2011 gelin adayları buyrun sohbete

bir sürü ütüm var bu sıcakta gözümde çok büyüyor
eşimde nerde yıkanacakalrın içinfde nerde ütü olacka onu giymek ister ya valla kaçıncıya diyor sanki zamanım oldu

ne amacım olabilir ki ben daha önceden de söylemiştim size sohbetiniz hoşuma gidiyo diye,,, o yüzden katılıyorum aranıza diye,,,

tmm tatlım..kal o bişi demiyo zaten..şimdi buraya 50 yasında bi kadın gelse teyze burda ne işin var dersin sende dimi..onun gibi bişi buda..
senide erkek sanmıs olabilir bu tarz şeyler..

esra nerde közleyeyim canım sence. bir kere fırındayapayım deidm beceremedim kabuklarıylamı közlüyorsunuzç[/QUOTE]

canım ben ocakta közlüyorum fıranda güzel olmuyo kararıyo. Şimdi közleme makineleri gibi bişey çıkmış ama ondan yok bende. Ocakta yüksek ateşte közlüyosun kabuklarıyla beraber hem lezzetli oluyo hemde içi kararmıyo patlıcanların

en basitinden kornijleri taktırmak bile 50 lira hersey para para olmadan hiçbir şey olmuyo bizim evde ne eksikler olucak bakalım resimleri bekliyorum

kornişleri kayınperedim kendi takmış sağolsun elinden iş geliyor e bizim ustalarda var zaten o yüzden o tür masrafımız pek olmuyor bizim sadece fayansçıya para verdiler

şu an gerçekten çok moralim bozuldu,,, kızlar gelmemi istemiyosanız söyleyin,, inanın bi daha ne yazılarınızı okurum ne cevap yazarım,,,

kızlarrrr tecrübesiz arkadaşlarında bizlerden öğreneceği yaşayacağı heycanları olabilir kimseye diyemeyiz gelmesin buraya:))) ama meltoşdaa kötü bişi demedi hayatt sende ona deki sizleri gördükçe okudukça hayallerimi yaşıyorummm ve burdayım:)) bu kadar hepsiiiiiii

Son düzenleme:
tmm tatlım..kal o bişi demiyo zaten..şimdi buraya 50 yasında bi kadın gelse teyze burda ne işin var dersin sende dimi..onun gibi bişi buda..
senide erkek sanmıs olabilir bu tarz şeyler..

bunu daha nazik bi dille söyleyebilir ama,,,

neyse yazmam bundan sonra kimseyi rahatsız etmek istemem,,,,

haleltimm kuzummmm gelinlik remim yok maleseff düğünde göreceksiniz artık:))) sağoll bebişimmmm

eşimde nerde yıkanacakalrın içinfde nerde ütü olacka onu giymek ister ya valla kaçıncıya diyor sanki zamanım oldu

ee benimki garibim bi kre ütüsüz giydiya..
15 gündür ütülücem ütülücem diyosun tık yok diyo püü sana diyo

yapamam valla kendiside yapabilir

Esroşum yok tatlım ertelemicem.Dün akşam çok ciddi düşünmüştüm ama buğün hata olduğunu anladım.
İçimi döktüm rahatladım yorumlarınız beni kendime getirdi.

kübra hatırlarsanız topiğimizi ziyaret ediyordu.Yanılmıyorsam edoşum sormuşdu neden yazmıyorsunuz diye.
Kübrada ogün 2011 gelini değilim ciddi düşündüğüm bir erkek arkadaşım var.
Ama benden önce ablam var ama onunda erkek arkadaşı yok demişti.
Bizde bunun üzerine 2011 gelini olmasanda sohbetimize katılabilirsin demiştik.
Ogünden bu yanada kübra yazıyor.İsminide kübroşum sormuştu hatta adaşmışız bilmiyordum diye.

Bu tarz yanlış anlaşılmalar olabilir kızlar.Meltoşda geçmişde belki konuyu kaçırdığı için merak etmiş olabilir.

Her zaman diyorum biz burda çok güzel dostluklar kurduk.Evlerimizi hayatlarımızı paylaşıp dertlerimize sevinçlerimize ortak oluyoruz.
Ne mutlu ki bize topiğimiz beğeniliyor takdir görüyor.Ben bundan mutlu oluyorum açıkcası.

bizde elektrikten bile anlayan kimse yok buketimm en ufak bir seyde usta çagırmak zorundayız evin resimleri gelsin durum tespiti yapmam lazımmm ben gitmiyorum :)resimlerine bakıcam sadece öyle bile heyecanlıyım en son gittigimde kapılar filan takılmamıştı

teşşekür ederim,,,,evet aynen yazdığın gibi olmuştu,, ben burda kendimi de tanıttım yani yabancı bi casus gibi yazılanları okuyup okuyup yorum yapmadım,,,

benimde ütüm var birde dün çamaşır yıkadım 2 makine birini astım diğerine yer kalmadı sepette bekliyor zavallımlar. kırışacak iyice

esratestsonuçlarıne oldu benim habermm yok. dün erken çıktım belli oldumu

esra nerde közleyeyim canım sence. bir kere fırındayapayım deidm beceremedim kabuklarıylamı közlüyorsunuzç
,

Canım dayanamadık özelde test yaptırdık gece aldık sonucu vee negatif :))
Bizi görmeliydin liseli gençler gibi sarmaş dolaş olduk birbirimizi kutladık.
Millet pozitif olunca sevinir bizde negatif, hastanedekiler aşkın şaşkın bakıyordu :))

Ayy benmkinin neredeyse 50 gömleği var bütün kıyafetleri ütü istiyor (

esra nerde közleyeyim canım sence. bir kere fırındayapayım deidm beceremedim kabuklarıylamı közlüyorsunuzç

canım ben ocakta közlüyorum fıranda güzel olmuyo kararıyo. Şimdi közleme makineleri gibi bişey çıkmış ama ondan yok bende. Ocakta yüksek ateşte közlüyosun kabuklarıyla beraber hem lezzetli oluyo hemde içi kararmıyo patlıcanların[/QUOTE]

Canım köz tavaları var fiyatı 3 lira falan.
Çok kullanışlı oluyor ben b kaç yerinden delip atıyorum üstüne çok güzel oluyr, hemde ocak kirlenmiyor.

canım ben ocakta közlüyorum fıranda güzel olmuyo kararıyo. Şimdi közleme makineleri gibi bişey çıkmış ama ondan yok bende. Ocakta yüksek ateşte közlüyosun kabuklarıyla beraber hem lezzetli oluyo hemde içi kararmıyo patlıcanların[/QUOTE]

kübra köz tavaları var züccaciyelerde satılıyor 6 lira biz ondan közlüyoruz ben çeyizime bile aldım

tmm kzılar köz tavası bulamazsambend eocakta yaparım . fırında bend eyaptım bir kere karardı çok feci oldu. o yzüden daha fırında yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…