- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #87.261
Gunaydın kızlar,
ya bisey sorucam,siz evlilige ne kadar zamanda alıstınız?
dun bir arkadasımla karsılastım 1 ay oldu evleneli,hic alisamadım diyor evim cok yabancı geliyor diyor,2 aksamda bir annemlerdeyiz diyor...
benim de evim hazır suan gidip bakıyorum ama bana da cok yabancı geliyor hic benimseyemedim daha,sanırım evlenince benim de alısmam cok zor olcak
valla ben hiç zorluk çekmedim hemen alıştım
hatta evlenmeden önce eşimle gidiyoduk durmadan evden çıkasımız gelmiyodu
düğün olsun diye dört gözle bakıyoduk
annemin evi ilk gittiğimde bile yabancı gibi geldi
sanki yıllarca o evde ben yaşamamışım gibi
ben hemen benimsedim senin anlıycan
günaydın kızlar gününüz aydın olsun
Gunaydın kızlar,
ya bisey sorucam,siz evlilige ne kadar zamanda alıstınız?
dun bir arkadasımla karsılastım 1 ay oldu evleneli,hic alisamadım diyor evim cok yabancı geliyor diyor,2 aksamda bir annemlerdeyiz diyor...
benim de evim hazır suan gidip bakıyorum ama bana da cok yabancı geliyor hic benimseyemedim daha,sanırım evlenince benim de alısmam cok zor olcak
ne guzel ya,eski gunlerini ozleimyormusun hic?
eft canm bnde farketttm aslnda konunun hemen kapatılması gerek nıe kapanmadı kı anlamadm esra ıcınde hayrlısı olsun zaten ıstemıyordu vaktı zamanda olsn inşallh kızlar bnde dün kışlık hazrladm konsantre yaptım erık ve karadttan mısır koydum bezelyem vardı zaten baska ne koysam kı kışa hazrlk
herkese günaydın kızlar... nasılsınız bugün....
ay ben dün eve gittim köfte kızarttım patates kızarttım yanına salata yaptım yanına meyve suyu açtık ve hepsi bitti :) :)
bugün ne yapacam diye merak ediyorum açıkçası... sizlerden yararlanırım artıkın :)
eft canm bnde farketttm aslnda konunun hemen kapatılması gerek nıe kapanmadı kı anlamadm esra ıcınde hayrlısı olsun zaten ıstemıyordu vaktı zamanda olsn inşallh kızlar bnde dün kışlık hazrladm konsantre yaptım erık ve karadttan mısır koydum bezelyem vardı zaten baska ne koysam kı kışa hazrlk
canımcım bende gittim bir türlü bir bulgur pilavı yaptım karpuz estim
misafir geldi sonra kek yaptım ama keklerime nazar değdi hiç üzel olmadı koktu diye koydum tbağa ama hi beğenmedim
tarif oluştur gamzecim kendine bazen insanın aklına gelmiyr hiç böyl şeyler
sende baya baya hamarat çıktın yelizz maaşallah
Burdaki gelinlerin hepsi birbirinden becerikli zaten
valla canım sanki senelrdir evliyim ben alıştım kafamda zaten oturmuştu benim evim bizim evimiz diye
boşken çok fazla gidemiyordum yanlış anlaşılmasın diye temizlemeye boya gibi şeylerde bulnudum büyük keyifle sen neden benimseyemedin orda mutlu olacaksın sevdiğin insanla
tabi pisikolojik olarak ilişkinizde sıkıntı varsa bu senin bakışını da değiştirir belki
alışmaya çalış öyle iki günde bir anneye mi gidilirmiş valla ben sürekli gittim mi kendmi tuaf hissediyorum bir anne abada kızının evine barkına alışmasını ister sürekli gitmek de iyi değil alışmada problem yaşar
valla canım ben çok sorunlu bi nişanlılık geçirdiğim için hiç özlemiyorum inan
bide biz 9 yıldır birlikteydik eşimle
bu günleri 4 gözle bekliyoduk yani
o yüzden hiç özlemiyorum
tek özlediğim annem ve kardeşim
neden kapatılması gereksin ki yelizcim konuların isimleri farklı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?