- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.121
teşşekür ederim,,,,evet aynen yazdığın gibi olmuştu,, ben burda kendimi de tanıttım yani yabancı bi casus gibi yazılanları okuyup okuyup yorum yapmadım,,,
teşşekür ederim,,,,evet aynen yazdığın gibi olmuştu,, ben burda kendimi de tanıttım yani yabancı bi casus gibi yazılanları okuyup okuyup yorum yapmadım,,,
ahhh canım benimmmm..ne güzel duydular erkek oldu evet..erken dicektin bebişimmm
hayırlısı olsun canımcım.
ay insan pek merak edioor.
aldın mı siparişmi verdin ne yaptın ?
bende köz tepsisinde közlüyorum iyiki almışım
çok işe yarıyor hem ortalığı kirletmiyor
canım ben ocakta közlüyorum fıranda güzel olmuyo kararıyo. Şimdi közleme makineleri gibi bişey çıkmış ama ondan yok bende. Ocakta yüksek ateşte közlüyosun kabuklarıyla beraber hem lezzetli oluyo hemde içi kararmıyo patlıcanların
ahhh canım benimmmm..ne güzel duydular erkek oldu evet..erken dicektin bebişimmm
ay kübra ya sorma bir makina asıyorum bir makina topluyorum hep ütü isteyen şeyler
bugün ütümü bitirmem lazım ortalıkta seleler geziyor
zaten diktirmek itemiyordum hazır olsun beğeneyim diyordum girdim 3. gelinliği beğendim hemen sıfır giyilmemiş. kiraladım canım bindallıyla 650 tlyeiyi denk geldi valla
Anamm Zuhal'im gelinliğinide kiralamış, hayırlı olsun canımcım, resimleri isteriz...
tmm kzılar köz tavası bulamazsambend eocakta yaparım . fırında bend eyaptım bir kere karardı çok feci oldu. o yzüden daha fırında yapmam
tmm kzılar köz tavası bulamazsambend eocakta yaparım . fırında bend eyaptım bir kere karardı çok feci oldu. o yzüden daha fırında yapmam
aylincim erken çıkıyorsun sen evde olduğun vakit ben hala işte olyrum tatlım
yemek yap kaldır çamaşır atıyorum asıyorum sabah topladm şimdi gidince yemek yapıp ütü yapmam lazım ama sevmiyorum ya ütüyü sıkılıyorum hemen iki üç birşy ütüleyip bırakıyorum e birde sıcak
aylincim erken çıkıyorsun sen evde olduğun vakit ben hala işte olyrum tatlım
yemek yap kaldır çamaşır atıyorum asıyorum sabah topladm şimdi gidince yemek yapıp ütü yapmam lazım ama sevmiyorum ya ütüyü sıkılıyorum hemen iki üç birşy ütüleyip bırakıyorum e birde sıcak
ohh benim hiç ütü problemim yok eşim zaten spor giyiniyo genelde gömleği yok fazla onlarıda haftasonu çünkü haftaiçi tulum kullanıyo işinde. Kendi ütülerimide kıyafeti giydiğim gün ütülüyorum
zaten diktirmek itemiyordum hazır olsun beğeneyim diyordum girdim 3. gelinliği beğendim hemen sıfır giyilmemiş. kiraladım canım bindallıyla 650 tlyeiyi denk geldi valla
evet doğru zaman farkı var aramızda ama
ama işte biriktirmemeye çalışıyorum bende katlarken hemen ütüleyiveriyorum
benimde eşim gömlek falan çok fazla giymiyo ama
tişörtler falan oluyo keten pantolonlar falan onlarda ütü istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?