- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.101
ne amacım olabilir ki ben daha önceden de söylemiştim size sohbetiniz hoşuma gidiyo diye,,, o yüzden katılıyorum aranıza diye,,,
en basitinden kornijleri taktırmak bile 50 lira hersey para para olmadan hiçbir şey olmuyo bizim evde ne eksikler olucak bakalım resimleri bekliyorum
esratestsonuçlarıne oldu benim habermm yok. dün erken çıktım belli oldumu
esra nerde közleyeyim canım sence. bir kere fırındayapayım deidm beceremedim kabuklarıylamı közlüyorsunuzç
şu an gerçekten çok moralim bozuldu,,, kızlar gelmemi istemiyosanız söyleyin,, inanın bi daha ne yazılarınızı okurum ne cevap yazarım,,,
tmm tatlım..kal o bişi demiyo zaten..şimdi buraya 50 yasında bi kadın gelse teyze burda ne işin var dersin sende dimi..onun gibi bişi buda..
senide erkek sanmıs olabilir bu tarz şeyler..
zuzu gelinlik işinin ne yaptın
halletmişsin galiba
resim ekledin mi ben göremedim
birde sölemeyi unuttum mobilyalarını güle güle kullan
buketçiğim sende öle mutlulukla kullanın
aralarda görüyrm kızlar ama yazamıyrm
bir sürü ütüm var bu sıcakta gözümde çok büyüyor
eşimde nerde yıkanacakalrın içinfde nerde ütü olacka onu giymek ister ya valla kaçıncıya diyor sanki zamanım oldu
ben zaten bu kızın evinden bişi anlamadım farklı fotolar sanki..
özellikle mavili salon..3 boyutlu çizimler gibi
haleltimm kuzummmm gelinlik remim yok maleseff düğünde göreceksiniz artık:))) sağoll bebişimmmm
Esroşum yok tatlım ertelemicem.Dün akşam çok ciddi düşünmüştüm ama buğün hata olduğunu anladım.
İçimi döktüm rahatladım yorumlarınız beni kendime getirdi.
kübra hatırlarsanız topiğimizi ziyaret ediyordu.Yanılmıyorsam edoşum sormuşdu neden yazmıyorsunuz diye.
Kübrada ogün 2011 gelini değilim ciddi düşündüğüm bir erkek arkadaşım var.
Ama benden önce ablam var ama onunda erkek arkadaşı yok demişti.
Bizde bunun üzerine 2011 gelini olmasanda sohbetimize katılabilirsin demiştik.
Ogünden bu yanada kübra yazıyor.İsminide kübroşum sormuştu hatta adaşmışız bilmiyordum diye.
Bu tarz yanlış anlaşılmalar olabilir kızlar.Meltoşda geçmişde belki konuyu kaçırdığı için merak etmiş olabilir.
Her zaman diyorum biz burda çok güzel dostluklar kurduk.Evlerimizi hayatlarımızı paylaşıp dertlerimize sevinçlerimize ortak oluyoruz.
Ne mutlu ki bize topiğimiz beğeniliyor takdir görüyor.Ben bundan mutlu oluyorum açıkcası.
foto makinasından o zaman..çok parlak geldi bana başta..çokda düzenli maşallah
eşimde nerde yıkanacakalrın içinfde nerde ütü olacka onu giymek ister ya valla kaçıncıya diyor sanki zamanım oldu
,esratestsonuçlarıne oldu benim habermm yok. dün erken çıktım belli oldumu
esra nerde közleyeyim canım sence. bir kere fırındayapayım deidm beceremedim kabuklarıylamı közlüyorsunuzç
bukommmmmmmmmm aradılarr akşama mobilyalar geliyormuş kuzumm:)çok sevindim yaaa erkek oldu baya
kübra köz tavaları var züccaciyelerde satılıyor 6 lira biz ondan közlüyoruz ben çeyizime bile aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?