2011 gelin adayları buyrun sohbete

herkese günaydın kızlar... nasılsınız bugün....

ay ben dün eve gittim köfte kızarttım patates kızarttım yanına salata yaptım yanına meyve suyu açtık ve hepsi bitti :) :)

bugün ne yapacam diye merak ediyorum açıkçası... sizlerden yararlanırım artıkın :)

Gunaydın kızlar,

ya bisey sorucam,siz evlilige ne kadar zamanda alıstınız?

dun bir arkadasımla karsılastım 1 ay oldu evleneli,hic alisamadım diyor evim cok yabancı geliyor diyor,2 aksamda bir annemlerdeyiz diyor...

benim de evim hazır suan gidip bakıyorum ama bana da cok yabancı geliyor hic benimseyemedim daha,sanırım evlenince benim de alısmam cok zor olcak

valla ben hiç zorluk çekmedim hemen alıştım
hatta evlenmeden önce eşimle gidiyoduk durmadan evden çıkasımız gelmiyodu
düğün olsun diye dört gözle bakıyoduk
annemin evi ilk gittiğimde bile yabancı gibi geldi
sanki yıllarca o evde ben yaşamamışım gibi
ben hemen benimsedim senin anlıycan

kızlar evlenen 2011 gelinleri burada toplanalım diye bi topik açılmış
baktım şöyle bi göz ucuyla bizden kimseyi göremedim ama var mı oraya takılan birileri bizden :44:

ne guzel ya,eski gunlerini ozleimyormusun hic?

eft canm bnde farketttm aslnda konunun hemen kapatılması gerek nıe kapanmadı kı anlamadm esra ıcınde hayrlısı olsun zaten ıstemıyordu vaktı zamanda olsn inşallh kızlar bnde dün kışlık hazrladm konsantre yaptım erık ve karadttan mısır koydum bezelyem vardı zaten baska ne koysam kı kışa hazrlk

valla canım sanki senelrdir evliyim ben alıştım kafamda zaten oturmuştu benim evim bizim evimiz diye
boşken çok fazla gidemiyordum yanlış anlaşılmasın diye temizlemeye boya gibi şeylerde bulnudum büyük keyifle sen neden benimseyemedin orda mutlu olacaksın sevdiğin insanla
tabi pisikolojik olarak ilişkinizde sıkıntı varsa bu senin bakışını da değiştirir belki
alışmaya çalış öyle iki günde bir anneye mi gidilirmiş valla ben sürekli gittim mi kendmi tuaf hissediyorum bir anne abada kızının evine barkına alışmasını ister sürekli gitmek de iyi değil alışmada problem yaşar

ne guzel ya,eski gunlerini ozleimyormusun hic?

valla canım ben çok sorunlu bi nişanlılık geçirdiğim için hiç özlemiyorum inan
bide biz 9 yıldır birlikteydik eşimle
bu günleri 4 gözle bekliyoduk yani
o yüzden hiç özlemiyorum
tek özlediğim annem ve kardeşim

neden kapatılması gereksin ki yelizcim konuların isimleri farklı zaten

canımcım bende gittim bir türlü bir bulgur pilavı yaptım karpuz estim

misafir geldi sonra kek yaptım ama keklerime nazar değdi hiç üzel olmadı koktu diye koydum tbağa ama hi beğenmedim
tarif oluştur gamzecim kendine bazen insanın aklına gelmiyr hiç böyl şeyler

sende baya baya hamarat çıktın yelizz maaşallah

burdaki gelinlerin hepsi birbirinden becerikli zaten

Kızlar kübra yani hayat artık armaıza katılmayacakmıs kızı yalancılıkla suçlamışık bnm haberm yok bu kadrndan dun gıremedm neler olmuş açıkcası birini kırmak bu kadr kolay olmamalı yada yalancılıkla suçlamak bn rahat olamıorum bu konularda kırıcı olmam kırıcı olanıda hiç sevmem kübra ayşe fatma olayı deil dha dikkatli olmalıyız birini suçlarken

evet doğru söylüyorsun canım tarif oluşturmam lazım kendime... ama evimizde henüz net yok... yemekleri deftere yazmam gerekiyor ve açıkçası onada çok üşeniyorum:26::26::26:

ama bugün boş kaldıgım vakitlerede başlamam gerekiyor bir defter oluşturmaya artık

sende baya baya hamarat çıktın yelizz maaşallah

Burdaki gelinlerin hepsi birbirinden becerikli zaten

canm alsnda evlenmeden önce pek yapmazdm ama şimdi severek yapıorum evimde annem hep aman sen yapma aman sen otur şimdi iş başa düştü burdaki herkes becerikli sizden bulaştı bnada:)))iiyiki burdaym

yoo iliskimde hicbir problem yok hersey yolunda allaha sukur,biz de 6,5 yıldır beraberiz...tabiki onunla bir hayat surmeyi cok istiyorum...ben de eve fazla gidemiyorum aslinda yanlıs anlasılmasın diye, temizlik ve ceyiz yerlestirmede gittim sadece...dugune 1,5 ay kaldı....

gidince icim bir yandan kıpır kıpır oluyor burası bizim evimiz diye ama bir yandan da yabancı geliyor sonucta 27 yıldır yasadıgım hayattan farklı bir hayat...

ya kızlar ben sanırım evlilik oncesi bunalım yasıyorum,aslında en buyuk sıkıntım annemden ayrılmak onları yalnız bırakcam diye dusunuyorum,uzuluyorum surekli,daha once de anlatmıstım ya babam vefat etti,annemle kız kardesimle yasıyorum diye...iste bu yuzden bir turlu tamamen mutlu olamıyorum icim hep buruk...annemden ayrı kalmaya alısamayacagım diye korkuyorum...cok duygusal bir insanım ben...

canm bnm 2011 gelınlerı deılmıydı bn dun gordum yanlış mı hatrlıorum yoksa aynı başlıkta olunca kapanıyor die biliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…