefret ederim..
ismini başta hayat diyosun sonra kübra..
burası kadınlar kulübü..erkek yok yani..bide ablanın olayı..benim bi sevgilim var onunda olsun istiyorum dua edin kızlar kendini yanlız hissesiyo falan garip geldin bana..

ay kübra ya sorma bir makina asıyorum bir makina topluyorum hep ütü isteyen şeyler

bugün ütümü bitirmem lazım ortalıkta seleler geziyor

hayırlısı olsun canımcım.
ay insan pek merak edioor.
aldın mı siparişmi verdin ne yaptın ?

bende köz tepsisinde közlüyorum iyiki almışım
çok işe yarıyor hem ortalığı kirletmiyor

zaten diktirmek itemiyordum hazır olsun beğeneyim diyordum girdim 3. gelinliği beğendim hemen sıfır giyilmemiş. kiraladım canım bindallıyla 650 tlye iyi denk geldi valla

tmm kzılar köz tavası bulamazsambend eocakta yaparım . fırında bend eyaptım bir kere karardı çok feci oldu. o yzüden daha fırında yapmam[/QUOTE]

ocak pislenmicekmi esoşum

ay kübra ya sorma bir makina asıyorum bir makina topluyorum hep ütü isteyen şeyler

bugün ütümü bitirmem lazım ortalıkta seleler geziyor

benimde bazen öyle oluyo ama
genelde tatil dönüşü daha çok oluyo bu durumlar şimdi o kadar biriktirmiyorum ütü olayını
dün mesela siyahları yıkadım eve gidince alıcam çamaşırlıktan katlanıcakları katlıycam ütülenicekleri ütüleyip asıcam biticek

tmm kzılar köz tavası bulamazsambend eocakta yaparım . fırında bend eyaptım bir kere karardı çok feci oldu. o yzüden daha fırında yapmam

ocak pislenmicekmi esoşum [/QUOTE]

canım annemin evinde vardı o köz tavasından ama ocak yine kirleniyodu. Ben ocak ta direk yaptığımda kirlenmiyo fazla anca biyeri kesilip içinden suyu akarsa o zaman pis oluyo. Ama zaten her yemek yapımından sonra ocağı siliyorum ne yemek yaparsam mutlaka dökülüyo yağdı salçaydı domatesti falan. o yüzden patlıcandand kirleniversin ne yapayım :) siliyorum geçiyo. Benim közleme makinası dediğimböyle tost makinası gibi aynı ama içinde tabakalar yok direk ısı veriyo eminönünde görmüştüm. Ama kullanımı nasıldır bilmiyorum:44:

tmm kzılar köz tavası bulamazsambend eocakta yaparım . fırında bend eyaptım bir kere karardı çok feci oldu. o yzüden daha fırında yapmam

ocak pislenmicekmi esoşum [/QUOTE]

canım annemin evinde vardı o köz tavasından ama ocak yine kirleniyodu. Ben ocak ta direk yaptığımda kirlenmiyo fazla anca biyeri kesilip içinden suyu akarsa o zaman pis oluyo. Ama zaten her yemek yapımından sonra ocağı siliyorum ne yemek yaparsam mutlaka dökülüyo yağdı salçaydı domatesti falan. o yüzden patlıcandand kirleniversin ne yapayım :) siliyorum geçiyo. Benim közleme makinası dediğimböyle tost makinası gibi aynı ama içinde tabakalar yok direk ısı veriyo eminönünde görmüştüm. Ama kullanımı nasıldır bilmiyorum:44:

aylincim erken çıkıyorsun sen evde olduğun vakit ben hala işte olyrum tatlım
yemek yap kaldır çamaşır atıyorum asıyorum sabah topladm şimdi gidince yemek yapıp ütü yapmam lazım ama sevmiyorum ya ütüyü sıkılıyorum hemen iki üç birşy ütüleyip bırakıyorum e birde sıcak

ohh benim hiç ütü problemim yok eşim zaten spor giyiniyo genelde gömleği yok fazla onlarıda haftasonu çünkü haftaiçi tulum kullanıyo işinde. Kendi ütülerimide kıyafeti giydiğim gün ütülüyorum

evet doğru zaman farkı var aramızda ama
ama işte biriktirmemeye çalışıyorum bende katlarken hemen ütüleyiveriyorum

benimde eşim gömlek falan çok fazla giymiyo ama
tişörtler falan oluyo keten pantolonlar falan onlarda ütü istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…